Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
...a koná se kvůli výměně sjezdové výhybky v křižovatce Flora.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
JEDNOSMĚRNÁ noční výluka:5 přes Olšanskou,Želivského;10,11,16,51 přes Jana Masaryka,Kubánské náměstí,Strašnická,Želivského(11 po své trase ze Strašnické,51 po své trase z Průběžné).
NAD X11 IPP-Šumavská-Orionka-Flora-Vinice(X51 pokračuje až na Nádr.Strašnice),jezdí Hotliner-5 pořadí z toho dva přejezdy na X51.Koná se od 5.6,19 hodin do 6.6,4:30 h.Píšu to ale z hlavy,nemám u sebe notebook..
NAD X11 IPP-Šumavská-Orionka-Flora-Vinice(X51 pokračuje až na Nádr.Strašnice),jezdí Hotliner-5 pořadí z toho dva přejezdy na X51.Koná se od 5.6,19 hodin do 6.6,4:30 h.Píšu to ale z hlavy,nemám u sebe notebook..
Koukal jsem ,že od Flory po Želivského jsou rozmístěny dopravní značky pro NAD. Neví někdo co se tam chystá za výluku?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenom jestli vono se zase nečeká, až si to k sobě pěkně sedne (jako na Smíchově). Drátenickou plošinu jsem tam dnes viděl minimálně dvakrát. Každopádně ta deset je tam qzteku. No, když už se teda drandilo Minskou obousměrně, tak by neměl být velký problém vyměnit - nějakou příští noc - sjezdovou vexli na Kohinoru směr Oblouková, nebo nevim, na co se zase čeká...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera v noci byli na Čecháči "kluci v akci", ale "žlutý teror" (10 kmh) nám tam visí na sjezdové výměně stále
To snad čekají až to vystydne
Jinak kaštanstvo nebylo zmateno ani posunutou zastávkou, ani tím, že není označník označen a vybaven jízdními řády. Zábavná je věta, že tato provizorní zastávka je dočasně v provozu
Jinak kaštanstvo nebylo zmateno ani posunutou zastávkou, ani tím, že není označník označen a vybaven jízdními řády. Zábavná je věta, že tato provizorní zastávka je dočasně v provozu
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Až bude Seifertka v odklonu, počítám zrušení 5, 9 přes Ječnou a 26 v trase Výstaviště - Husitská na kalifornan.. ale nechme se překvapit.
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jako mě osobně přijde, že by bylo vhodné zachovat přímé spojení jarova s centrem, čili něco jako 39 ve trase spojovací - zvonařka přes muzeum, ale netušim, esi by to zvonařka kapacitně stíhala
8 na Kotlářky a 26 do vysočan při výluce na hlaváku,by jen mátlo lidi,protože 26 by bala skoro stejná jako o výluce letná 8
A co takhle
8 místo DŠ Sparta
26 místo Sparta DŠ
A co takhle
8 místo DŠ Sparta
26 místo Sparta DŠ
Aha, tak to jsem předtím nevěděl, proto jsem psal ten návrh.radek31 píše:nechci vám kazit zajímavou debatu, ale mám dojem, že už bylo rozhodnuto a na Spartu bude jezdit 15 a 26
obě mají střídané přestávky (15-Palmovka s přechodem na jiný vlak a 26-Voz. SA s návratem na stejný vlak), takže přejezdy nebudou nutné
Jaktože by nevystačily vozy? Podle mých propočtů bude KT dost. Tahat 9 přes Ječnou a IPP je imho zbytečnost - v úseku Biskupcova - Karlovo nám. by tak jely souběžně 3 linky. Já bych dal 5 Výstaviště - Kotlářka, 9 zrušit, 26 Sparta - Řepy, 39 Spojovací - Hostivař. Do Řep 4 ve špičkách, 7 CD, CT.pawel píše:radek31: ok, ale co se provede s 26 po dobu výluky seifertky, aby na ní stačily KT? to asi nezbyde než ji místo 8 poslat do vysočan. protože pokud by měla jet po 9 na řepy/kotářku (aneb klasické řešení při výluce seifertovy), nevystačí vozy, resp. jentaktak a s příšernými výjezdy (HL->Kotlářka). takže 8 DŠ-Kotlářka, 9 ve standardním int. Řepy-Národní-IPP-Flora-Spojovací, 5 zrušit, 39 Spojovací-Hostivař.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
MF píše:aneb jak z mostu udělat brod
Až to půjde s Libeňákem z kopce, navrhuji ve směru z Manin kaliforňana a dále náhradní dopravu X-1 ve formě přívozu
aneb jak z mostu udělat brodjaluh píše:Podle včerejšího vydání 24 hodin na opravy mostů nejsou peníze...
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle včerejšího vydání 24 hodin na opravy mostů nejsou peníze...martyn píše:To by se ovšem do LV nesměla promítnout uzávěra Libeňáku. Pokud vím, tak LV ještě vyřešený není, dočkejme času.radek31 píše:nechci vám kazit zajímavou debatu, ale mám dojem, že už bylo rozhodnuto a na Spartu bude jezdit 15 a 26
obě mají střídané přestávky (15-Palmovka s přechodem na jiný vlak a 26-Voz. SA s návratem na stejný vlak), takže přejezdy nebudou nutné
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by se ovšem do LV nesměla promítnout uzávěra Libeňáku. Pokud vím, tak LV ještě vyřešený není, dočkejme času.radek31 píše:nechci vám kazit zajímavou debatu, ale mám dojem, že už bylo rozhodnuto a na Spartu bude jezdit 15 a 26
-
radek31
- Moderátor
abych řekl pravdu, tak nevímpawel píše:radek31: ok, ale co se provede s 26 po dobu výluky seifertky, aby na ní stačily KT?
není třeba možné, že se stihne ta žižkovská výluka ukončit o tolik dřív, že se časově nepotkají?
radek31: ok, ale co se provede s 26 po dobu výluky seifertky, aby na ní stačily KT? to asi nezbyde než ji místo 8 poslat do vysočan. protože pokud by měla jet po 9 na řepy/kotářku (aneb klasické řešení při výluce seifertovy), nevystačí vozy, resp. jentaktak a s příšernými výjezdy (HL->Kotlářka). takže 8 DŠ-Kotlářka, 9 ve standardním int. Řepy-Národní-IPP-Flora-Spojovací, 5 zrušit, 39 Spojovací-Hostivař.
jinak super že se našlo řešení bez přejezdů. a interval 10/10/10 je taky fajn, 12 minut je už doopravdy moc.
jinak super že se našlo řešení bez přejezdů. a interval 10/10/10 je taky fajn, 12 minut je už doopravdy moc.