MOp píše:Pláčete na nesprávném hrobě pane Goode!
Při uzamčení Termixu 1 bylo provozovateli jasně informováno, že takovéto vlákno nebude tolerováno. Tudíž v tomto duchu byli osloveni moderátoři, a ti tak konají svou práci. Já jsem pouze technický správce fora na jeho moderování nemám vliv.
Tramforum opravdu neslouží jako chat! Měli by k tomu tak přistupovat i uživatelé. Co se týče zmíněných modelů, s nimi problém nemám a modelářská vlákna zde již jsou, přesto proč zakládat další.. Šikovný moderátor by měl být schopen v průběhu diskuze poznat, co je moc a co není a patřičně s příspěvky nakládat a řadit je do příslušných sekcí - dovolím si tvrdit, že tuto činnost vykonávají správně pouze Trainzjohny a R31. Jsem však stále více znechucen ostatními plevelovými příspěvky.
Já nemíním stále poslouchat příspěvky typu T-F je forum pubertaku, nic se tam nedovím, tak tam nelezu. A kdyz tam vlezu, tak tam nic nenajdu.
Presvedcujes mne svym prispevkem, ze radeji budu usilovat o jeho zruseni, misto poslouchaní narazek a cteni obdobných prispevku, co si napsal.
Jsem rád, že si všímáš mého neutrálního postoje vůči uživatelům, opravdu se o něj snažím.
M.
p.s. Jak má forum reagovat na poptávku?
Je fajn, že jste takto dokázal upřímně odpovědět, pane Mop.

Ovšem dovolím si, jak jinak, jsem to já, že, oponovat..
"termix2" neměl s Termixem vůbec nic společného, prvotní vlákno, pamatuji-li si dobře, zašlo skutečně trochu až za hranice mravnosti a to byl především důvod jeho uzavření. Což u tohodle nového nenastalo, už v zakládajícím příspěvku jsem napsal, že bych si to představoval ála Chlívek 2217, který je dodnes funkční....
Další - neurážím Tě, ani nikoho jiného, jak to cítím, tak jsem to napsal, to se snad smí a není to nic nevhodného, ne? Plus ten neutrální vztah k uživatelům - v tom souhlasím, nicméně já osobně jsem myslel, i kvůli dalším našim společným aktivitám, že nejsme vůči sobě jen dva nicky na TF..
A nakonec - reagovat tak, že by skutečně umožnilo v nějakém kouktu volnou diskuzi o všem, co zajímá přítomné uživatele - to jsem zde navrhoval už před rokem, spousta lidí se za ten názor postavila, leč neprošlo. I teď byl frmol v "termixu2" slušný, je vidět, že uživatelé by takovouto možnost skutečně uvítali. Jenže opět nic. Mějte, prosím, na paměti, že jsme lidi a ne každý žije vyloženě jenom tramvajemi...
Jo ještě k té neužitečnosti TF a puberťácích - vždyť právě o to jde, aby se ti "živější"

uživatelé uklidili do nějakého bezcenného vlákna a nezamořovali reálnou diskuzi - i když tenhle cíl se stejně nikdy nepodaří dosáhnout....
Takže tak jenom na vysvětlenou.