Ještě by měl někdo něco udělat s vrzajícími klouby :-( Nemohl by se někdo z vozovny připlížit v noci s olejničkou, když už to nezajímá oficiální místa? ;-)syverin píše:Je to zvuk, na který si naše uši zatím nenavykly. Až si zvykneme, přijde nám mnohem lepší (má nižší frekvenci, subjektivně přijde méně hlučný). Ale vůbec jsem rád, že už tu nejsem za vola, který slyší nesmysly...
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Díky za vysvětlení...demon píše:Ony i když stály vedele sebe na jízdárně, tak blinkry měly obě. Z Parsu přišla 9052 kompletní i se světlama, v tu chvíli měla wana světla půjčený z jiný odstavený NP KT. Jenže ta teď už jezdí, takže se světla na ní vzala z 9052.
Trošku krkolomný, ale takhle mi to bylo vysvětleno.
Ono je to celkem dobře vyřešený...a co vlastně dělá wana v ÚDDP,není tam nějak dlouho?-žádné zkušebky,NIC...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ony i když stály vedele sebe na jízdárně, tak blinkry měly obě. Z Parsu přišla 9052 kompletní i se světlama, v tu chvíli měla wana světla půjčený z jiný odstavený NP KT. Jenže ta teď už jezdí, takže se světla na ní vzala z 9052.Tom 11 píše:A ještě k 9052:Psalo se,že jezdily na zkušebkách,tak mě vrtá hlavou,jak to bylo,když blinkry měla wana?
Trošku krkolomný, ale takhle mi to bylo vysvětleno.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak motory zrovna jsou to nejtišší, co na podvozku najdeš...DavidD píše:Rozhodně to je lepší si myslím.To pískání mi trhá uši a jízda s 9074 je perfektní, ve vnitř to syčení neni slyšet a tak jsou tam slyšet pouze motory.
Takovej dvoustup je úplně v pohodě přehluší, takž to co slyšíš, motory nejspíš nebudou !
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to zvuk, na který si naše uši zatím nenavykly. Až si zvykneme, přijde nám mnohem lepší (má nižší frekvenci, subjektivně přijde méně hlučný). Ale vůbec jsem rád, že už tu nejsem za vola, který slyší nesmysly...radek31 píše:je to divnej zvuk, už několikrát jsem jí slyšel popojíždět na Spojovací a je to takové chrčení/syčení
nemůžu se rozhodnout, jestli to je lepší nebo horší než pískání
Rozhodně to je lepší si myslím.To pískání mi trhá uši a jízda s 9074 je perfektní, ve vnitř to syčení neni slyšet a tak jsou tam slyšet pouze motory.radek31 píše:je to divnej zvuk, už několikrát jsem jí slyšel popojíždět na Spojovací a je to takové chrčení/syčení
nemůžu se rozhodnout, jestli to je lepší nebo horší než pískání
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9074 má syčící softvér:-) Už se s ní někdo z vás svezl? V pondělí jezdila na 107/19Quakeman píše:Neviem či to niesú nezmisli lebo v Bratislave sú už 2 K2S so sičiacim progresom a spetne sa skúšal nový softvér na T3P a nemenil sa žiadny hardwér + nové požiadavky na sklzovú ochranu a všetko sa riešilo len softvérovo a počul som že u vás v Prahe by mal byť jeden progres v takejto úprave testovaný.