Jestlipak to nebude tím, že ze zákona musejí být jízdní řády vyvěšeny nejméně 24 hodin před začátkem platnosti... zbývá možnost ponechání dvou JŘ na ten jeden předvýlukový den (aktuální+budoucí) na zastávce + dvě projížďky městem při jejich (de)instalaci místo jedné.Paulie píše:To, že zbývá lepit a strhávat den předem a tečka je přesně špatnej přístup. kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
admirak
No taky si myslím že to bylo zbytečné. Vždyť kdyby se to udělalo takhle tak by to šlo:9001 píše:K výluce Albertova. Přijde mi zbytečný důvod že jse sáhlo do linek 6 a 24 v koncových úsecích. Takhle naprosto zbytečný pendl 38. Kdyby se protáhla na dílny po trase linky 7 tak by 24 a 6 mohli zůstat na svých pravidelných konečných
6: Laurová - Kubánské náměstí
7: Sídliště Řepy - Palackého náměstí - Moráň - I.P.Pavlova - Náměstí míru - Vršovické náměstí - Koh-i-noor - ÚDDP
24: Palmovka - Karlovo náměstí - I.P.Pavlova - Nuselské schody- Otakarova - Nádraží strašnice
38: Vozovna Pankrác - Otakarova - Čechovo náměstí (nebo jí protáhnout až na ÚDDP)
Pokud jsem napsal něco špatně tak mě nezastřelte!
VIKtor v NK píše:To Paulie: Fajn nápad při příštím zahájení, nebo ukončení výluky bude u každého sloupku s jízdími řády stát dispečer a v přesný čas (navrhuji seřídit hromadně před odchodem ze služebny) otočí klíčkem, strhnou staré a vylepí nové jízdní řády... Takže páni dispečeři - 26.4. ve 4:00 měníme!!! P.S.: Z důvodů zvýšených finančních nákladů navrhuji v den ukončení výluky zvýšení jízdného v inkriminovaném úseku na trojnásobek!
...
No, teď vážně - to nahoře asi neprojde a vyvěsit jízdní řády až po zahájení výluky bude asi blbost, že!? Takže zbývá co? Zbývá to vyvěsit den předem!
To, že zbývá lepit a strhávat den předem a tečka je přesně špatnej přístup. kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.
Pro mě je závěr jasný, přelepy v noci. ono toho zase tolik není, aby to nešlo udělat v rámci noční dejme tomu od 00 do 04 hod. Nebo jednodušeji. Výraznou cedulku s JŘ v tomto případě vyloučené linky na daný den (samozřejmě zvýraznit datum) a nalepit klidně předem (před ani po tam vadit nebude) a dolepit samolepku na přeškrtnutí linky již opravdu není problém. To mě napadlo teď, během dvou minut, určitě by to šlo vymyslet i lépe a třeba jednodušeji, kdyby se chtělo...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Citace:
X18: Lazarská (v Lazarské ulici před křižovatkou se Spálenou) - Karlovo náměstí - Moráň (T) - Botanická zahrada - Výtoň - (Vnislavovou ulicí) - Ostrčilovo náměstí (ve Slavojově ulici); interval 3 minuty ve špičce pracovních dnů, 4 minuty v sedle pracovních dnů, 5 minut v pracovní dny vpodvečer, 10 minut v sobotu a neděli ráno, 7 až 8 minut v sobotu a neděli dopoledne a odpoledne, 10 minut celotýdenně večer, v noci 30 minut; na linku budou nasazeny standardní vozy; konečná zastávka Lazarská je v denním provozu průjezdní
X24: Ostrčilovo náměstí (průjezdní) - Svatoplukova - Divadlo Na Fidlovačce - Otakarova (v denním provozu; 6 minut ve špičce pracovních dnů, 8 minut v sedle pracovních dnů, 20 minut v sobotu a neděli ráno, 15 minut v sobotu a neděli dopoledne a odpoledne, 20 minut celotýdenně večer; na linku budou nasazeny standardní vozy)
Jinak za odložení výluky Albertova může dle kuloární informace Maraton: co kdyby takhle někdo spadl do výkopu, že?
