Teď nijak - prostě je to zamčené.Smurfx píše:Mám dotaz. Nesouvisí to přímo s fórem, ale s páteřními stránkami. Nemohu nic přidat do postřehů z terénu, prý je to pouze pro autorizovaná jména. Jak autorizaci získám?
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Používám FF i IE7 a oba na tomto fóru vyhazují chyby. Co se obecně načítání týče, je FF samozřejmě lepší, jádro IE má všeobecně méně tolerantní vykreslovací schopnosti, kdežto FF sem tam nějakou chybu v kodu stránky odpustí (ověřeno vícekrátarny píše:S IE 6.0 se mi to občas taky stane. dám zpět a pošlu to ještě jednou. Většinou tam jsou příspěvky dva, tak jeden vymažu, ale už to zůstane v TOP 10
S FF se mi zatím žádná chyba nestala. Dokonce bych řekl, že načítá lépe než IE
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já s tímto problém tedy nemám. Ani s jedním problémem co píšeš. A forum sleduji v opeře (prohlížeči)I.am.good píše:P.S.: jo a jinak je to taky poslední dobou hrozně pomalýProhlížení dobré, ale při napsání zprávy a odeslání (pakliže to nenapíše ten debug), tak to trvá tak 10s (dřív normálně bleskově - mám 128kbit upload)
-
I.am.good
Hele, ale už je toho fakt moc, poslední dobou je to u každého delšího příspěvku a občas u krátkých.
Napíše to Všeobecná chyba
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Server shutdown in progress
No a sice se ten příspěvek neztratí, ale jakoby ve vláknu nebyl - vlákno se neposune na pozici podle nejaktuálnějšího příspěvku.
P.S.: jo a jinak je to taky poslední dobou hrozně pomalý
Prohlížení dobré, ale při napsání zprávy a odeslání (pakliže to nenapíše ten debug), tak to trvá tak 10s (dřív normálně bleskově - mám 128kbit upload)
Napíše to Všeobecná chyba
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 1053 Server shutdown in progress
No a sice se ten příspěvek neztratí, ale jakoby ve vláknu nebyl - vlákno se neposune na pozici podle nejaktuálnějšího příspěvku.
P.S.: jo a jinak je to taky poslední dobou hrozně pomalý