Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Kabulus
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Info o příjezdech 14T
Zdravím! Můžu se zeptat, proč už sem nikdo nepíšete info o "dovážkách" nových 14T? Rád bych se ještě někdy s kamerou zajel podívat (tenkrát v zimě se moc točit nedalo - mrzly mi prsty
) a dnes bych býval měl kvůli změnám ve škole (maturity) čas.. Škoda!
Šlo by teda zase dávat echo až něco dalšího povezou, pls?! Díky
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Tomuhle vozu uškodila nejen ona pověstná nehoda, ale i způsob opravy. A co víc, prostě "strašnicovatí"...pawel píše:ve škodofce asi byli připraveni na nejhorší..no ono kdo by se divil, nedávno jsem jel 9112 a oproti novějším působí dost vyklepaně..
ale neberte to moc vážně, to jsou jen moje kaštanský řeči:)
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
To je velmi zajímavá informace. Já mám naopak úplně jiné o tom, že vše dopadlo lépe než se čekalo v samotné Škodovce.Smurfx píše:A dali ji aspoň pořádně do kupy? Když ji totiž prý v Plzni prohlíželi, tak byla silně zhuntovaná. Rok provozu v Praze ji (ne)překvapivě poznamenal víc než se čekalo. Jsem opravdu zvědav, kolik bude stát udržování Porchester v provozu po dobu tak 10 let. Pak se možná definitivně rozpadnou.
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A dali ji aspoň pořádně do kupy? Když ji totiž prý v Plzni prohlíželi, tak byla silně zhuntovaná. Rok provozu v Praze ji (ne)překvapivě poznamenal víc než se čekalo. Jsem opravdu zvědav, kolik bude stát udržování Porchester v provozu po dobu tak 10 let. Pak se možná definitivně rozpadnou.Absolut píše:Vypravení na linky vozovny Motol.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je vše neskutečně drahé. Lamináty vymění, vymění i aretaci spřáhla. Nutná je výměna tlumiče traverzy - traverza je měnitelná a nastavitelná. Dostane li ránu, tak ujede dozadu. Pak se povolí pár šroubů a posune se zase dopředu. Mezitim je tlumič. Když jsme u toho, tak třeba harmonika (měch) stojí okolo 560 tisícmajkrosoft918 píše:jak koukam tak nam ty 14T v praze dlouho nevydrzi jestli je timle tempem se budou otukavat.chtelo by to asi hoooodne zasob nahradnich dilu
- majkrosoft918
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jen to ne...MF píše:Tak dnes si štrejchla na křižovatce Bolzanova x Opletalova 9120 s osobákem. Sice to na první pohled nevypadalo, ale docela pěkná škoda - dostala ránu na levou přední část, ohnutá byla i aretace spřáhla a levý pluh (ochrana) a přední traverza.
No zítra ráno pár lidí ve Strašnicích asi rovnou odvezou...
Ale ty maďarské mají, zdá se, jen jeden motor. Podle mně je to výhodnější, neb neexistují problémy se skluzem jednotlivých náprav, pokud jsou tedy hnané obě.syverin píše:Když se člověk podívá na takový Komfort od Pragoimexu, nemůže si nevšimnout několika podstatných společných rysů...