jo?aha někde jsem viděl jen jednu kolej nebo sem se přehlídl,tak to je dobré.Koukal jsem na víc návrhů nevim který zvítězilradek31 píše:pokud vím, tak ta smyčka bude mít předjízdnou kolej
imho to bude vzor Černokostelecká
Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já za to nemůžu, ale to je také do jiné sekce Budoucnoust -> TT Laurová - Radlickáaspirine píše:na tu Radlickou se těšim to bude pěkný,ale když se tam pojede ze služebkou bude se muset točit s šestkama nebude možnost to tam odstavit
Nicméně - výkres prodloužení je zde: http://www.metroprojekt.cz/images/galle ... a_2000.jpg
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Tak abychom to shrnuli: Kromě TV-Progress a výhledově porscheter nerekuperuje v Praze nic. (Nepojízdné exoty s TV8 či TV14 můžeme myslím zanedbat).
2217: Výzbroj postavenou na tyristorech najdeš v T3M, T6A5 a starých KT8D5. U T3M je to TV1, u dalších dvou typů trochu novější TV3. "Tyristorky" se ale říká jen T3M.
2217: Výzbroj postavenou na tyristorech najdeš v T3M, T6A5 a starých KT8D5. U T3M je to TV1, u dalších dvou typů trochu novější TV3. "Tyristorky" se ale říká jen T3M.
Blbě jsem to napsaltrainzjohny píše:1)A od kdy rekuperují T6 a KT8 ??? Nízký KTéčka jó, ale starý KT8 i T6 pěkně maří v odporech a žádná rekuperace.
2) všechny T3M byly z T3, jediné na co šly SUčka byli hybridy.
má bejt přestavba z T3 popř. novostavba (- skříň T3SU)přestavba z T3 nebo T3SU popř. novostavba
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
1)A od kdy rekuperují T6 a KT8 ??? Nízký KTéčka jó, ale starý KT8 i T6 pěkně maří v odporech a žádná rekuperace.Sirka píše:Asi se to admniům nebude líbit, ale ve stručnosti odpovim: V Praze je kromě T6, KT8, 14T typ T3, u kterého není rekuperace (=návrat el. proudu do sítě) a kam patří typ T3M=tyristorky (=přestavba z T3 nebo T3SU popř. novostavba). Rozdíl - bzučení při jízdě a krabice na střeše - kvůli rekuperaci. T3M je menšina, T3(SU) je většina. Jo?
2) všechny T3M byly z T3, jediné na co šly SUčka byli hybridy.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Až na to, že v krabici na střeše jsou brzdové odpory, které se kvůli větším rozměrům TV1 oproti zrychlovači dovnitř prostě nevejdou. Kvůli rekuperaci to není, protože TV1 nerekuperuje.Sirka píše:Rozdíl - bzučení při jízdě a krabice na střeše - kvůli rekuperaci. T3M je menšina, T3(SU) je většina. Jo?
Asi se to admniům nebude líbit, ale ve stručnosti odpovim: V Praze je kromě T6, KT8, 14T typ T3, u kterého není rekuperace (=návrat el. proudu do sítě) a kam patří typ T3M=tyristorky (=přestavba z T3 nebo T3SU popř. novostavba). Rozdíl - bzučení při jízdě a krabice na střeše - kvůli rekuperaci. T3M je menšina, T3(SU) je většina. Jo?2217 píše:Adi jsem zase mimo... Já myslela, že všechny jsou tyristorky... A hele, nejsou... Co to teda je...?? A na co je to dobrý?? Děkuji za odpověď.