Každopádně stále platí 10 vozů do konce roku.Tom píše:prý do konce měsíce přijedou asi tři tramvaje.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: 9113
prý do konce měsíce přijedou asi tři tramvaje.Smurfx píše:Kdy se tedy konečně dočkáme 9113, potažmo dalších kusů? Víte to někdo?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
I.am.good
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Popravdě néé, je to taková stláskanina na téma hranatá škodovka s oblýma čelama od Porshe. Moc normální není (pokud si slovo normální vysvětlíš jako běžné) ani po technické stránce a konstrukční. Neříkám ovšem že je vše špatně. Třeba nenormální hliníková kastle je fajn.Mapl píše:A 14T ti jako normální tramvaj nepřijde...?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže v 06T prolézačka narozdíl od 14T není, protože tramvaji pro Gagliari je z 66 % nízkopodlažní a zvýšená podlaha je jen v krajních článcíchIsidor píše:Mladší sestra Porschetry - 06T v Bratislavě (link)
líbí se mi ten nátěr, kterým se hezky maskuje prolízačka ukrytá uvnitř...
taky se mi líbí víc než ta naše slavná 14t. Hold někdy to co se snaží bejt nej, nej neni. Tohle by se mi v Praze líbilo určitě víc. Hlavně kdyby se Praha nedej bože rozhodla pro Val na budoucí lince D a škoda uspěla s vozoma, mohl by desing z 06-tky klidně vycházet. Ale jak sem koukal na dp-arenu, tak jejhezčí desing má ostravská trojwana, mohl by ji DP alespoň vyzkoušet. A co kdy konečně přijde 3 14T, nebo se dočkáme 31.12. transportu 10 ks?
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Isidor píše:Mladší sestra Porschetry - 06T v Bratislavě (link)
Docela hezká. Její parametry moc neznám ..., ale design má podle mně lepší 14T pražská.
Mladší sestra Porschetry - 06T v Bratislavě (link)
Dozvěděl jsem se pár zpřesňujících info o průběhu nehody.
Podle neověřené informace 9112 brzdila. Pomiňme fakt, že se zkouška prováděla opačným směrem než obvykle. Po zkoušce ve 40km/h vůz v pořádku zastavil. Z místa zastavení (zhruba v polovině trati) se začal rozjíždět na 60. Po dosažení rychlosti začal vůz normálně brzdit. Ke zkratování došlo až v okamžiku, kdy vůz již opouštěl koleje a to při rychlosti 37 km/h. Kdyby byly otočné podvozky, tak to v koleji při této rychlosti zůstane.
Byla to zbytečná nehoda. Kdo je tím vším vinen ať došetří jiní.
Podle neověřené informace 9112 brzdila. Pomiňme fakt, že se zkouška prováděla opačným směrem než obvykle. Po zkoušce ve 40km/h vůz v pořádku zastavil. Z místa zastavení (zhruba v polovině trati) se začal rozjíždět na 60. Po dosažení rychlosti začal vůz normálně brzdit. Ke zkratování došlo až v okamžiku, kdy vůz již opouštěl koleje a to při rychlosti 37 km/h. Kdyby byly otočné podvozky, tak to v koleji při této rychlosti zůstane.
Byla to zbytečná nehoda. Kdo je tím vším vinen ať došetří jiní.