Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
radek31
Moderátor

Re: Provoz fóra

Příspěvek od radek31 » 06.2.2008 19:12

MOp píše:dovolím si tvrdit, že tuto činnost vykonávají správně pouze Trainzjohny a R31. Jsem však stále více znechucen ostatními plevelovými příspěvky.
musím nesouhlasit, 99% práce odvede Trainzjohny a já v poslední době bohužel nemám vůbec čas to řešit - takže bych měl být spíš haněn než chválen
všem se omlouvám za nečinnost, jinak to teď nejde ... :-(

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 06.2.2008 17:59

trainzjohny píše:Ale notak Goode, proti modýlkům bych nic neměl, proti vytváření příspěvků jenom pro počet už ano. Diskuze o modelech z Goodova T.E.R.M.I.Xu je je ZDE Jde o to, že zase ulítáš od tramvají apod. (jako také zamčená Thai music) Chat je fakt trošku něco jiného než fórum, chápu že to některé mrzí, ale je to tak :idea:
Pozooor, ale já Thai music poslouchám i v tramvaji!!! Cestou z práce a do práce.... :lol:

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 06.2.2008 17:48

Ale notak Goode, proti modýlkům bych nic neměl, proti vytváření příspěvků jenom pro počet už ano. Diskuze o modelech z Goodova T.E.R.M.I.Xu je je ZDE Jde o to, že zase ulítáš od tramvají apod. (jako také zamčená Thai music) Chat je fakt trošku něco jiného než fórum, chápu že to některé mrzí, ale je to tak :idea:

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 06.2.2008 17:44

MOp píše:Pláčete na nesprávném hrobě pane Goode!

Při uzamčení Termixu 1 bylo provozovateli jasně informováno, že takovéto vlákno nebude tolerováno. Tudíž v tomto duchu byli osloveni moderátoři, a ti tak konají svou práci. Já jsem pouze technický správce fora na jeho moderování nemám vliv.

Tramforum opravdu neslouží jako chat! Měli by k tomu tak přistupovat i uživatelé. Co se týče zmíněných modelů, s nimi problém nemám a modelářská vlákna zde již jsou, přesto proč zakládat další.. Šikovný moderátor by měl být schopen v průběhu diskuze poznat, co je moc a co není a patřičně s příspěvky nakládat a řadit je do příslušných sekcí - dovolím si tvrdit, že tuto činnost vykonávají správně pouze Trainzjohny a R31. Jsem však stále více znechucen ostatními plevelovými příspěvky.

Já nemíním stále poslouchat příspěvky typu T-F je forum pubertaku, nic se tam nedovím, tak tam nelezu. A kdyz tam vlezu, tak tam nic nenajdu.

Presvedcujes mne svym prispevkem, ze radeji budu usilovat o jeho zruseni, misto poslouchaní narazek a cteni obdobných prispevku, co si napsal.

Jsem rád, že si všímáš mého neutrálního postoje vůči uživatelům, opravdu se o něj snažím.
M.

p.s. Jak má forum reagovat na poptávku?
Je fajn, že jste takto dokázal upřímně odpovědět, pane Mop. :wink: Ovšem dovolím si, jak jinak, jsem to já, že, oponovat.. :)

"termix2" neměl s Termixem vůbec nic společného, prvotní vlákno, pamatuji-li si dobře, zašlo skutečně trochu až za hranice mravnosti a to byl především důvod jeho uzavření. Což u tohodle nového nenastalo, už v zakládajícím příspěvku jsem napsal, že bych si to představoval ála Chlívek 2217, který je dodnes funkční....

Další - neurážím Tě, ani nikoho jiného, jak to cítím, tak jsem to napsal, to se snad smí a není to nic nevhodného, ne? Plus ten neutrální vztah k uživatelům - v tom souhlasím, nicméně já osobně jsem myslel, i kvůli dalším našim společným aktivitám, že nejsme vůči sobě jen dva nicky na TF.. :(

A nakonec - reagovat tak, že by skutečně umožnilo v nějakém kouktu volnou diskuzi o všem, co zajímá přítomné uživatele - to jsem zde navrhoval už před rokem, spousta lidí se za ten názor postavila, leč neprošlo. I teď byl frmol v "termixu2" slušný, je vidět, že uživatelé by takovouto možnost skutečně uvítali. Jenže opět nic. Mějte, prosím, na paměti, že jsme lidi a ne každý žije vyloženě jenom tramvajemi...

Jo ještě k té neužitečnosti TF a puberťácích - vždyť právě o to jde, aby se ti "živější" :) uživatelé uklidili do nějakého bezcenného vlákna a nezamořovali reálnou diskuzi - i když tenhle cíl se stejně nikdy nepodaří dosáhnout....

Takže tak jenom na vysvětlenou. :wink:

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 06.2.2008 17:16

Pláčete na nesprávném hrobě pane Goode!

Při uzamčení Termixu 1 bylo provozovateli jasně informováno, že takovéto vlákno nebude tolerováno. Tudíž v tomto duchu byli osloveni moderátoři, a ti tak konají svou práci. Já jsem pouze technický správce fora na jeho moderování nemám vliv.

