Čorka web

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 03.3.2007 13:08

viva.tv1-T6A5 píše:A ještě sem se tě chtěl zeptat proč si ten příspěvek dal do Čorka web?
No sice to Jara udělal možná nevědomky, ale zcela správně. Jenom kouknu a vidím svoji fotku. Nikdo se neptal, zdroj také není nikde uveden nebo jsem ho aspoň nenašel...
u mě na webu http://mhdcr.biz/tram/praha/7250_small.jpg

viva.tv1
Uživatel
Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viva.tv1 » 03.3.2007 12:28

jara píše:Ano je to pochvala....pěkná ta věta co tam ted byla přidána mohlo to být již dřív ale. Případně tento odkaz nemusel na strnánkách být vůbec.
Většinou se snaží být konkurence lepší. Ale tady se to nějak nevede.Je vidět kolik práce jsi si dal s těma stránkama. Kdyby jsi ale veděl kolik času do nich musiš ještě vložit........
No to sem od tebe vůbec nečekal, že zrovna od tebe dostanu nějakou pochvalu. No jinak ti teda děkuji. Jinak má ještě toho spousty před sebou. Ten odkaz je tam jenom dočasně až dostanu ten foťák. Tak budu fotit. :D A ještě sem se tě chtěl zeptat proč si ten příspěvek dal do Čorka web?

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 03.3.2007 11:48

viva.tv1-T6A5 píše:Zdá se mi to nebo je to od tebe pochavala? Jinak na tu fotogalerii je tam pouze odkaz. Zatim.
Ano je to pochvala....pěkná ta věta co tam ted byla přidána mohlo to být již dřív ale. Případně tento odkaz nemusel na strnánkách být vůbec.
Většinou se snaží být konkurence lepší. Ale tady se to nějak nevede.Je vidět kolik práce jsi si dal s těma stránkama. Kdyby jsi ale veděl kolik času do nich musiš ještě vložit........

viva.tv1
Uživatel
Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viva.tv1 » 03.3.2007 11:38

jara píše:Musím pochválit nově vznikajicí web zdejšího uživatele viva. Opravdu se tedy hodně vylepšil. Za upozornění stojí fotogalerie. Lepší fotky jsem tam už ani nečekal. Hodnotím tento web za JEDNA S HVĚZDOU.
Zdá se mi to nebo je to od tebe pochavala? Jinak na tu fotogalerii je tam pouze odkaz. Zatim.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 03.3.2007 11:22

Musím pochválit nově vznikajicí web zdejšího uživatele viva. Opravdu se tedy hodně vylepšil. Za upozornění stojí fotogalerie. Lepší fotky jsem tam už ani nečekal. Hodnotím tento web za JEDNA S HVĚZDOU.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 16.1.2007 23:52

Sheep píše:tak by som za nim zasiel osobne a poslal ho do ****

navyse na tej jeho stranke boli fotky ale myslim ze on ako autor fotiek sa nepodpisoval ci hej?nevsimol som si...
Tak si všimni, na co jsem reagoval :wink:

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 16.1.2007 23:33

Tonda Ježek píše:... a byl bys taky tak nadšený, kdyby se u toho objevil jako autor někdo úplně jiný?
tak by som za nim zasiel osobne a poslal ho do ****

navyse na tej jeho stranke boli fotky ale myslim ze on ako autor fotiek sa nepodpisoval ci hej?nevsimol som si...

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 16.1.2007 22:46

Sheep píše:Neviem ale ja by som bol asi rad, keby sa moje fotky objavili niekde vo verejnom mediu, a nie sa este s nimi sudit, boze moj ja si poviem GNU 4ever a hotovo... :wink:
... a byl bys taky tak nadšený, kdyby se u toho objevil jako autor někdo úplně jiný?

