Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od trainzjohny » 09.2.2008 11:04

Uklízečka "ráda" uklidí, nebojte. Diskuze mezi Dušanem,Iag a ostatními přesunuta ze Zpráv z tisku.

Jinak modem je v opravě, jedu z náhradního,ale už plnou rychlostí a tak zase budu moci plně věnovat své "práci". Bohužel jsem zase dost často v té opravdové a tak to nebude častěji než jednou-dvakrát denně.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Zprávy z tisku (diskuse k tématu)

Příspěvek od MOp » 09.2.2008 1:25

Je to tu zas a opět IAG - kde, kdy, kdo, jak, proc, s kym a za kolik.. #-o :smt022

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 09.2.2008 1:02

Ano, podpisy jsou zakázány, zaškrtnutí v profilu nepomůže. Proč nefunguje icq a ostatní kecálkové mi není známo.

admirak

Příspěvek od admirak » 08.2.2008 23:30

I.am.good píše:Dotaz na správce - při "ladění" profilu jsem si všiml, že mám zapnutou volbu "zobrazit podpisy". Přesto se mi ale nezobrazují. Je to schválně ("neplevelí" se stránka), anebo je to jen dosud nevyladěné, protože si toho nikdo nevšiml?
Když se akutalizovalo fórum, tak se to vypnulo stejně jako pod podpisem tlačítka na ICQ, WWW atd.. Myslím, že se to tu řešilo a že to je kvůli reklamě, protože spousta lidí si tam místo podpisu dávala odkazy na svoje stránky, ale kdyžtak mě někdo opravte.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 08.2.2008 22:48

.
Naposledy upravil(a) I.am.good dne 08.3.2008 10:46, celkem upraveno 1 x.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 08.2.2008 22:46

.

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 08.2.2008 20:43

I.am.good píše:a dušan červeně dopsal
Je mi líto, že si to bereš osobně, to tě zklamu, neberu to osobně, i když z tvé strany to nebylo poprvé
protože to rozhodně nebylo nebylo proti Tobě, ale spíše proti systému. jo tak to budeš opravdu muset zkousnout, jsi na tram-fóru:(
Jinak já o moderování vážně nestojím, už jen proto, aby podobné příspěvky nebyly psány proti mě. alespoň že přiznáváš, že to proti někomu píšeš :wink:
A ztotožňuji se s Tvým vysvětlením, proto si myslím, že by bylo třeba rozšířit řady moderátorů.čím bude více moderátorů, tím tu bude větší binec, protože například ty by jsi povolil strašně moc. Ale to jsem napsal.. Tak proč takhle reaguješ? :(
A jestli bereš ohrazení se proti něčemu jako útok - to si beru osobně zase já, protože potom máš nejspíš vůči mě averzi není to proti tobě, nebyl jsi první, komu jsem vyčinil, to se na mě nezlob...
Nešlo o nic, nepočítal jsem (právě po dřívějších zkušenost), že by vlákno přežilovidíš, a stejně provokuješ, když to přiživuješ, přestože víš, že to tu nemá co dělat, ale ta reakce je zase úplně stejná, naprosto odmítavá, prostá jakékoliv snahy vyhovět. a proč by tu měly být ty tvé ptákoviny mimo jakýkoliv náznak dopravního tématuTO MI ZDE NA FORU HODNĚ VADÍ.
vadí ti to? dvě možnosti - smiř se, nebo jdiAle neřeš to, já zase budu držet hubu a krok (alespoň chvíli :) )to jsem tedy zvědav, jenže tu není něco v pořádku a prostě to se dá potlačit, ale ne zadusit pozor, já umím dusit....

