To jako hlášení zastávek? ;-)pawel píše:kvalitni reprosoustava mi ovsem pozitek z jizdy vratila na standardne vysokou uroven :)
T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: T6A5 a T6A5.3
damir: jo, taky jsem to slysel v jedny strasnicky... 2.vuz uplne vpredu v oblasti 1.sedacky. ale ev.c. si doopravdy nevzpomenu, snad 8609+10. kvalitni reprosoustava mi ovsem pozitek z jizdy vratila na standardne vysokou uroven 
Ne ne syveryn určitě myslí něco jiného...rozvrzanej čep podvozku zní jinak....syverin píše:Rozvrzaný čep podvozku? Dokáže udělat pěkný randál, ale jen když se podvozek vůči skříni hýbe (pravda, to je v Praze vlastně všude).
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Možná. Každopádně jsem to neslyšel poprvé, tak dva týdny zpátky podobně "koncertovala" i jedna souprava T6 ze Strašnic...syverin píše:Rozvrzaný čep podvozku? Dokáže udělat pěkný randál, ale jen když se podvozek vůči skříni hýbe (pravda, to je v Praze vlastně všude).
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rozvrzaný čep podvozku? Dokáže udělat pěkný randál, ale jen když se podvozek vůči skříni hýbe (pravda, to je v Praze vlastně všude).
- Damir Holas
- Uživatel
Dneska jsem se vezl 8642 na 9 a byl to teda požitek, neustále se ozývalo strašlivý vrzání a šlo to zespoda, jakoby od podvozku. Neví někdo, co to mohlo být? Poslouchat to ze Slánský až na Jindřišskou (seděl jsem na první sedačce za kabinou) nebylo nic moc... 
8629-8630 je na ceste do SA.
Jójo. Ještě jsem s ní drandil. Reklamu tuším už neměla, ale na skle nápisy myslím ještě byly.demon píše:Dle citybus.cz vydržel modrobílý lak reklamy na ČKD na 8611 a 8613 od září 1995 do července 2002 (nápisy do ledna 1996 ?resp. června 2001).JANEK L. píše:Když byly do Prahy dodávané tramvaje T6A5, tak jedno dvojčátko bylo modro bílé a mělo reklamu na ČKD Tatra , do kdy na nich reklama vydržela? Díky
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dle citybus.cz vydržel modrobílý lak reklamy na ČKD na 8611 a 8613 od září 1995 do července 2002 (nápisy do ledna 1996 ?resp. června 2001).JANEK L. píše:Když byly do Prahy dodávané tramvaje T6A5, tak jedno dvojčátko bylo modro bílé a mělo reklamu na ČKD Tatra , do kdy na nich reklama vydržela? Díky
-
JANEK L.
- Uživatel
Když byly do Prahy dodávané tramvaje T6A5, tak jedno dvojčátko bylo modro bílé a mělo reklamu na ČKD Tatra , do kdy na nich reklama vydržela? Díky
Mě nejde o postupky...ba bych řekl, že pro šotouše je zajimavější když se vozy mění a nejezdí v postupkách...
Nesouhlasím...skla na vozech trvale předních jsou zničená minimálně. Nechápu jak by někdo mohl řidiči pošrábat sklo, pokud vůz jezdí pouze jako řídící.trainzjohny píše:Prosimvás lidi koukněte se na přední a zadní okna kabin a přestantě pořád žvatlat o jejich zničení pokud vůz jde dozadu.
Vždyď jsou zničený všechny.
Checht, někteří zde mají asi při jízdě tramvají klapky na očích nebo čumí jen z okýnka a ne po voze. 
- Damir Holas
- Uživatel
Asi tak, je to úplně šumák...trainzjohny píše:Prosimvás lidi koukněte se na přední a zadní okna kabin a přestantě pořád žvatlat o jejich zničení pokud vůz jde dozadu.
Vždyď jsou zničený všechny.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Já naprosto souhlasím s Trainzjohnym, navíc i pro mě jako fotografa je postupka jednou z věcí, která mi je úplně ukradená (Nechápu, co na tom každý vidí, to jste nějací numerolozi?). Navíc u T6 v Praze bývá každé spojování či rozpojování velkým utrpením, takže obvykle se nekouká na číslo, ale na to, jestli to jde spřáhnout nebo nejde. Některé ty Sécherony by Vám mohly povídat, jak krásně nefungují (vlivem toho, jak se s nimi zachází)...