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 16.1.2007 20:28

Neviem ale ja by som bol asi rad, keby sa moje fotky objavili niekde vo verejnom mediu, a nie sa este s nimi sudit, boze moj ja si poviem GNU 4ever a hotovo... :wink:

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 16.1.2007 19:35

DJ LA DÉFENSE píše:Řeknu Vám jednu věc pánové, nebudu se tady vivy zastávat, prostě je to porušení autorských práv pokud nemá souhlasy s umístěním fotek, o tom žádná. Ale je fakt vtpný, jak tady machrujete na 16 letýho kluka. To, že Vám noviny a informační portály vybírají fotky Vám nevadí, těch se bojíte a držíte zobáky. Sám jsem viděl na idnes petrovy fotky kdysi, na dp areně jsem vidě goodovi, nebo koho, ale to Vám nevadí. Tak buď bojujte se všemi nebo se na to vyzobejte. :?
Mluv za sebe : Nedavno jsem mel jednan s reditelem jedny regionalni TV, ktera si do poradu vesele pujcovala fotky z webu.... A vyhral sem .

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 16.1.2007 19:31

demon píše:No vidíš
Pravda, nic než pravda. Autor je zloděj ( i moje fotky se tam objevily, samozřejmě bez toho, aniž by se mě kdokoliv ptal), přesto existence toho webu je především pro zaměstnance DP přínosem. Ať už P.Ď. jakýkoliv, tak jemu by měli šoupnout teploučký flíček šéfredaktora DP-kontaktu, pak by se to dalo číst(DP-k).

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 16.1.2007 19:25

DJ LA DÉFENSE píše:DP arena je šílenej plátek. Když na ni vidim, kolik času ten člověk má vrtat se v hovadinách, tak mu skoro závidim. (nedostatek hajzlpapíru ve Strašnicích apod.)
No vidíš a třeba pro mě je to JEDINEJ zdroj informací z podniku, musim říct, že bohužel...
Nic podobnýho těmhle stránkám neexistuje, tištěný informace jsou těžce neaktuální (v DP-K se článek z Arény objeví po třech měsících...), webový stránky DPP o dění v podniku neinformujou vůbec a intranet - hanba mluvit...
Třeba o průběhu kolektivního vyjednávání informovala Aréna jako jediná - na intranetu byla vždy jedna větička ve smyslu jednalo se - nedohodlo se.
A že se tam probírali Strašnický mušle ? Pokud tě to nezajímá, jakože nejspíš ne, tak to nečti. Já si třeba i z takových hovadin sestavuju obrázek o "úspěšnosti" restrukturalizace podniku, protože se s podobnými (nebo horšími) problémy denně setkávam...

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 16.1.2007 17:53

demon píše:idnes používá fotky z Profimedie, tak je možný, že to Petr posílal tam (byli-li skutečně jeho) a DP-Areně jsou vždy výrazně označené odkud pocházejí. Navíc nemůžeš vědět jestli autor těch stránek nemá svolení autora fotky. A to tenhle evidentně nemá !
DP arena je šílenej plátek. Když na ni vidim, kolik času ten člověk má vrtat se v hovadinách, tak mu skoro závidim. (nedostatek hajzlpapíru ve Strašnicích apod.)A bejvá tam jen odkud je vzal, ne koho jsou, to je rozdíl. Teda pokud se mezitím něco nezměnilo. A k idnes, já si to už nepamatuju přesně je to fakt dlouho, možná to byli noviny, možná to byli bleskovky, už nevím... Jen jsem to tam tehdy viděl.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 16.1.2007 17:50

jara píše:S tím nesouhlasím!!! Sám vím jak Tonda Ježek, když zjistil že jeho fotky z jeho webu jsou v nějakém časopise teď si nevybavuji kde (DP-kontakt???) řval. A dotáhl to do konce, tak že přišla omluva a snad měla dojít i nějaká finanční sankce. Tak ono zase nemluv za lidi, kterých ty fotky jsou.
Jeden z mála... tak už ho nechte napokoji. Přikláním se k Absolutovi.

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 16.1.2007 17:36

Nedávno jsem viděl fotky z foto-aktualne.mhdcr.biz na dpp.blog.cz
Nějak jsem na to zapomněl a tak jsem se tak díval a koukám a už mě někdo předběhnul a je tam banner o porušování a fotky jsou pryč!

Odpovědět