Vo co tu zas jde? Přeprava po železnici je pro Škodu levnější... Tak proč by měl DP platit přepravu po silnici. A jakou má přeprava po silnici souvislost s tím, že Škoda nezvládá, jede na 3 směny a jen na tramvajích9001 píše:Jak se to veme. Když nebudou pro B vozy,tak nám na X-B vyjedou super nový porše![]()
Jinak jaký by byl problém kdyby DP zaplatil cestu po silnici pro poršetry. A snad by se to nějak zvládlo. Asi zaplatit 8 jízd nákladních aut je levnejší než nahrazovat metro B.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,ty metra jsou potřeba víc než poršetry.A stejně jak jsem psal bez řidičů budou k ničemu...ale to je vždycky sláva,že jich přivezou 10 atd. no,ale jestli vůbec tenhle rok nějaká jiná ještě přijede...Mapl píše: Já osobně bych radši uspíšil dodání meter pro béčko ..... Na druhou stranu bude škoda, až na béčku nebudou jezdit žádný 81-71 ...![]()
![]()
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
To metro B je celkem blbý,protože už takhle mají dost problému se soupravama a když je ještě kvůli 14T nebudou dovážet,tak z toho nikdo radost mít nebude...
Stejně ale pochybuju o tom,že tady budeme mít do konce roku 10 "poršeter" ...jestli tak tipuju tak 2-3 ale víc těžko.Když ale ani nejsou vyškolení řidiči,tak je sice hezký,že tady budou,ale akorát tak na výstavu ve vozovně
Stejně ale pochybuju o tom,že tady budeme mít do konce roku 10 "poršeter" ...jestli tak tipuju tak 2-3 ale víc těžko.Když ale ani nejsou vyškolení řidiči,tak je sice hezký,že tady budou,ale akorát tak na výstavu ve vozovně
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tom píše:No já sem se znovu poptal... a prý tam v tý Plzni ty naše tramvaje mají připravené... tak nevím..., zkusím sehnat fotaa maká se tam o107, metro díky tomu nepřijde což může způsobit menší problémy na trase B...
No už teď mají na Zličíně docela slušný problémy s počtem vozů, který nasazujou do provozu.
No a pokud to ještěnedorazí .......
-
stteep
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Podle mě zlatý voči... Si spíš, dle mého pesimistického náhledu na věc, myslím, že tímto jsme letos skončiliradek31 píše:v listopadu přijdou údajně minimálně 4 další kousky (dnešní info od vysoce postaveného škodováka)
9113 dorazila do MO přesně ve 14:00
podle toho, jak jsem jí krátce zahlédl, už má v kabině otevírací okno (po levé ruce řidiče ve tvaru trojúhelníku)
No hlavně by první musela 9111 na úpravy(má přece jiný software a určitě se řidiči nebudou školit na starý)jara píše:No ta 9111 by si to už zasloužila trošku si odpočinout. Třeba začnou znova kurzy na 14T. Tak do provozu by šla 9113 a na cvičky 113 ale moc tomu nevěřím. Začinám být trošku v tomto nevěřicí
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby nezbořily 9112 tak by to jelo jak na drátkách, takhle je to hold na nic. Testování s 9113, zaškolování (snad zároveň) a provoz 9111. To by mně zajímalo jestli zboří i 9113jara píše:No ta 9111 by si to už zasloužila trošku si odpočinout. Třeba začnou znova kurzy na 14T. Tak do provozu by šla 9113 a na cvičky 113 ale moc tomu nevěřím. Začinám být trošku v tomto nevěřicí