Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
2217
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 2217 » 19.4.2007 22:44

Goode, Tvé rozhodnutí mě velmi potěšilo! Vítej zpět! Bohužel Dispečerky se nezúčastním, protože to rpostě bych enzvládla. Ale velmi ráda ych tě poznala osobně, třeba na některém srazu T-F. Tak se zatím měj hezky, pevné nervy a hodně štěstí!

Pepa
Uživatel

Příspěvek od Pepa » 19.4.2007 22:24

jara píše:No vidíš........ on toho nakecá než udělá. Já jsem pro něj hospodskej povaleč a nedokáže si mě představit na discotéce.
Se mi líbí jak tu pořád někdo má nějaké konflikty a semnou si takle ještě krásně nikdo nepsal :lol: A nebo o nich nevím... :)

P.S.: nemusíte se toho hned zase chytnout :lol:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 19.4.2007 22:21

admirak píše:No, pro mě je to dobře, aspoň mám od něj klid. On mi tu psal SZ jak si to se mnou vyřídí ručně a tak... :roll:
No vidíš........ on toho nakecá než udělá. Já jsem pro něj hospodskej povaleč a nedokáže si mě představit na discotéce.

admirak

Příspěvek od admirak » 19.4.2007 21:36

No, pro mě je to dobře, aspoň mám od něj klid. On mi tu psal SZ jak si to se mnou vyřídí ručně a tak... :roll:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 19.4.2007 21:13

trainzjohny píše:Podle toho co psal zmizel ma maltě (možná stavební :lol: )
Ano je tomu tak. Zastřelil se na Maltě. Možná se zastřelil Maltou........ jo to nikdo neví.

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 19.4.2007 21:06

admirak píše:Když už jste od těch odchodů z T-F... Kam vlastně zmizel DJ LA DÉFENSE?
Podle toho co psal zmizel ma maltě (možná stavební :lol: )

admirak

Příspěvek od admirak » 19.4.2007 20:59

Když už jste od těch odchodů z T-F... Kam vlastně zmizel DJ LA DÉFENSE?

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 19.4.2007 19:56

I.am.good píše:Byl jsem velice mile překvapen reakcemi hodně uživatelů tohoto fóra. I Vy jste mi přirostli k srdci a jsem mezi Vámi rád.
.........
To jsem rád že jsi se rozhodnul tak jak jsi se rozhodnul. Informací z tvého pracoviště byla škoda. Takže vítej zpět mezi náma :-)

V neděli se dispečerky neučástním ani aktivně ani pasivně. Neb jsem byl přemluven a jedu služebně do jiného města. Což mě začiná velmi ted mrzet...... Ale aspoň dodám fotografie z tohoto města. Pokud mi to výkon mé služby dovolí :-) (někteří vědí)

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 19.4.2007 19:49

Byl jsem velice mile překvapen reakcemi hodně uživatelů tohoto fóra. I Vy jste mi přirostli k srdci a jsem mezi Vámi rád.
Okamžitému odchudu tedy říkám momentálně NE, nicméně stále budu přemýšlet. Lidé jsou různí a kdo chce psa býti, hůl si najde. Jsou způsoby, jak lze každého odrovnat (profesně, osobně, fyzicky ap.) A na světě žijí lidé, kteří se neštítí toto provést. Bohužel, o Yvoně si myslím, že je jedna z nich.
Minimálně se takto prezentuje zde. Konflikty s ní jsem neměl jen já, toto forum je veřejné, což ovšem zanamená, že uživatele s podobným vystupováním, jako má ona, nelze nějak zvláště vyloučit. A možná, že by to vyřešilo dost problémů, neboť v posledních několika měsících se sem chodí pouze hádat, urážet a zesměšňovat. Pakliže se zde objeví další její příspěvek v podobném duchu (vůči komukoliv), tak odejdu definitivně. Když se dva lidé nesnesou, tak jediným rozumným řešením je je rozdělit. Zde to jde tedy vyřešit ukončením užívání fóra.

Jinak v neděli se účastním Dispečerky PRT, sice ne aktivně, ale budu se nacházet v cíli, takže velice rád po skončení akce pokecám o čemkoliv, ale především o tramvajích, proto tu jsme, ne?
Ahoj všem fajn lidem.
Petr
Naposledy upravil(a) I.am.good dne 20.4.2007 16:15, celkem upraveno 1 x.