X18: Lazarská (v Lazarské ulici před křižovatkou se Spálenou) - Karlovo náměstí - Moráň (T) - Botanická zahrada - Výtoň - (Vnislavovou ulicí) - Ostrčilovo náměstí (ve Slavojově ulici); interval 3 minuty ve špičce pracovních dnů, 4 minuty v sedle pracovních dnů, 5 minut v pracovní dny vpodvečer, 10 minut v sobotu a neděli ráno, 7 až 8 minut v sobotu a neděli dopoledne a odpoledne, 10 minut celotýdenně večer, v noci 30 minut; na linku budou nasazeny standardní vozy; konečná zastávka Lazarská je v denním provozu průjezdní
X24: Ostrčilovo náměstí (průjezdní) - Svatoplukova - Divadlo Na Fidlovačce - Otakarova (v denním provozu; 6 minut ve špičce pracovních dnů, 8 minut v sedle pracovních dnů, 20 minut v sobotu a neděli ráno, 15 minut v sobotu a neděli dopoledne a odpoledne, 20 minut celotýdenně večer; na linku budou nasazeny standardní vozy)
Jinak za odložení výluky Albertova může dle kuloární informace Maraton: co kdyby takhle někdo spadl do výkopu, že?
Ještě k X18 a X24: Aha, dobře, tak pak je to jasný, já to netušil. Škoda no že to nejde vyřešit líp.
K 15: Proboha... to fakt mohli až od pondělí. Ale stejně mi přijde... dyť tam tou Brusnickou spojkou jezdí jen 1,2,15,18,25.. to je jako moc? Přece když byla Hradčanská zavřená bylo tam 6 linek (1,8,18,20,25,26)... a teď můžou jen čtyři? Zajímavé...
Navíc by mě zajímalo proč pořád i tento týden (so 28.4. - pá 4.5.) končí 15 v Holešovicích? Dyť Zenklova ještě zavřená neni a v Kobyliském obratišti už volno je... to fakt nechápu... to ta 15 je fakt super linka... takhle okleštěná ze všech stran... s ní nikdo nejezdí... hlavně že ale budou v Troji potom celej květen tři linky, tam to potřeba je no!
K 15: Proboha... to fakt mohli až od pondělí. Ale stejně mi přijde... dyť tam tou Brusnickou spojkou jezdí jen 1,2,15,18,25.. to je jako moc? Přece když byla Hradčanská zavřená bylo tam 6 linek (1,8,18,20,25,26)... a teď můžou jen čtyři? Zajímavé...
Navíc by mě zajímalo proč pořád i tento týden (so 28.4. - pá 4.5.) končí 15 v Holešovicích? Dyť Zenklova ještě zavřená neni a v Kobyliském obratišti už volno je... to fakt nechápu... to ta 15 je fakt super linka... takhle okleštěná ze všech stran... s ní nikdo nejezdí... hlavně že ale budou v Troji potom celej květen tři linky, tam to potřeba je no!
takže linka 15 je nyní z důvodu kapacity spojovací trati u brusnice ukončena na špejchaře. fajn, ve všední dny pochopitelé, ale o víkendu? dobytčák sólo 25 z hradčanský je doopravdy vydařenej, zvlášť když břevnov právě slaví 100 let povýšení na město a na celovíkendovej "volksfest" se sjely davy z širokého okolí... proč nebyla 15 zkrácena až od pondělka? no aspoň že máme jako posilu dvounápravový vůz s vlečňákem po bělohorské. to ale nevymyslel DP, ale objednala a zaplatila P6.
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To už sem tu psal před 10 dny. Včetně toho, že kdyby X od Botanický zahrady jela Vyšehradskou, Neklanovou a Slavojovou k Olmerum, byly by uspokojeny i Nusle. Takže průjezdná trasa neexistuje, ale řešit to jde user more friendly. Čili DP pitomý je, absolutíšku.Absolut píše:Ad 4021: Vám zjevně nedochází, že mezi zastávkami X24 a X18 na Ostrčilově náměstí neexistuje průjezdná trasa, viďte? DP není tak pitomý, aby dělil průjezd Nuslemi na dvě části jen tak.