O příspěvcích na TF nebyla nikde žádná zmínka. Ale je skvělé, jak za sebou tento exuživatel zametá stopy. Zřejmě usoudil, že příspěvky, které do provozu fóra napsal, nebyly zcela fér, když se za ně stydí a nahrazuje je tečkou. Obrázek si každý jistě udělá sám.I.am.good píše:Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal.Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
-
I.am.good
Při mé poslední návštěvě TF mi bylo přislíbeno, že veškeré mé příspěvky budou vymazány. Po měsíci se nic nestalo, takže opětovně žádám o odstranění všeho, co jsem zde kdy napsal.
Jakožto uživatel příspěvky bohužel smazat sám nemohu.
Děkuji.
Děkuji.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si téma otevři a "označ všechny příspěvky jako přečtené" 
Řekl bych že problémem bude jedno "opatření", keré schytal jeden uživatel
... a soudě bych řekl že to vynulování jeho počtu přízpěvků a možná i bananizace
trochu phpbb zavařila, takže stačí do toho tématu napsat nějaký přízpěvěk a bude to zas fungovat 
Chtěl bych se zeptat na sekci Aktuality. V ní jsou dvě témata (Vedro, 81-71), u kterých se mi nezobrazují poslední příspěvky (jedno téma snad ani neexistuje-jaktože tam tedy je?) a celá sekce tedy "svítí" červeně. Kde je problém?
Tenhle už jo, naštěstí ho to zase přešlo.
Já jen nechápu, proč si ty lidi myslí, že jim ti projde. Někdo takový se, ať už tu, nebo na Metrowebu, vždy jednou za čas objeví a kraví. Ještě, že tito lidé, zdá se, zatím neobjevili K-report.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jak mám přidávat do svého příspěvku nějaký smysl?Mezclar píše:Chtěl bych se zeptat jak mám přidávat do svého příspěvku fotky?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To opravdu nemá. Nemá ani soudnost. Však na to brzo dojede..
M.
M.
-
radek31
- Moderátor
obávám se, že Mezclar před sebou nemá (pokud jde o tram-fórum) moc růžovou budoucnost ...Mezclar píše:Tady takový problém,že chci dosáhnout tak 16500 příspěvkůa,le nevím jak to udělat a taky nevím jak k příspěvku dát třeba fotku.To jsi mi ještě neřekl jak se tato věc dá udělat.
- Mezclar
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jak mám přidávat do svého příspěvku fotky?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že se nám rozjel nový uživatel co chytá příspěvky. Kdo z moderátorů se chopí pořádné práce? Když se mažou příspěvky i nám co máme tady už i invertární číslo Hláška IAG.
-
admirak
To jo, ale zase na druhou stranu by to byla asi zbytečná práce.Jakub píše:To je pravda, chtělo by to občas udělat nějakou čistku (podle nějakého parametru, např. návštěvnosti), ale zase by to přidělávalo "zbytečnou" práci správcům fóra.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
To je pravda, chtělo by to občas udělat nějakou čistku (podle nějakého parametru, např. návštěvnosti), ale zase by to přidělávalo "zbytečnou" práci správcům fóra.admirak píše:Ono je možná i trochu štěstí/škoda, že spousta z registrovaných se jen zaregistrovalo, ale profil nepoužívá.
-
admirak
Ono je možná i trochu štěstí/škoda, že spousta z registrovaných se jen zaregistrovalo, ale profil nepoužívá.Jakub píše:Všimli jste si, že naše fórum má už 500 členů?To by možná mohl být malý důvod k oslavě.