To ani ne, spíš by i to číslo na čele mohlo bejt do vínova.XSC píše:Tak to jsem zvědavej, kdy tam přidaj i tu rudou hvězdu.
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hlásim, že 8252 dnes dlooooouho na zkušebkách a 8251 má přestříkaná čísla. Nově jsou čísla (mimo předního) stříbrná, tedy bez stříbrného podkladu.
Skoro bych řek, že Vás "někdo" čte...
Předvádění před radními údajně zítra v poledne ve Střešovicích.
Podotýkám, že naprosto bez záruky, snad to někdo upřesní...
Na zkušebkách též 8517.
Skoro bych řek, že Vás "někdo" čte...
Předvádění před radními údajně zítra v poledne ve Střešovicích.
Podotýkám, že naprosto bez záruky, snad to někdo upřesní...
Na zkušebkách též 8517.
já ale netvrdím že 14T je supermoderní vozidlo, to je totiž stanovisko DP a ne moje! pak to tedy moc logiku nemá, když DP říká že chce moderní vozidla a pak nakoupí tramvaje designem 40 let starým, a když někdo napíše že wana není 40 let stará, tak by mě zajímalo z jaké koncepce vychází? že by z T3?
mě se prostě pražská wana moc jako nová tramvaj nezdá, rozhodně tak nevypadá. a ohrožuje tak novost 14T ještě víc než kdyby byla v provedení Brno nebo Ostrava
- Absolut
- Moderátor
Logika Ostravy a Olomouce: Nová tramvaj s novým vzhledem, trošku na chlubení a hlavně aby to fungovalo.
Logika Brna: Chceme pestřejší vozový park a je nám jedno, jestli se to někam do provozu hodí.
Logika Liberce: maximální kompatibilita se stávajícím vozovým parkem.
Logika Prahy: Má to vypadat jako nová tramvaj, ale né zas moc nová, aby se neohrozila "novost" 14T.
Musím Ti ale oponovat. Wana není něco 40 let starého. Podívej se do nějaké knížky, jaká bypa kultura cestování MHD v roce 1967. Možná se naučíš něco nového. Dále si zajeď do Francie, ať si uděláš představu, nakolik supermoderní je 14T.
Logika Brna: Chceme pestřejší vozový park a je nám jedno, jestli se to někam do provozu hodí.
Logika Liberce: maximální kompatibilita se stávajícím vozovým parkem.
Logika Prahy: Má to vypadat jako nová tramvaj, ale né zas moc nová, aby se neohrozila "novost" 14T.
Musím Ti ale oponovat. Wana není něco 40 let starého. Podívej se do nějaké knížky, jaká bypa kultura cestování MHD v roce 1967. Možná se naučíš něco nového. Dále si zajeď do Francie, ať si uděláš představu, nakolik supermoderní je 14T.
pražský wany jsou pěknej hnus. i ta Liberecká je líp udělaná a tím myslím i interiér. je to zajímavý že DP prosazuje supermoderní 14T a k tomu udělá něco 40 let starého. zajímalo by mě proč, jelikož jsem se přes kamaráda zeptal v Pragoimexu kolik stojí jedna skříň na wanu s čelem Pelikán a kolik s klasickým T3 a rozdíl v ceně je minimální. takže cenou to asi nebude. že by se DP bál moderního designu?
- Dushman_8252
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klidně bulwí design v nynějších barvách . To retro-schema bych ale upravil (aby retro nebylojara píše:Možná by se k ní více hodilo, kdyby byla provedena stejně jako ostravské 1311,1312,.... a akorát by to mělo ten lak ala Prag vana
Naposledy upravil(a) slimman dne 29.1.2007 20:05, celkem upraveno 1 x.