T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- pan Vedoucí
- Uživatel
Hmm, zajímavé. Na tohle si tedy fakt nepamatuju.. ví někdo přesné datum, nebo alespoň rok?
Že se jedná o Střešovice je mi jasný, ale zbytek jsem tak nějak usoudil podle něčí fotomontáže viz. příloha - jedná se o stejný vůz, proto jsem si odvodil, že je to taky něčí povedená prácička. Zmátlo mě to..
Že se jedná o Střešovice je mi jasný, ale zbytek jsem tak nějak usoudil podle něčí fotomontáže viz. příloha - jedná se o stejný vůz, proto jsem si odvodil, že je to taky něčí povedená prácička. Zmátlo mě to..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- pan Vedoucí
- Uživatel
Zkus si jí obejít.trainzjohny píše:tak to jsem zase netrefil. Asi budu svoje názory nechávat pro sebe, dost mě zaráží to cihlové co je na fotce úplně vpravo nahoře, vypadá to jak komín, ale ten ve střešovicích snad není. A odkud je vůbec ta fotka, vždyť nic podobného není dnes ve střešovicích vidět (jinak by lidi čučeli dovnitř).
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- pan Vedoucí
- Uživatel
- Karotka
- Uživatel
Podle mě se sklo mohlo vysypat už po zásahu spřáhlem, takže na zadní okno a svítilnu nemuselo dopadnout nic. Mimochodem, je to vůz z 1. nebo 2. série, ty měly snad z výroby plexisklo.I.am.good píše:Je pravda, že to moc jako fotomontáž nevypadá, ale že by tramvaj projela zdí (i když s oknem) a měla NErozbité zadní okno???? Navíc je lak poškrábaný jen v širokém místě skříně, to jako ta díra po proražení byla hned široká 2,5m?? Je to skutečně hodně zvláštní... I sdružená svítilna vypadá v pořádku a ta by to určitě odnesla. Bohužel je dosti nekvalitní a při zvětšení tam je také prd vidětTak nevím
Okno by mohlo klidně být široké přesně 2,5 metru - soudím podle vedlejšího okna, a taky proč by vozovna měla mít nějaký atypický rozměr.
Plech nemusí být ze zdi - mohl tam být jen tak opřený... kdo ví, je-li to vůbec plech.
Světlo v hale visí divně, tak nějak úplně nakřivo a možná ani ne nad tramvají.
edit: aha, zatímco jsem psal, tak se to tu objasnilo
edit2: vůz 5546 = 6105, sešrotován 1988 (zdroj: S. Linert - Vozidla praž.tram.dopravy)
Naposledy upravil(a) Karotka dne 07.12.2006 20:01, celkem upraveno 1 x.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
tramvajak píše:Tak samozřejmě je to fotomontáž a jako vozovnu bych tipoval Střešovice? Ale evidentně je to pořízeno již před lety, tak cca 10-12 let zpět, možná ještě dýl..
Tak samozřejmě, že to fotomontáž nenítrainzjohny píše:Já bych se teké přikláněl k montáži. To světlo v hale se mi zdá nějaké moc dlouhé, vevnitř jako by vůz už nebyl. Také ta troska co visí pod ní je nějaké divná, je to jak kus plechu, ale ten přece nemá na cihlové zdi co dělat.