Ve Vašem věku pane MOp mě ještě hřála láska...MOp píše:Ač je vůz 8042 po PU, byla v něm dnes neskutečná zima při topení na první stupeň. Rozehřívám se ještě nyní.
A to bylo včera 11 st., co budete dělat až bude fakt zima ?
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Ve Vašem věku pane MOp mě ještě hřála láska...MOp píše:Ač je vůz 8042 po PU, byla v něm dnes neskutečná zima při topení na první stupeň. Rozehřívám se ještě nyní.
Netopí na první stupeň jen pískovače? To by pak bylo logické...MOp píše:Pravdu díž, tatíku, už včera jsem to chtěl napsat, ale němec byl proti...
Ač je vůz 8042 po PU, byla v něm dnes neskutečná zima při topení na první stupeň. Rozehřívám se ještě nyní. Včera i dnes to bylo 11.pořadí. Ale jede pěkně.
Zato 7139 má vzadu nahoře pěknou značku - pěkný kousek odpadlého laku, tfujTatík píše:Malá kuriozita pro fotografy: vůz 7167 nemá na zadním čele ani číslíčko,jezdí jaksi "bez značky".
Jo, tou jsem jel v pondělí. Navrch huj a vevnitř fuj.Tatík píše:Vokovice pokračují v likvidaci svých CVR,v klasice už jezdí taky 7106-7097 (ex BAWAG),včera na lince 22.
Jenom aby do toho šly nacpat ty Bahozácké vnitřnostě...trainzjohny píše:Neboj, nějaký chytrák nahoře vymyslí, že dveře se nechají a budeme mít T3.R.P-IFE![]()
![]()
To je sice pravda, ale 7230 je od té doby už po druhé PÚ a 7226 je problémovej atyp, tak možná proto.DavidD píše:7226 a 7230 už do šrotu? to je divné, oba dva jsou po PO...a 7226 byla na PO až někde kolem 2/3 POček
Juwík 7161 nejezdí - je v dílnách na PÚ.Tatík píše:...vokovické CVR Juwital 7160-61 jsou zrušené, jezdí v klasice...
Neboj, nějaký chytrák nahoře vymyslí, že dveře se nechají a budeme mít T3.R.P-IFEI.am.good píše:.....Čest jejich památce, ať už kvílej s výzbrojí Progress.DavidD píše:7226 a 7230 už do šrotu? ....
Depo Žižkov bylo nesmírně rádo, když jim zbořili ten druhý vůz k 7226. A jsou šťastni, že se zbaví i tohodle krámu. Protože tak dem....tní dveřní systém, co na těch vozech je, to mohli vymyslet jen soudruzi. Sice to byly dveře IFE, ale nějací soudruzi je tam tak šikovně zamontovali, že např. když při posledním PO někdy před 4 lety chtěli karosáři vyměnit dveřní pouzdra, tak se musel vyřezávat celý kaslík dveří, aby se tam vůbec dalo dostat. Já osobně jsem jednou na jednom z těhle vozů měnil ulomený čep na táhle I. dveří a řeknu vám, na T6 práce asi tak na 5minut, tady jsem si s tím hrál půl dne a na konci jsem měl totálně odřený ruce, jak se tam nedalo dostat.DavidD píše:7226 a 7230 už do šrotu? to je divné, oba dva jsou po PO...a 7226 byla na PO až někde kolem 2/3 POček