Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
zdar přátelé, září se blíží a mě překvapuje, že tu zatím nikdo nediskutuje nad vypravením/linkovým vedením od 1.září. pokud vím, tak bude platit zákaz vypravení vozů T3/T3SUCS na linky projíždějící národní třídou. jsou už nějaké informace o tom, jak to bude vypadat? dojde k dočasným přesunům mezi vozovnami? také jsem zvědav, jak křižovatka ND pojme všechny zdější linky vč. d-10,14 v intervalu 8 minut. nebude upraveno i linkové vedení tramvají?
pokud by mělo být zachováno to současné, pak předpokládám zhruba toto vypravení:
6, 10, 14, 17 - bez problémů (MO, KO, PA)
9 - MO+HL (naopak některé hloubětínské linky ze ŽI - vzhledem k nájezd.trasám nejlépe 8, 24, 25)
22 - VO+SA (T3RPV stažené z linky 20 a strašnické T3M, které ale nestačí ani na deset pořadí; event. 14T - a propos, kdy už dorazí další??)
23 - PA+MO (většinu strašnických pořadí z PA výměnou např. za linky 4, 16, 24; pár vokovických pořadí z MO)
18 - PA+VO (z VO jen minimum pořadí, ostatní PA)
...aha, tak teď koukám, že JŘ od 2.9. už vidí na dpp.cz. no tak se aspoň podívám, v čem jsem se strefil/mýlil.
pokud by mělo být zachováno to současné, pak předpokládám zhruba toto vypravení:
6, 10, 14, 17 - bez problémů (MO, KO, PA)
9 - MO+HL (naopak některé hloubětínské linky ze ŽI - vzhledem k nájezd.trasám nejlépe 8, 24, 25)
22 - VO+SA (T3RPV stažené z linky 20 a strašnické T3M, které ale nestačí ani na deset pořadí; event. 14T - a propos, kdy už dorazí další??)
23 - PA+MO (většinu strašnických pořadí z PA výměnou např. za linky 4, 16, 24; pár vokovických pořadí z MO)
18 - PA+VO (z VO jen minimum pořadí, ostatní PA)
...aha, tak teď koukám, že JŘ od 2.9. už vidí na dpp.cz. no tak se aspoň podívám, v čem jsem se strefil/mýlil.
Naposledy upravil(a) pawel dne 25.8.2007 15:05, celkem upraveno 2 x.
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
HURÁ, od úterka JŘ na pátek!!?? tak to ať si DP strčí někam.radek31 píše:tipnu si co se asi stalo
"platí od 18.7.2007 do 9.8.2007" - to se píše na JŘ, který jsi linkoval - takže odjezd byl 12:27 a pak 12:39 - pokud jsi tam byl ve 32, tak to bylo opravdu zcela mimo
na sloupku je určitě nejméně 2 dny dopředu JŘ s platností od 10.8.- takže se mrkni na http://dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttInd=1& ... =-1&tt=pid a bude ti to jasné - podle JŘ to od zítra jede v 12:32
-
radek31
- Moderátor
tipnu si co se asi staloMatošo píše:Nevim, kam, tak asi sem.
Chtěl bych si tak trochu postěžovat na řidiče prvního pořadí na lince 4.
Včera i dneska se mi stalo, že ten padouch (nebo oba) jel dřív. Měl jet ve 12:33 a byl jsem tam ve 32 a tramvaj byla fuč.
Navíc na http://dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttInd=1& ... =-1&tt=pid
jsou odjezdy ÚPLNĚ jinak.
HURÁ
"platí od 18.7.2007 do 9.8.2007" - to se píše na JŘ, který jsi linkoval - takže odjezd byl 12:27 a pak 12:39 - pokud jsi tam byl ve 32, tak to bylo opravdu zcela mimo
na sloupku je určitě nejméně 2 dny dopředu JŘ s platností od 10.8.- takže se mrkni na http://dpp.cz/idos/ZJRRes.aspx?ttInd=1& ... =-1&tt=pid a bude ti to jasné - podle JŘ to od zítra jede v 12:32
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, kam, tak asi sem.
Včera i dneska se mi stalo, že ten padouch (nebo oba) jel dřív. Měl jet ve 12:33 a byl jsem tam ve 32 a tramvaj byla fuč.
HURÁ
HURÁ
13ka má 85% jen díky tomu, že se často řidiči nechají na Barrandově předjet tím, co jede po nich. Na smíchově, když jí včas zahlídnou, tak pouští tramvaje z centra a pak jedou na kufru a vozí vzduch. Jinak 85% procent všech jezdí Barrandovský zastávky (dc) předjetý o minutu a pak se buď loudaj po mostě pomalejc než je limit a nebo čekaj na Hlubočepích.
Co se týče rychlosti tak mě rychlost vozovny č 7 na linkách 22 a 26 vyhovuje. Mám rád svižnou jízdu, ale horší je to s čekáním na KB v zimě na Radošovický. Dokonce i někdy vozovna 5 se snaží někdy jezdit svižněji.
Demon: KM by to nevyjezdil ani já bych to nevyjezdil. Nemám na to papíry. Aspoň, že jsem měl možnost si to cca na 70m zkusit jaké to je.
Demon: KM by to nevyjezdil ani já bych to nevyjezdil. Nemám na to papíry. Aspoň, že jsem měl možnost si to cca na 70m zkusit jaké to je.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Čas průjezdu pokud tam je čidlo a není odpojené, tak se také zaznamená. Ale pokud ho řidič nemá v notách (VJŘ) tak není nahrán ani do Apexu takže ti nezobrazí odchylku a ty také nemáš toho řidiče jak trestat za předjetí protože on skutečnej čas neví.Isidor píše:Neměří se ta "přesnost" na Barrandově náhodou i v zastávkách mimo kontrolní body (všechny zast. mají čidla), kde řidič ani neví, kdy má přesně odjet (a 1sek. "nadjetí" v takové zastávce = "nepřesná jízda")?
Prosím jsou to výsledky z ?dubnového? dne bez jizdních řádů. Je o tom článek v květnovém DP-kontaktu. Takže to vše asi berte zase trošku s rezervou!!!!! V tento den řidič měl usebe pouze čas odjezdu a příjezdu na konečnou stanici a to bylo vše. Leč když jsou ve voko letci, tak hold se jim zkrátí časy a oni budou furt pozdě. Proto také vyšla linka 13 nejléme, když tam na tom svým kousíčku má jízd.dobu 13 minut.
- pan Vedoucí
- Uživatel
KM chtěl zdůraznit jiná fakta Demone.
Přesnost linky 13 není žádným překvapením. Horší je to s tím podílem přesných jízd. Zde bych očekával něco kolem 95 procent.
Nadjetí řidičů vozovny 7 není také nic překvapivého. Právě proto s nimi rád jezdím..
Že jezdí Hloubětín na čas? Ha ha ha.. Ucajdanější vozovnu neznám, ikdyž Žižkov asi bude vítězit na plné čáře. Příkladem budiž hrabalové na lince 9.
Přesnost linky 13 není žádným překvapením. Horší je to s tím podílem přesných jízd. Zde bych očekával něco kolem 95 procent.
Nadjetí řidičů vozovny 7 není také nic překvapivého. Právě proto s nimi rád jezdím..
Že jezdí Hloubětín na čas? Ha ha ha.. Ucajdanější vozovnu neznám, ikdyž Žižkov asi bude vítězit na plné čáře. Příkladem budiž hrabalové na lince 9.