TRAM fórum - setkání
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
- Absolut
- Moderátor
Scanjournal Párty II. - setkání v restauraci u Houmra 22.4.2
Vážení a milí,
protože SJ nabral skluz a protože jsem se nemohl zúčastnit hospody 22.9., tak navrhuji setkání za účelem pokecu a promítání cca 100 obrázků ze srpna až září 1997 z mé sbírky i s komentářem, nabízím dva termíny, které se předběžně hodí mně a Petrovi, pokec by probíhal v restauračním zařízení v blízkosti zastávky TRAM Národní třída.
Termíny jsou 6.10. (sobota) a 10.10. (středa), obojí večer po 18hod, já preferuji sobotu 6.10. z důvodu mnohem jednoduššího zajištění dataprojektoru na promítání.
Prosím, hlasujte do neděle 30.9., ať je možné zamluvit prostory. Počet účastníků bude zřejmě omezen kapacitou salónku.
Absolut
protože SJ nabral skluz a protože jsem se nemohl zúčastnit hospody 22.9., tak navrhuji setkání za účelem pokecu a promítání cca 100 obrázků ze srpna až září 1997 z mé sbírky i s komentářem, nabízím dva termíny, které se předběžně hodí mně a Petrovi, pokec by probíhal v restauračním zařízení v blízkosti zastávky TRAM Národní třída.
Termíny jsou 6.10. (sobota) a 10.10. (středa), obojí večer po 18hod, já preferuji sobotu 6.10. z důvodu mnohem jednoduššího zajištění dataprojektoru na promítání.
Prosím, hlasujte do neděle 30.9., ať je možné zamluvit prostory. Počet účastníků bude zřejmě omezen kapacitou salónku.
Absolut
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty we, ty jedeš, tak odpovim i tady...Káem píše:Hele, zdánlivě off topic, ale voni se potrefení sami ozvou.
To jsi řekl "A", tak co takhle ještě dodat "B"...
Tj. "Podle náměstka primátora Martina Andera byla odezva na dotazník otištěný v radničních novinách neobvykle vysoká, vyplněný ho zpět zaslalo 2500 lidí. Názor, že tramvaj by měla jádrem města projíždět, převážil nad opačným míněním v poměru dva ku jedné.
Takže tramvaj číslo čtyři, která začala po nedávné rekonstrukci náměstí Svobody projíždět samým jádrem Brna, jím bude jezdit i nadále ! "
Dva ku jedné !!! Rozumieš ?
Pro Brňáky určitě dobrá zpráva a pro tebe ???
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hele, zdánlivě off topic, ale voni se potrefení sami ozvou. Je to o anketě o provozu tramvaje v pěší zóně v Brně a docela výmluvně to ilustruje, že lidi jsou půl na půl a ne že NAPROSTÁ většina chce tramvaje v pěších zónách, jak zde někteří tvrdí v souvislosti s VN a Příkopy. No a takhle to bude i s mým tvrzením a tvrzením postižených okolo % přestupujících na Ípáku, proto to sem dávám.
Dobrý den Absolutíšku.
CIT: výňatek z ČTK o provozu linky č. 4 přes nám. Svobody:
" Spoj bude přes centrální brněnské náměstí projíždět denně od sedmé hodiny ranní do 19:00. Mínění lidí zjišťovalo vedení Brna v průzkumu. Z 1000 dotázaných bylo 42 procent pro zachování trasy tramvaje jádrem města, opačný názor mělo 40 procent lidí. Obdobně dopadla anketa i mezi lidmi, kteří tu mají obchody či restaurace."
Dobrý den Absolutíšku.
CIT: výňatek z ČTK o provozu linky č. 4 přes nám. Svobody:
" Spoj bude přes centrální brněnské náměstí projíždět denně od sedmé hodiny ranní do 19:00. Mínění lidí zjišťovalo vedení Brna v průzkumu. Z 1000 dotázaných bylo 42 procent pro zachování trasy tramvaje jádrem města, opačný názor mělo 40 procent lidí. Obdobně dopadla anketa i mezi lidmi, kteří tu mají obchody či restaurace."
-
I.am.good