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 08.2.2008 19:07

.

dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 08.2.2008 18:17

I.am.good píše:Ano souhlas, ale za poslední týden se tu spam (především ode mě :oops: ) skutečně ohromně rozšířil a nikdo nezasáhl - vážně ho každý den četl? :wink:

Jinak bych navrhoval moderátory následovně - stávající ponechat, proč ne, ale dát moderátorská práva i panu MOpovi, který je tu velice často a dále pak pánům Absolutovi a demonovi, kteří jsou tu nejčastěji, několikrát denně.. :wink:
UŽ TOHO VÁŽNĚ ZAČÍNÁM MÍT DOST - NESUĎ ČLOVĚKA PODLE TOHO, KOLIK MÁ PŘÍSPĚVKŮ, PROTOŽE NEREAGUJU NA KAŽDOU VOLOVINU, KTEROU SEM KDOSI NAPÍŠE, A ODPOVĚDI VE STYLU "ANO" OPRAVDU NEPRAKTIKUJI.
JESTLI SI MYSLÍŠ, ŽE TU NEJSEM, JSI NA OMYLU, BÝVÁM TU DOST ČASTO, PŘESTOŽE JSEM DOST VYTÍŽENÝ ČLOVĚK - NEPRAVIDELNÁ PRÁCE A K TOMU RODINA. NAVÍC JSEM STÍHAL I JINÉ VĚCI, KTERÉ NYNÍ MUSÍM DOST OMEZIT. ABSOLUTOVI DĚKUJI ZA PODPORU, VYSTIHL TO NAPROSTO PŘESNĚ.
JAK JSI NAPSAL SÁM - ANO, ZATÍM JE TU KONCEPCE DRŽET FÓRUM V DANÝM MEZÍCH DANÉ NÁZVEM - TRAMFÓRUM. NELÍBÍ SE TI TO, MÁŠ SMŮLU, BUĎ BUDEŠ RESPEKTOVAT, NEBO JDI JINAM. TO ŽE JSEM TÝDEN NEREAGOVAL - ON KAŽDÝ DEN ČLOVĚK TAKY NEMÁ NÁLADU NA NĚČÍ ÚLETY, NAVÍC KDYŽ JE Z PRÁCE DOST UNAVENÝ.
MOP JIŽ MODERÁTOR BYL A PROTOŽE SE DO NĚJ DOST LIDÍ OBOUVALO, VZDAL TO. MÁM POCIT, ŽE MERMOMOCÍ TO CHCEŠ NYNÍ TY, TO MODEROVÁNÍ. RÁD TI TO PŘENECHÁM, POKUD TO ADMIN DOVOLÍ. JINAK DO TÉ DOBY RESPEKTUJ PRAVIDLA A DEJ JIŽ POKOJ. NENÍ TO TVŮJ PRVNÍ ÚTOK NA MŮJ ZÁSAH - VIZ THAI.

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 08.2.2008 15:48

Absolut píše:Dovolím si malinko oponovat - Dušan fórum čte, akorát do něj tolik nepíše. Myslím si, že není pravda, že by měl mít moderátor hodně příspěvků. Stačí, když má přehled.
Ano souhlas, ale za poslední týden se tu spam (především ode mě :oops: ) skutečně ohromně rozšířil a nikdo nezasáhl - vážně ho každý den četl? :wink:

Jinak bych navrhoval moderátory následovně - stávající ponechat, proč ne, ale dát moderátorská práva i panu MOpovi, který je tu velice často a dále pak pánům Absolutovi a demonovi, kteří jsou tu nejčastěji, několikrát denně.. :wink:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 08.2.2008 15:14

Dovolím si malinko oponovat - Dušan fórum čte, akorát do něj tolik nepíše. Myslím si, že není pravda, že by měl mít moderátor hodně příspěvků. Stačí, když má přehled.

