Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od Martin Šubrt » 23.1.2008 15:22

2217 píše:Škoda, že by mě nevzali. tohle často dělám na Národce zadarmo! Šla bych do toho...
Tuším, že by vás mohli vzít, je-li vám nad 15 let... Ale je to bez záruky, víc informací na mailu a telefonu u nabídky.

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 23.1.2008 15:02

Proxy píše:Předpokládám, že se jedná o standardní brigádu (max. 200 h/rok). Obvykle se do smlouvy doplňuje douška v požadavku na odpracování min. 20 h/měsíc...
Nechci vypadat jako šťoura, ale 12x20=240 > 200 hod/rok :wink:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 23.1.2008 14:08

pawel píše:MŠ: na kolik hodin měsíčně je psaná dohoda? a reálně by to mělo být jak?
vzhledem k fin.ohodnocení (tím ale nechci říct že by bylo špatné!) bych to dělal spíš jako koníček, ale moje časové možnosti jsou omezené.
Doporučuji se spíš s tímto dotazem obrátit přímo na slečnu Vaňkovou ze Semmy (email: viz. níže)
Předpokládám, že se jedná o standardní brigádu (max. 200 h/rok). Obvykle se do smlouvy doplňuje douška v požadavku na odpracování min. 20 h/měsíc. Ale v případě výluk, je pracovní doba dle potřeby...

Sirka
Uživatel

Příspěvek od Sirka » 23.1.2008 10:14

pawel píše:MŠ: na kolik hodin měsíčně je psaná dohoda? a reálně by to mělo být jak?
vzhledem k fin.ohodnocení (tím ale nechci říct že by bylo špatné!) bych to dělal spíš jako koníček, ale moje časové možnosti jsou omezené.
díky.
Asi tak, mohlo by to být zajímavé...

pawel
Uživatel

Příspěvek od pawel » 22.1.2008 20:18

MŠ: na kolik hodin měsíčně je psaná dohoda? a reálně by to mělo být jak?
díky.

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 22.1.2008 19:40

Proxy píše:Tady musím bránit svého bývalého zaměstnavatele - pokud se našel dostatek nadšených lidí, tak jsme odváděli práci na maximálně profesionální úrovni - reference spokojených společností jako byl např. Peugeot nebo Česká spořitelna hovoří za vše. Společnost Semma z prstence firem kolem Proximity se pak specializuje na promoční akce v široké škále od prezentace firemní strategie mobilních operátorů na Karlštejně až po předvolební setkání různých politických stran. Samotná společnost Proximity patří do mezinárodního koncernu BBDO, která patří mezi spičku mezi celosvětovými reklamními agenturami.
Nepochybuju, že promo akce umí :-). Jenže já k informování nepotřebuju hostesky, ale informátory, které nemůžu vidět pět minut před akcí a tak to dosud fungovalo. Kromě toho nevím, jak dopadnou mapy MHD kreslené reklamní agenturou apod. nebo kdo ví co ještě budou dělat. Na akci hosteskového typu a promo firmy bych si je asi najal taky...

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 22.1.2008 14:45

Martin Šubrt píše: Webmaster firem proximity a semma není soudný člověk, je to asi dokonce cvok, protože jejich stránky jsou tak neskonale příšerné a animace tak zdržují, že představa, že tahle grupa má v rukou budoucnost informování DP, mě dost děsí... Bližší informace o výběru lidí se dají sehnat na mailu a telefonu u té slečny, co je v inzerátu uvedena. Já jsem na třetí, řekněme hřbitovní, koleji vzadu :-)
Tady musím bránit svého bývalého zaměstnavatele - pokud se našel dostatek nadšených lidí, tak jsme odváděli práci na maximálně profesionální úrovni - reference spokojených společností jako byl např. Peugeot nebo Česká spořitelna hovoří za vše. Společnost Semma z prstence firem kolem Proximity se pak specializuje na promoční akce v široké škále od prezentace firemní strategie mobilních operátorů na Karlštejně až po předvolební setkání různých politických stran. Samotná společnost Proximity patří do mezinárodního koncernu BBDO, která patří mezi spičku mezi celosvětovými reklamními agenturami.

