Nicméně myslím si, že by ve třístovkách měli jezdit klidně i víc - lidi by se konečně naučili brát si u řidiče lístky.
Tarif, revizoři a vše kolem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Revizoři a vše kolem...
davidtk: Tak mě revizor všehovšudy kontroloval tak 10 x za život - hlavně v metru.
Nicméně myslím si, že by ve třístovkách měli jezdit klidně i víc - lidi by se konečně naučili brát si u řidiče lístky.
Poněvadž tak 20 % z nich to vůbec neumí a myslej si, že když sou v příměstu, že stačí hodit pár halířů a jít klidně dál, což je blbost. 
Zákon schválnostiMapl píše:Ačkoli já na 3xx a 4xx nikdy revizora neviděl.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já toho v životě neviděl a existuje toMapl píše:davidtk: Naproti tomu někteří connexáci naopak nutí jízdenku každému, což je dobře!
Ačkoli já na 3xx a 4xx nikdy revizora neviděl.
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
davidtk: Naproti tomu někteří connexáci naopak nutí jízdenku každému, což je dobře!
Ano, zejména Connex, u téhle firmy je zcela běžné vydávání i špatných jízdenekMapl píše:davidtk: Mnoho řidičů zejména Connex Praha lístky prostě nedává a musím si o něj říct, aby mi jej vydal - je to bohužel zcela běžné!!!
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
davidtk: Mnoho řidičů zejména Connex Praha lístky prostě nedává a musím si o něj říct, aby mi jej vydal - je to bohužel zcela běžné!!! 
Teď nevím, kde to je napsané, a zda to ještě nezměnili, ale určitě jsem někde četl že na základě nějaké dohody provádí kontrolu tarifní kázně ve všech prostředcích PID s výjimkou vlaků ČD výhradně zaměstnanci DPP, tedy i v příměstských autobusech jiných dopravců.
Re: Tarif PID
Osobně bych řekl že ne, ale nevím vůbec nic, jsem dlouhodobě mimo službu z nemoci, takže nebýt tohoto fora, tak ani nevim že nějaký nový jízdenky jsou :-d ale podle mě ty z automatů budou pořád stále nepřehledně špatné ...
Nás potkáte i na 300vkách. Jde o domluvu s Ropidem. Povinost cestujícího je lístek si vzít a zkontrolovat, argumenty typu že jim nebyl vydán nikoho zajímat nebude. záleží na revizorovi jak bude v tomhle okamžiku pokračovat. Buď to vyřeší z řidičem že se lístek najde nebo to prostě bude blbost cestujícího. Tohle jsem měl párkrát a nevím jak kolegové, ale stačí si přečíst SPP.
Jj johny, my taky občas uděláme šťáru na 3í-kile, ale naposled to bylo k obraně jedné paní co upozornila jednoho týpka ať si veme jízdenku ať nemá problém, kdyby náhodou přišla kontrola ... na to že sme tam seděli u řidiče, tak si nás nikdo nevšim
Teda já sem fakt zvědavej na ty nový lístky
eh teda jízdní doklady
Sám nejsem už třetí týden v práci 
Jj johny, my taky občas uděláme šťáru na 3í-kile, ale naposled to bylo k obraně jedné paní co upozornila jednoho týpka ať si veme jízdenku ať nemá problém, kdyby náhodou přišla kontrola ... na to že sme tam seděli u řidiče, tak si nás nikdo nevšim
Teda já sem fakt zvědavej na ty nový lístky
no jsou tam kontroly, ale netušim jestli nejsou jenom od ropidu ...
kontrolujou i lístky, mam takovou jednu historku od jednoho řidiče, až budu mít čas večer, tak jí sem dopíšu...
Takže :
Prý jednou byla kontrola u jednoho mladýho řidiče na 300stovce (Linka Connex Praha).
Kontrolovaly lístky a pár lidí nemělo lístek, oni říkaly že mu ty peníze daly ale on jim lístek nedal.
(Ovšem, jak to chodí, většina lidí projde bez placení a řidič nemuže nic dělat, teda muže zaběhnout za nim, ale já bych si radši nedovoloval).
No řidič měl problém prý za : okrádání podniku. Bylo to asi 2000,- (myslim) za člověka, a bylo jich tam asi 5 nebo kolik, takže prej zaplatil z vlastní kapsy 12000,-.
kontrolujou i lístky, mam takovou jednu historku od jednoho řidiče, až budu mít čas večer, tak jí sem dopíšu...
Takže :
Prý jednou byla kontrola u jednoho mladýho řidiče na 300stovce (Linka Connex Praha).
Kontrolovaly lístky a pár lidí nemělo lístek, oni říkaly že mu ty peníze daly ale on jim lístek nedal.
(Ovšem, jak to chodí, většina lidí projde bez placení a řidič nemuže nic dělat, teda muže zaběhnout za nim, ale já bych si radši nedovoloval).
No řidič měl problém prý za : okrádání podniku. Bylo to asi 2000,- (myslim) za člověka, a bylo jich tam asi 5 nebo kolik, takže prej zaplatil z vlastní kapsy 12000,-.
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohu potkat revizora i v příměstském autobusu, nebo je zde kontrola jízdenek pouze na řidiči?
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jízdenky z automatů se také přizpůsobí novému vizuálnímu stylu?
- Absolut
- Moderátor
Sice to vypadá na první pohled divně, ale je to barevně originální, já to chválím.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Článek o nových jízdenkách již vyšel na iDnesu ... odkaz
Ale fuj ... Koukám že se mám zas na co těšit ... Do práce se dostanu nejdřív začátkem března ... a pořád nevim co mám za nemoc
bezva!
Mno lístky jsou mno nevim mno ...
Mno lístky jsou mno nevim mno ...