10.Josef píše:Dnes poslení sedmistovák na lince 7, 7014+6796, pořadí jsem nestihl.
Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reklamní nátěry tramvají
Dnes poslení sedmistovák na lince 7, 7014+6796, pořadí jsem nestihl.
-
Vendelínek
Staronový Samsung s ovocem na 6938+6931 takřka hotov. Náhrada za 8364+8365.
-
Vendelínek
Tak to mám potvrzené. Důvod loupání strašnického samsungu je Samsung nový, místo PA. Tak uvidíme...
-
Vendelínek
Jo, dnes jsem ho viděl na zkušebce. Nevím, toto se mi doneslo, taková má být snaha Rencaru. Sloupat SA Samsung a dát na něj ovoce, původní zlikvidovat. Fakt je že ten SA již začali loupat. Patrně na ně dost tlačí inzerent...demon píše:No to snad ne, vždyť pomerančový 8365 už je opravený a sloupán nebyl !Vendelínek píše:Ano a údajně by na této soupravě měl být nový Samsung, místo toho nabořeného pankráckého, který má být sloupán...
Počítam, že pokud by měl být sloupán, stalo by se tak hned...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No to snad ne, vždyť pomerančový 8365 už je opravený a sloupán nebyl !Vendelínek píše:Ano a údajně by na této soupravě měl být nový Samsung, místo toho nabořeného pankráckého, který má být sloupán...
Počítam, že pokud by měl být sloupán, stalo by se tak hned...
-
Vendelínek
Ano a údajně by na této soupravě měl být nový Samsung, místo toho nabořeného pankráckého, který má být sloupán...Absolut píše:Btw teď smskoval Pepa, že se právě oloupává CVR Samsung 4 ze soupravy 6938+6931.
- Absolut
- Moderátor
Btw teď smskoval Pepa, že se právě oloupává CVR Samsung 4 ze soupravy 6938+6931.
- Absolut
- Moderátor
Jojo, těhle pět fotek pivní tramvaje koluje internetem neomezně, ke mně přišly dokonce na pracovní mail z adresy, kde odesílatel 100% netuší, že jsem nějaký Absolut
Taky se ke mně dostaly emailem (všech pět) a v poněkud vyšším rozlišení (1156x771), než jsou vystaveny na rajčeti. Příště budu kontrolovat důkladněji
, jestli někde něco není.
-
poliklinikavysocany
- Uživatel
- Bydliště: Kousek od "poliklinika vysočany" u "potoku" "Rokytka"
Jestli jsi to vzal na: http://www.pidpraha.rajce.idnes.cz??? tak tyhle fotky se dostali ke mně e-mailem a já je vystavil!!! Ale nějak jsem tady nebyl dlouho a proto jsem je nedal bohužel jsem. Ale jinak paráda!!!klokan píše:tohle se nedá nepustit dál, kdo to vymyslel, zasluhuje metál.Neznám autora, Ale v Plzni už to jezdí. Pokud je to starší, omlouvám se za OT.
- Dufíno
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady jeden reklamní postřeh ze čtvrtka 17.4.08.Pankrác nasadila na linku č.4 na tři pořadí za sebou své reklamní esa. 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
stejnou reklamu mají i na Pilsner Urquel.
no a (my) pražáci se můžem pos..t z nějaké CVR reklamy mobilního operátora na M1, jejíž uvedení do (alespoň trochu) původního stavu bude možná dražší, než příjem z této reklamy, nebo ne?Tonda Ježek píše:Dokonce je tam i taková vychytávka, že sedačky jsou "inteligentní" a poznají, zda jsou obsazeny nebo ne, podle čehož se mění skóre na tabuli hosté vs. domácí .
Reklamní agentura, která to má na svědomí, za to dostala i nějakou cenu.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dokonce je tam i taková vychytávka, že sedačky jsou "inteligentní" a poznají, zda jsou obsazeny nebo ne, podle čehož se mění skóre na tabuli hosté vs. domácí .