I.am.good

Přesun

Příspěvek od I.am.good » 08.2.2008 14:50

dušan ve vlákně Zprávy z tisku (nikoliv diskuze) píše:DOVOLIL BYCH SI VŠECHNY DISKUTUJÍCÍ UPOZORNIT, ŽE SE NACHÁZÍ NA FÓRU O PRAŽSKÉ TRAMVAJOVÉ DOPRAVĚ.
POSLEDNÍ DOBOU SE TU ZAČÍNAJÍ MNOŽIT DALŠÍ A DALŠÍ ODKAZY, KTERÉ S DANOU PROBLEMATIKOU NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO.
TÍMTO VÁM DÁVÁM VAROVÁNÍ, DALŠÍ TAKOVÉ PŘÍSPĚVKY BUDOU MAZÁNY - AŤ SE VÁM TO LÍBÍ NEBO NE.
POKUD SEM NĚKDO CHCE DÁT NĚJAKÝ ODKAZ S TÉMATEM DOPRAVY, PROSÍM O CO NEJSTRUČNĚJŠÍ KOMENTÁŘ, A NE ŽE SE TU BUDETE ROZEPISOVAT, PROČ TO TU JE!

JSTE V SEKCI - ZPRÁVY Z TISKU - BEZ DISKUSE
Rozhodně musím plně souhlasit, ale:

Dušane, znám Tě a vážím si Tvé práce pro PRT, stejně tak jako ostatních autorů - přispěvatelů. Takže následující otázku si neber osobně.

Jak asi působí na okolí napomenutí moderátora, který se tu za měsíc ukáže dvakrát a ač je jeden z nejdelších registrací, tak má hodně nízký počet příspěvků = nezapojuje se tolik do diskuze?

Já Ti řeknu, jak to působí na mě - jako buzerace. Tohle přijmu od kohokoliv, kdo tu chodí, ale od "vyjímečného návštěvníka" se mi to nelíbí. Přijmu to též, protože chovám respekt k nadřízeným a to určitou formou zde jsi. Nicméně nutí mě to velice k zamyšlení, zda by nebylo záhodno trochu poupravit styl TF (zřízením sekce "ze života", kde by si návštěvnící, kteří zde téměř žijí, mohli spolu diskutovat o všem) a především změnit systém moderování a tuto funkci dát především lidem, kteří jsou zde pravidelně, čili mohou aktivně zasahovat proti případným prohřeškům. Ono jestli mě (beru to osobně, protože za poslední týden jsem to tu pěkně zaspamoval :oops: ) začnete po týdnu spamování okřikovat, tak to rozhodně nemá ten význam, který to má mít...

Stávající stav mi přijde dost nešťastný - "vedení" bude asi (právem) naštvané na mě, já jsem naštvaný na vedení.. Ale přitom řešení je a už několikrát jsem ho za těch pár let navrhoval. Bohužel, zdejší vedení v tomhle mi přijde jako bývalé vedení DPP - zuby nehty se drží jakési kompozice a nemíní prostě za žádnou cenu reagovat na požadavky přítomných....

Pravda - můžete argumentovat slovy "když se ti to nelíbí, nemusíš sem chodit". Proti tomu nelze mít námitku. ale vážně to tak chcete? Aby tohle fórum bylo sterilně tramvajové? #-o

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 06.2.2008 23:49

jara píše:Tak mu to vymažte. A ne zamkněte. On o ty příspěvky přijde. A bude chudák na nule :-)
No fuj járo...
Takovej bys byl ?

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 06.2.2008 21:01

trainzjohny píše:Ale notak Goode, proti modýlkům bych nic neměl, proti vytváření příspěvků jenom pro počet už ano. Diskuze o modelech z Goodova T.E.R.M.I.Xu je je ZDE Jde o to, že zase ulítáš od tramvají apod. (jako také zamčená Thai music) Chat je fakt trošku něco jiného než fórum, chápu že to některé mrzí, ale je to tak :idea:
Tak mu to vymažte. A ne zamkněte. On o ty příspěvky přijde. A bude chudák na nule :-)

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 06.2.2008 20:08

MOp píše:Já nemíním stále poslouchat příspěvky typu T-F je forum pubertaku, nic se tam nedovím, tak tam nelezu. A kdyz tam vlezu, tak tam nic nenajdu.
Nebylo by od věci dát "aktuality" a "přehled tisku" úplně nahoru. Jsou lidi líný hledat, a tak napíšou "když sem vlezu, nic nenajdu", to se jim to kritizuje :)

Odpovědět