Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Absolut
Moderátor

Re: Provoz fóra

Příspěvek od Absolut » 03.6.2008 10:39

Taky to projdu.

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 03.6.2008 8:50

MOp píše:Co další lidé? Prosím, opravdu se pokuste projít vaše přílohové boxy a pročistit je od neaktuálních či zbytečných věcí!
prošel jsem to a z 200kB zredukoval na cca 90kB :-)

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 03.6.2008 8:45

Skoro doslovně mego! :-D

Co další lidé? Prosím, opravdu se pokuste projít vaše přílohové boxy a pročistit je od neaktuálních či zbytečných věcí!

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 03.6.2008 8:30

Také jsem nějaké to mego ubral. Ale našel jsem pěkné věcičky :lol:

admirak

Příspěvek od admirak » 02.6.2008 23:47

Musím se přiznat, že když jsem viděl, co jsem sem všechno dával za kraviny, tak bych se nejraději propadl hambou :roll: ... Také jsem vše označil a smazal.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 02.6.2008 23:44

Fořtík sáhl na přílohy a hnedle je tam o 15mb více.. No vida!

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Přílohy

Příspěvek od Fořtík » 02.6.2008 23:24

MOp píše:Přílohy - velikost příloh pro všechny je nastavena na 300mb a bohužel je již vyčerpáno. Projděte si prosím každý svůj přílohový box a snažte se pár věcí odstranit.
Tak jsem ten svůj přílohový box razantně promazal. Myslím, že když se i ostatní podívají do svých příloh, tak zde najdou spoustu takových, které určitě za archivaci nestojí a zbytečně zabírají místo. Sám jsem byl překvapen, kolik jich tam mám - takové ty galérky, hádanky, fórky...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 06.5.2008 17:35

Absolut píše:...co taková 9079 pane Démon, kdypak nám o ní napíšete?
Pan MOp je evidentně lépe informován, tak už napsal...
Já vím jen, že je tady nějaká nová NP káča, časově to odpovídá na 9079, ale já nedělám, takže číslo potvrdit nemůžu.
Nebo jakou ode mě čekáte informaci ?

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 06.5.2008 11:59

Hlavně aby elán vydržel 8-[

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 06.5.2008 11:50

Jen trošičku mete :D co taková 9079 pane Démon, kdypéak nám oní napíšete? :shock: nebojte, nezametu to 8-)

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 06.5.2008 11:23

:uklizecka: A jak kráááásně mete... :lol: :lol:

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 06.5.2008 9:06

Ad 1) Kdyby ses trochu porozhlédl, tak zjistíš, že uzamčené fórum "Návrh linkového vedení" obsahuje příspěvky z roku 2006, to jsi ještě na fórum ani nechodil. V fóru "linkové vedení" je téma "denní linkové vedení - připomínky a návrhy", které bylo mnohem živější, než "Návrh linkového vedení" a je úplně o tom samém. Prostě jenom zbytečná duplicita. Ty jsi mě o žádné promazávání neprosil, ale několik jiných lidí už si dost stěžovalo na nepřehlednost...

2) Však jo, o ničem jiném to není, do archivu putuje z duplicitních to starší... "Nehody" jsou samozřejmě v aktualitách, ale třeba "Laurová a soupravy" patří do archívu, neboť ta konečná už neexistuje a ve vlákně se nic nedělo...

Archiv je podřadný? A všiml sis toho, že tady posledních pár dní běžela diskuse ve vláknu TRAM-SHOP oživeném z archívu? Nyní již je toto vlákno z archívu vyjmuto... Archiv slouží k tomu, aby nebylo v normálních fórech spousta témat, ve kterých jsou třeba příspěvky rok staré... Třeba ve fóru "Aktuality" působí rok mrtvá vlákna fakt divně...

3) To se mi fakt líbí, jak do mně naslepo prudíš, aniž by ses podíval, co se třeba změnilo... Takové vlákno "Vedro", kde se dlouho diskutovalo o klimatizacích do tramvají, se nyní jmenuje "Klimatizace vozidel (dříve Vedro)". Také bylo toto vlákno přesunuto z aktualit do vozového parku, neboť se týká vozidel...

Zní to trošku jako že jsi se musel okamžitě vyjádřit, aniž by ses podíval, co se vlastně změnílo... Ale to neva :D přeju hezký den :D

Jo a jen tak mimochodem - když odpovídáš na příspěvek, který je hned pod Tebou, tak nemusíš nechávat celý text v citaci. Všichni si ho můžou přečíst o příspěvek níž.

Mišelin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišelin » 05.5.2008 21:15

Absolut píše:Vážení spoludiskutující....

1 - tak to nepromazávej, já sem se tě vo to neprosil. kdo si pak má domejšlet ty souvislosti, když se půl diskuze promaže a zůstane tam potom několik příspěvků, který nemaj absolutně žádnou souvislost.? kupříkladu UZAMČENÉ :x téma Návrh linkového vedení.... očividně se to pouze promaže, ale že by se potom člověk dověděl informace, třeba kde je ten zbytek předtim nebo alespoň souislost, která by se snad mohla když už né nic jinýho napsat jako příspěvek pod to dál dolů...

2 - archiv sice je rovnocenná část fóra, ale ten název je názvem skupiny podřadné nebo staré, takže to logicky nemá stejnou hodnotu jako třeba téma Nehody, kde se dle názvu děje něco neustále, jelikož nehody jou v Praze furt, narozdíl od archivu, vo kterym si myslim, že sám název ukazuje na to, že by tam mělo být pouze to, co se neřeší či kde se nedebatuje a ne témata, na kterých jsou stále nové příspěvky...

3 - doufám, že budu vědět, které vlákno se jak jmenovalo předtím a nebudu to muset hledat někde v tématu, se kterým přejmenované téma nemá absolutně žádnou souvislost.

4 - až na něco přijdu, určitě se ozvu...

Možná, že to zní vulgárně či jinak pobuřujícně. možná že to je smysl... každopádně to píšu , protože mám právo reagovat, ať je můj názor jakejkokoliv, tento názor si neodpustim napsat...
Omlouvám se, jestli se to někoho dotklo, prostě to takle vidím...

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 05.5.2008 17:01

Pane Démone, jenom rejpejte. Ze mně MOp nebude ani kdyby uklízečky padaly.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 05.5.2008 17:00

Absolut píše:Dílny nejsou terén? Nebo máme taky vlákno o dílnách....
Tak já už bych si přinejhorším nějak poradil, teď jsem si jen chtěl do nového koštěte (eventuelně MOpa II. :wink:) trošičku rýpnout a přidělat mu maličko práce.... :lol:

Info je pravdivé (tedy nespadl úplně až dolů, to jsem si trošku přibarvil), ale sem to asi nepatří, takže je možno mazat/přesunovat dle libosti.
Naposledy upravil(a) demon dne 05.5.2008 17:01, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět