Včera jsem drandil 14ku a ještě to tam nehlásilo. Už to tady ale kdysi bylo s těma krádežema. Pak se to přestalo pouštět s tím, že to nedělá dobrý dojem.admirak píše:Tak jsem dneska koukal, že DP rožířil hlásič o pár nových hlášení. Dneska jsem v tramvai slyšel nové hlášení na S-Bahn a na upozornění proti kapsářům. Odkazy vedou na mp3 soubory (omluvte zhoršenou kvalitu, nahrával jsem to na telefon).
Hlášení S-Bahn
Hlášení upozornění MP a DPP na kapsáře
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
-
admirak
Tak jsem dneska koukal, že DP rožířil hlásič o pár nových hlášení. Dneska jsem v tramvai slyšel nové hlášení na S-Bahn a na upozornění proti kapsářům. Odkazy vedou na mp3 soubory (omluvte zhoršenou kvalitu, nahrával jsem to na telefon).
Hlášení S-Bahn
Hlášení S-Bahn
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No dyť a v metru je reklama právě na ty klouzavé tedy na x dní. Jinak "roční kupon" jsou 4 kupony které se jmenují 1.,2.,3.,4. čtvrtletí a nerozlišují tedy délku únoru.Martin píše:Ale počet dní platnosti se přece značí jenom na klouzavých kuponech a tam na roku nezáleží (platí 365 dní od data zakoupení i přes Nový rok). Na kuponech klasických je značeno měsíční, čtvrtletní, nebo roční. Tzn. nezáleží na počtu dní ale na konci období (3. dne měsíce). Nebo se mýlím?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Neboj letos tam nebude Míša z kouzelní školky dělat program. Ale Míša z fotožurnálku prtekMF píše:Já tam také nechci, protože tam je to pekelné i když není Mikuláše
Já tam také nechci, protože tam je to pekelné i když není MikulášeOskar píše:Dík za fotky. Aspoň už vím, že tam nechci
Dík za fotky. Aspoň už vím, že tam nechci 
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení
Mikulášský den. Info od DPMF píše:A co se děje v sobotu na Serváci zajímavého? Že bych se též dostavil?
Trochu si přihřeju polívčičku - loňské fotky.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přijde čertík-bertík, mikuláš ztratil plášt a andělíček. I když ty jsi jednoho měl dneska v kurzíku coMF píše:A co se děje v sobotu na Serváci zajímavého? Že bych se též dostavil?2217 píše: A znovu rposím moc ty, co jdou na Pankrác v sobotu, ať se ozvou. Díky.
A co se děje v sobotu na Serváci zajímavého? Že bych se též dostavil?2217 píše: A znovu rposím moc ty, co jdou na Pankrác v sobotu, ať se ozvou. Díky.
Souhlas. A aby to bylo zajímavější, taktrainzjohny píše:Jenže to není roční kupon, ale 365denní , jako nejsou měsíční ale 30denní a jako nejsou čtvrtletní ale 90denní
watslaw na metroweb.cz/diskuze píše:Tak jsem si koupil roční klouzavku, a platí od 4. ledna 2008 do 3. ledna 2009, čili 366 dní.
Když tu nemáme vlákno "Tramavjový výročí":
Dnes oslavila vozovna Motol "sedmdesátku". K této příležitosti jsem vytvořil brožuru mapující stručně její historii. Zítra jí sem možná dám.
Dnes oslavila vozovna Motol "sedmdesátku". K této příležitosti jsem vytvořil brožuru mapující stručně její historii. Zítra jí sem možná dám.
Ale počet dní platnosti se přece značí jenom na klouzavých kuponech a tam na roku nezáleží (platí 365 dní od data zakoupení i přes Nový rok). Na kuponech klasických je značeno měsíční, čtvrtletní, nebo roční. Tzn. nezáleží na počtu dní ale na konci období (3. dne měsíce). Nebo se mýlím?trainzjohny píše:Jenže to není roční kupon, ale 365denní , jako nejsou měsíční ale 30denní a jako nejsou čtvrtletní ale 90denní
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vypravení
Kluci, ono se změnilo vypravení, nobo co dělá na 22 HL, na 6 ŹI?? Nemůžu se tam na to podívat pro neodstranitelnou poruchu počítače.
A znovu rposím moc ty, co jdou na Pankrác v sobotu, ať se ozvou. Díky.
A znovu rposím moc ty, co jdou na Pankrác v sobotu, ať se ozvou. Díky.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jenže to není roční kupon, ale 365denní , jako nejsou měsíční ale 30denní a jako nejsou čtvrtletní ale 90denníMartin píše:Hezký, asi někdo moc poslouchá Chinaski.![]()
A jestli jsem dneska dobře poslouchal hlášení v metru, tak jsou prý v předprodeji 365 denní kupony na rok 2008.No ať kouká do kalendáře jak koukám, tak r. 2008 má dní 366.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, zajímavé...
V roce 292 milard tu fakt země nebude....
V roce 292 milard tu fakt země nebude....