Nebezpecne to neni, kontakty vyhybek s tim pocitaji (narozdil od 2xWana). Co se tyce vyhledu ridice, tak v ex.-DDR se se soupravami 3xT bezne jezdilo/jezdi na zrcatka. Problem je akorat, pokud je nekde zastavka v oblouku. Navic s vhodnym kamerovym systemem neni vubec problem - naopak ten 3 vuz pak bude videt lip, nez druhy v zrcatku.DJ LA DÉFENSE píše:No do města, ale když jsem byl v Košicích, tak tu trochu co jsem viděl, tak všude mají oddělené tratě od aut, neviděl jsem něco jako je například Vinohradská, nebo, Malá Strana. Nevím, třeba se pletu, ale ty trojcie už tam nejezdí snad ne(?), tak asi to neni optimální řešení a popravdě, pokud by tato situace nastala, že by podnik žádal o vyjímku, což asi nenastane, právě kvůli řidičům, tak to policie, nemsmí povolit, to je moc nebezpečný. No a ty Combina jsou alespoň vcelku, ale taky je to zbytečně moc. No a nemáme tady na to zastávky...-)-)
Pokud se mesto Praha rozhodne jit do trojic v MHD, tak neni problem narizeni o 40m souprave zmenit. Jen se musi chtit.
Tvuj prispevek je ovlivnen 1. dogmatem - "nikdy se to tak nedelalo".