No,přesně...a nad logem to někdy dokola ukazuje:php BB fórum...I.am.good píše:Jj, potvrzuji - poslední dobou to píše velice často DEBUG MODE a pak se to zobrazí vícekrát, či to není v náhledu nejnovějších příspěvků apod....
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
A jak to dopadlo? Ani by mě nenapadlo, že policie prolejzá fóra a popotahuje administrátory kvůli příspěvkům jiných uživatelů (zvlášť když se od nich admin distancuje - každý píše za sebe)...Petr píše:...Jedno podání vysvětlení na Policii jsem k obsahu stránek již musel před rokem podávat...[/size]
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si jednu poznámku, je správné, že byl smazán ten inkriminovaný příspěvek, ale zůstal tam ještě jako citace 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Termix bych nemazal, jen skryl. Btw., bylo by dobré vyjádřit se i k tomu, zda kromě Sheepova příspěvku bylo v Termixu něco tak závadného, že by se to nemělo objevit ani ve skrytém vláknu. Já bych řekl, že ne. A i ten "závadný" příspěvek by se v utajeném vláknu dal přejít buď diplomatickým mlčením, nebo nějakým tím sarkastickým kousancem. A byl by pokoj...
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No jo,určitě by to chtělo vymyslet společně něco tak,aby to všem vyhovovalo.
Protože opravdu musíte všichni pochopit,že kdyby jste byli na místě Petra,tak by Vám nikomu nebylo příjemné,kdyby jste museli chodit na policii a vysvětlovat.
A nějaká zábavná diskuze by se tu opravdu hodila,ale nikoliv taková,jako se zvrtnul Termix!
Možná by neuškodilo celkové smazání Termixu...
A vstup do diskuze jen pro některé,"odzkoušené" uživatele...
Třeba změnit hodnocení z uživatele na pokročilého nebo tak,ale nikoliv zase za počet příspěvků,to by potom každý psal blbosti do všeho,jen kvůli tomu aby mohl do uzavřeného vlákna!
Protože opravdu musíte všichni pochopit,že kdyby jste byli na místě Petra,tak by Vám nikomu nebylo příjemné,kdyby jste museli chodit na policii a vysvětlovat.
A nějaká zábavná diskuze by se tu opravdu hodila,ale nikoliv taková,jako se zvrtnul Termix!
A vstup do diskuze jen pro některé,"odzkoušené" uživatele...
Třeba změnit hodnocení z uživatele na pokročilého nebo tak,ale nikoliv zase za počet příspěvků,to by potom každý psal blbosti do všeho,jen kvůli tomu aby mohl do uzavřeného vlákna!
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Moje návrhy Petr zná a jsou vcelku stejné jako jeho. Buď vlákno komplet smazat a dohodnout se, že takhle dovádět kvůli veřejnosti nebudeme, nebo z něj udělat třináctou komnatu Tramfóra a klíče od ní půjčovat jen za odměnu.
Jo a vlastně ještě jeden návrh: navrhuji důraznou důtku Goodovi, že založil tak košilaté vlákno! Prosím moderátory, aby mu změnili nick na "I.am.bad" :-)
Jo a vlastně ještě jeden návrh: navrhuji důraznou důtku Goodovi, že založil tak košilaté vlákno! Prosím moderátory, aby mu změnili nick na "I.am.bad" :-)
-
I.am.good
Hoši, hoši, podělali jsme si to sami, tak nesme následky a nekritizujme
Diskutujme o možných řešeních.... Nebuďme jak většina v ostatních lidí v tomto státě - pouze kritizovatů vymysleme spolu takové řešení, které bude vyhovovat všem stranám. Petrův nápad je podle mne určitě jedno z velmi rozumných řešení. Má někdo ještě nějaké jiné. Já už svůj návrh napsal, ještě do termixu (vlastně se po mě Petr opičí, ale já mu to prominu "muck". já ho miluju
)
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale samozřejmě že jsem pochopil že šlo o péčko z netu. Takže platí co jsem napsal - všichni pohoršení se určitě koukli (znáte Zvonokosy a Eulálii Čubíkovou?) a taky to že je potřeba proti takovéto věci zakročit (prosté smazání bez komentáře). Ostatně od toho admini a moderátoři jsou, protože takovéto věci se čas od času stávají i v lepších rodinách.
- Absolut
- Moderátor
Káem, ty jsi fakt mimo mísu. Jde o to, že tam bylo zmíněno stahování péčka z internetu, což je samozřejmě věc, která existuje, ale nemluví se o ní a prostě o tak je a bude. Protože to prostě do 18ti není legální a že si to lidi v mnohem nižším věku vesele půjčují ve škole už není naše věc. Pro veřejné fórum prostě nelegální věci neexistují.
To co tam běhalo předtím - včetně mých vlastních velmi odlehčených příspěvků - byly všechno věci, které bych zkousl, kdyby četlo moje dítě. Nakonec bych byl i rád, kdyby s tím za mnou syn/dcera přišli s dotazem, co znamená, když někdo napíše, že byl v teploušském baru. Holt tohle k realitě světa už dneska patří. Krom toho být teplý a chodit do takových podniků je legální a máš to v kdejakým českým filmu, i když třebas ve večerníčku ještě ne.
Jistě, že dáma se při slově pr*el nečervená. A 10-letí kluci, co sem taky chodí, to slovo znají a používají mnohem častěji než 27-letý Absolut. A zrovna proti němu nic nemám.
To co tam běhalo předtím - včetně mých vlastních velmi odlehčených příspěvků - byly všechno věci, které bych zkousl, kdyby četlo moje dítě. Nakonec bych byl i rád, kdyby s tím za mnou syn/dcera přišli s dotazem, co znamená, když někdo napíše, že byl v teploušském baru. Holt tohle k realitě světa už dneska patří. Krom toho být teplý a chodit do takových podniků je legální a máš to v kdejakým českým filmu, i když třebas ve večerníčku ještě ne.
Jistě, že dáma se při slově pr*el nečervená. A 10-letí kluci, co sem taky chodí, to slovo znají a používají mnohem častěji než 27-letý Absolut. A zrovna proti němu nic nemám.