2217
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 2217 » 22.1.2008 13:16

Škoda, že by mě nevzali. tohle často dělám na Národce zadarmo! Šla bych do toho...

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 22.1.2008 9:28

Quetzalcoatl píše:Tam se píše: informování cestujících o změnách v dopravě. Znamená to, že si sednu do kiosku a budu říkat "Tak za minulý týden 7040 na GO, 8742 a 8651 na PÚ. 3233 až 3254 se přesouvají na Kačerov. Od středy se wana na patnáctce přesouvá z osmého na třetí pořadí. Na IV.C2 je souprava č. 1."? :lol:
Teď vážně, dají se někde sehnat bližší informace? Webmaster té firmy není soudný člověk.
To víš, inzerát mi poslali k připomínkám, tak jsem náplň práce upravil takto "Náplň práce: informování cestujících o změnách v dopravě (převážně na zastávkách)", což vesele ignorovali. Už jsem zvyklej. Právě představě, že budou lidi sedět v info středisku jsem chtěl zabránit. Nu, nepovedlo se.
Webmaster firem proximity a semma není soudný člověk, je to asi dokonce cvok, protože jejich stránky jsou tak neskonale příšerné a animace tak zdržují, že představa, že tahle grupa má v rukou budoucnost informování DP, mě dost děsí... Bližší informace o výběru lidí se dají sehnat na mailu a telefonu u té slečny, co je v inzerátu uvedena. Já jsem na třetí, řekněme hřbitovní, koleji vzadu :-)

Quetzalcoatl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quetzalcoatl » 21.1.2008 21:04

Tam se píše: informování cestujících o změnách v dopravě. Znamená to, že si sednu do kiosku a budu říkat "Tak za minulý týden 7040 na GO, 8742 a 8651 na PÚ. 3233 až 3254 se přesouvají na Kačerov. Od středy se wana na patnáctce přesouvá z osmého na třetí pořadí. Na IV.C2 je souprava č. 1."? :lol:
Teď vážně, dají se někde sehnat bližší informace? Webmaster té firmy není soudný člověk.

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 21.1.2008 20:14

Dávám všem na vědomí, že můj hlas je pouze poradní a protekce tudíž udělena být nemůže. Navíc je proti mému přesvědčení. A to ve stylu: "Mám vás rád, ale o to na vás budu přísnější". :-) Také lze předpokládat, že firma semma, co ty lidi nabírá, bude upřednostňovat své lidi. Výběr bude formou castingu, znalosti jazyka, zkouška asertivity a něajký testík z dopravy. Vybírat se bude cca 30 lidí, aby bylo vždy z čeho vybírat, kdyby někdo nemohl. O pravidelné střídání lidí se pokusím zasadit já, pokud budou moci pořád všichni, moc práce mít nebude nikdo :-).

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 21.1.2008 18:53

Proxy píše:
Absolut píše:MŠ: Co když se přihlásím ? :-)
Přihlaš se, přihlásím se také :lol:
Že by konečně po jednadvaceti letech života brigáda, která by mě mohla bavit? :?: :-)

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 21.1.2008 15:40

Absolut píše:MŠ: Co když se přihlásím ? :-)
Přihlaš se, přihlásím se také :lol:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 21.1.2008 15:30

MŠ: Co když se přihlásím ? :-)

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 21.1.2008 15:16

Martin Šubrt píše:Outsourcing v praxi ... Bude casting ... Pokud se budou hlásit dle významu předchozího slova modelky, já to tedy uvítám :-)
Což o to, myslím, že to by uvítal kde kdo. Obávám se ale, že takové dívčiny potřebnou znalost systému PID určitě nemají. :lol:

Odpovědět