Taky je to zatim jen pracovní verze vytvořená po absolvování rychlokurzu...P_V píše:U mě dobrý, ale ty hrubky![]()
Neboj, ještě to vypiluju !
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Taky je to zatim jen pracovní verze vytvořená po absolvování rychlokurzu...P_V píše:U mě dobrý, ale ty hrubky![]()
U mě dobrý, ale ty hrubkydemon píše:Tak v první řadě přepíšu popisky všech tlačítek na toto - ??? ?????? ???? ? ??? ??? ?? ?? ??????????? ......
Edit: A hele, tuhle jazykovou sadu fórum asi nezná...
Tak v první řadě přepíšu popisky všech tlačítek na toto - ??? ?????? ???? ? ??? ??? ?? ?? ??????????? ...fricoolinek2 píše:A jak ta příprava na Pchongjang bude vypadat?
Hm, to by se mohlo zavést i v Práglu. Jezdilo by se s Bémem a Vencou. Nebo spíš s Bémem a Dvořákem?P_V píše:Soudím že umýt čmáranice, vyměnit poškrábaná skla, namalovat šikmý pruh vpředu, instalovat dva rámečky na podobizny...fricoolinek2 píše:A jak ta příprava na Pchongjang bude vypadat?
Soudím že umýt čmáranice, vyměnit poškrábaná skla, namalovat šikmý pruh vpředu, instalovat dva rámečky na podobizny...fricoolinek2 píše:A jak ta příprava na Pchongjang bude vypadat?
A jak ta příprava na Pchongjang bude vypadat?demon píše: Na přípravu do Pchjongjangu přišly 6825, 6964, 7069, 7072 a 7073.
Tak to je skoro 100%.Bobek píše:Jak tak koukám na fotky, tak by to mohla bejt ona. Byla to taková bílá věc se zeleným čímsi.
Hm a nemohlo se jednat o broskvičkou reklamu na samsung (8365). Ta má v prčicích předek tak by odpovídalo, že to vezli zadkem vpřed. Možná někdo z dilen potvrdí/vyvrátíBobek píše:Málem bych zapomněl. Pokud mě zrak již zcela neklame, dneska v noci skoro přesně v jednu frčela po Černokostelecké k ÚDu souprava "PX", zadkem vpřed tažená tramvaj reklamní. Zezadu jištěno ještě sólem. Viděno zpoza volantu a v opačném směru, neměl jsem tedy čas na podrobnější studium. Tuší někdo, co to bylo?
Řekl bych, že dnes je to služba 120430 - referát Výcvik řidičů odboru Jízdní službademon píše:Vůz 5524 bude cvičný a jako takový bude spadat pod Školu ED (jestli pod tímto názvem ještě existuje...
nebylaDamir Holas píše:Už byla do dílen transportována nešťastná 8364? Ví se už, co s ní bude dál?