Souhlas, ale jen do doby než vozy začnou rotovat jako lokomotivy...demon píše:Tak tak a jelikož mají wany 99,9% (no možná maličko míň) shodných dílů s R.P/PV, tak je z hlediska provozních výdajů lepší, když budou ve vozovně, která má ty díly (a zaběhnutý servis) na skladě, než kdyby měly být někde, kde by se kvůli nim muselo teprve budovat zázemí.
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
DJ LA DÉFENSE
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak a jelikož mají wany 99,9% (no možná maličko míň) shodných dílů s R.P/PV, tak je z hlediska provozních výdajů lepší, když budou ve vozovně, která má ty díly (a zaběhnutý servis) na skladě, než kdyby měly být někde, kde by se kvůli nim muselo teprve budovat zázemí.Proxy píše:Odpověď je velice jednoduchá: Vokovice již mají krnováky a nyní se místo nich začnou dělat wany - tak je to logické pokračování...
-
DJ LA DÉFENSE
-
DJ LA DÉFENSE
To jako, že Nízký kačeny bude dělat??? ÚDDP?demon píše:Dodání T3R.P 8545 se dá čekat někdy v červenci příštího roku, takže poslední na 99% nebude, příští rok jich má být min. 40ks a k tomu 5ks T3R.PV. Z toho plyne že 8185 by poslední být mohla - bude poslední R.PV příštího roku. K tomu možná 5ks T3R.PLF a 5ks KT8D5.RN2P (z toho 1ks v ÚD).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dodání T3R.P 8545 se dá čekat někdy v červenci příštího roku, takže poslední na 99% nebude, příští rok jich má být min. 40ks a k tomu 5ks T3R.PV. Z toho plyne že 8185 by poslední být mohla - bude poslední R.PV příštího roku. K tomu možná 5ks T3R.PLF a 5ks KT8D5.RN2P (z toho 1ks v ÚD).Tom 11 píše:Tak jsem zjistil,že rekonstrukce T3R.P. končí číslem 8545!Ale T3 je ještě dost,to už půjdou na šrot nebo jako "papírová rekonstrukce" na T3R.PV?
-
OndraH
-
DJ LA DÉFENSE
-
Návštěvník
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Anonymous píše:Jo,já to zase až tak nemyslel,ale ten nátěr je opravdu strašnej.Jinak nevím proč se vůbec ty wany dělají,když je skoro nikdo nechce,protože na dvojce nízkopodlažní část ani nebude využitá!
Nebude no...., ale hlavně nechápu, proč šly do Vokovic.
Kdyby bylo po mým, tak to pošlu třeba do loubětína nebo Motola.
-
Návštěvník
Jo,já to zase až tak nemyslelMapl píše:No, zase takhle bych o tom nemluvil.![]()
Mně se nátěr nelíbí, všechno...., ale ten interiér špatný není. Ale doufám, že nikde jinde než na svojce to nepotkám.
a když si na ně sedlo dítě tak ho sedadlo přimáčkloslimman píše:Tuší někdo uspořádání intriéru ? Liberecká wana se mi při první jízdě zamlouvala, ale přeci jen mám výhrady. Jednak malá rozteč mezi sedadly, tudíž málo místa na nohy ! V np části ty přiblblý podélný sklápěčky. I když chápu proč to tak je, osobně bych radši uspořádání podobně jako v ostravských. Navíc v libereckých jsou dost tuhé na sklápění. Viděl jsem tam stařenku, která si chtěla sednout, ale absolutně nebyla schopná si to sama sklopit ! Ovšem jestli tam budou Fainsy jako v np KT8, tak by neměl být problém.
http://www.metroweb.cz/metro/zajimavost ... CF1158.JPG