Tramforum opravdu neslouží jako chat! Měli by k tomu tak přistupovat i uživatelé. Co se týče zmíněných modelů, s nimi problém nemám a modelářská vlákna zde již jsou, přesto proč zakládat další.. Šikovný moderátor by měl být schopen v průběhu diskuze poznat, co je moc a co není a patřičně s příspěvky nakládat a řadit je do příslušných sekcí - dovolím si tvrdit, že tuto činnost vykonávají správně pouze Trainzjohny a R31. Jsem však stále více znechucen ostatními plevelovými příspěvky.

Já nemíním stále poslouchat příspěvky typu T-F je forum pubertaku, nic se tam nedovím, tak tam nelezu. A kdyz tam vlezu, tak tam nic nenajdu.

Presvedcujes mne svym prispevkem, ze radeji budu usilovat o jeho zruseni, misto poslouchaní narazek a cteni obdobných prispevku, co si napsal.

Jsem rád, že si všímáš mého neutrálního postoje vůči uživatelům, opravdu se o něj snažím.
M.

p.s. Jak má forum reagovat na poptávku?

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 06.2.2008 17:14

Což takhle založit nějaké paralelní fórum, které by bylo takovou žumpou? Diskuze by se zde potom držela v mezích, aby se sem nebál ani pan Tarant ( :) ) a vedle by se spamovalo... Jenže to by asi pro I.m.g. nebylo to pravé, bo by se mu nepřipočítávaly spamovací příspěvky. #-o

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 06.2.2008 16:57

Hm..
MOp & trainzjohnny :
Tak jste mě zase otrávili. Pan MOp je hnusně studený čumák a očividně nemá pochopení pro zábavu druhých. :? V "termixu2", jak jste ho nazvali, nebyly podle mě žádné vulgarismy, nic, naopak se tak rozjela docela dobrá diskuze o modelech... Prostě nevidím rozdíl mezi tímto a jinými netramvajovými vlákny - třeba o jedno níže - "Kolik je vám let". Takže neznám důvod, proč toto vlákno zamykat. Neberte to, prosím, jako brekot, že je zamčeno - mě to je fuk, spamovat se dá i v jiných vláknech, ale tady to mohlo být tak jako hezky pohromadě.
A ještě k panu MOpovi - proč mi přijde, že když se spolu osobně bavíme, že nejste ke mě upřímný? Podle výroků zde na TF mi přijde, že máte ke mě neutrální, až téměř negativní vztah. Proč mi to ale nevysvětlíte i když se někde vidíme naživo?
Mno, pravda, zapomínám, že tohle není fórum, které by reagovalo na poptávku - tohle fórum jeho majitelé a správci pečlivě drží v jimi určených kolejích a kdo vybočuje, ten se musí buď zařadit, nebo z kola ven (viz krize před pár lety - to jsem sem sice nechodil, ale znám dost lidí, co sem chodit poté přestali :( ).

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 04.2.2008 13:44

Nikoliv, to je jen computer language - problém y/z na ceske klavesnici.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 04.2.2008 13:29

Absolut píše:.... vzreyu ..
Promiňte, jsem jen obyčejný elektrikář, nějak nerozumím tomu slovu. To je nějaké specielní slovo pro vzdělance - inženýry? :lol:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 04.2.2008 12:08

Tak u me je podil vzreyu neco kolem 0 %

EDIT Tak u mě je podil výřezů neco kolem 0 %
Naposledy upravil(a) Absolut dne 04.2.2008 14:27, celkem upraveno 1 x.

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 04.2.2008 10:56

MOp píše:
I.am.good píše:Dotaz na PRT.
Své fotografie samozřejmě mám ve větším rozlišení - problémem je, že ne vše jsou originální fotografie, ale jedná se většinou o výřezy.

Už máš něco lepšího, než tu S1 IS ?

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 04.2.2008 10:51

I.am.good píše:Dotaz na PRT.
Své fotografie samozřejmě mám ve větším rozlišení - problémem je, že ne vše jsou originální fotografie, ale jedná se většinou o výřezy.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 04.2.2008 10:46

Moje fotky jsou v rozlišení cca 3350x2200 (SJ), 2048x1536 (C310 2004-2007) a 2592x1944 (E900 teď).
Pro web probíhá zmenšení na 800x600.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 04.2.2008 10:39

Dotaz na PRT. Snad veškeré fotografie na PRT se při prohlížení zobrazují v rozlišení 800x600. Mají autoři a přispěvatelé stránek tyto fotografie v originálním, předpokládám větším, rozlišení? Ptám se kvůli poselství příštím generacím, aby si za 20 let nějaký malý šotouš mohl na svém 4 metrovém monitoru prohlédnout dnešní fotky v nativním rozlišení třeba 10MPix... :)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové tramvajové tratě

Příspěvek od demon » 03.2.2008 22:28

Petr píše:Víte co znamená výraz cca 10 dní? Přibližně, neboli maximální lhůta...
OK, vysvětlení stačí, nemyslel jsem to nijak špatně...

Odpovědět