DavidD
Uživatel

Příspěvek od DavidD » 19.4.2007 10:11

I.am.good píše:...Zároveň se loučím se všemi dobrými uživateli tohoto fóra, neboť po posledním incidentu již nemám chuť sem chodit.
Rozloučím se pozdravem poručíka Spocka ze seriálu Star Trek: "Žijte dlouho a blaze.!
Goode nech si to ještě projít hlavou, od Yvony to bylo silně nevhodné, ale aby jsi to neustál a chtěl odejít si myslím, že neni dobrá volba.Tvé informace tu byly velmi užitečné a sranda tu s tebou taky byla. :D

2217
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 2217 » 18.4.2007 23:19

Ale člověče, Goode, neblbni! Vychladni, vyspi se na to a pak to zhodnoť znovu... :wink:
Tvé příspěvky mi tu leccos objasnily, nerada bych o tuto možnost přišla.
Cose týká té fotky, tak vůbec nevím, že je tam vidět řidič, co se týká paní Yvony, tak zvýraznit tvé jmého tímto stylem bylo nefér, ale nemyslím si, že by tě podel toho, co tu napsaůa někdo našel. S tím zákonem nevím, ale pokud tě t bude hodně trápit, mám otce magistra práv, mohu se ho zeptat. :wink:
Prosím, neopouštěj fórum, nebylo by to tu bez Tebe ono!!

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 18.4.2007 22:12

I.am.good píše:Ano, jsem takovej. Každej jsme nějakej.. Někomu to vadí a proto je nejlepší řešení přestat obtěžovat. :wink:
Adios, démone :twisted: , zítra už tu tenhle příspěvek a dalších několik set nebude. :)
Papa a užívejte si to s paní "nejlepší". :wink: 8-)
Trošku to už přeháníš a zmizení tohoto příspěvku mě, ani ostatním určitě vadit nebude, na rozdíl od většiny dalších, které jsi doposud napsal... :roll:

Ale je to jen tvoje rozhodnutí a třeba se na něj s odstupem času budeš dívat s větším nadhledem a přehodnotíš ho. Z:idea:

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 18.4.2007 21:59

demon píše:Ale abych Gooda jenom neomlouval, tak toho machrování si nejde nevšimnout... :cry:
Ano, jsem takovej. Každej jsme nějakej.. Někomu to vadí a proto je nejlepší řešení přestat obtěžovat. :wink:
Adios, démone :twisted: , zítra už tu tenhle příspěvěk a dlůaších několik set nebude. :)
Papa a užívejte si to s paní "nejlepší". :wink: 8-)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 18.4.2007 21:56

radek31 píše:...ale to, že jsi to jsem dal s fotkou je prasárna a nedivím se, že se to může někoho dotknout (zvlášť potom, jak si začal machrovat od nástupu do kurzu - a nejsem sám, kdo si toho všimnul)...
Podle mého je tam ta fotka jen pro dokumentaci přejetí zastávky a prachu od pískovačů. Tvář řidiče je pro běžného čtenáře fóra naprosto neidentifikovatelná, takže bych se zdráhal nazvat to apriori prasárnou... :wink:

Ale abych Gooda jenom neomlouval, tak toho machrování si nejde nevšimnout... :cry:

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 18.4.2007 21:44

abys to nepřehnal

ta tvoje stížnost s fotkou!!! je imho na stejné úrovni jako zveřejnění tvého jména (a i když ten zákon nehodlám studovat, tak si myslím, že zveřejnění jména bez další identifikace (jako je rodné číslo) není porušení zákona - možná mě někdo opraví) - bylo to neetické a nefér, ale to je asi tak vše

btw na tu stížnost jsi měl 100% právo a ani trochu mi nevadí, že jsi jí podal, ale to, že jsi to jsem dal s fotkou je prasárna a nedivím se, že se to může někoho dotknout (zvlášť potom, jak si začal machrovat od nástupu do kurzu - a nejsem sám, kdo si toho všimnul)

byla by škoda, kdybys odcházel, píšeš sem často zajímavé informace - ale tyhle uraženecké řeči ...... to tu předváděl MartinDDT a všichni víme jak se s ostudou a novým nickem vrátil

Odpovědět