Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
já bych si tipnul libeňský most vzhledem k zatížení na 1 podvozek a havarijním stavu mostu.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
přemýšlím nad tím již od včera a jediné místo, které mne napadlo a kde se nepohybuje v trase linky 12 vůz 14T na jiné lince, je křižovatka dělnická, ve směru od průhonu k maninám. když se do toho oblouku podíváte, jsou tam pěkné zuby.pawel píše:kde je tedy ta achillova pata dvanactky? kdyz mohou byt 14T na d-5 a d-14... pak leda nekde na nabrezi (zrovna opravenem, takze to moc nedava smysl), pripadne na libenskym moste.
kde je tedy ta achillova pata dvanactky? kdyz mohou byt 14T na d-5 a d-14... pak leda nekde na nabrezi (zrovna opravenem, takze to moc nedava smysl), pripadne na libenskym moste.
9148 na 7./5
9144 na ?./5
9144 na ?./5
To je, byslim ve Vokovicích přímo u budoucí stanice Červený Vrch (asi tak 100m). Na Dejvický by myslim šlo třeba vybudovat spolu s přestavbou podchodu a opravy stropní desky podzemní P+R (pro 1000, 1500 aut). Ale když město nemá peníze a tramvajové tratě se rozpadaj tak by to mělo být trochu o prioritách. (a metro až na letiště tou největší nezbytností neni). Nevym ale když mi zatíká střechou do domu tak si taky nekoupim nový auto když na oboje nemám ale opravim dům.
No to možná ano, ale metro na Praze 6 je dobrý nápad. Zkus si zaparkovat v okolí Dejvic.Kalič píše:Tratě se opraví až se začne ve měste systematicky plánovat. Kdyby se radši peníze který pudou na dostavbu linky A (pač vlak na letiště bohatě stačí) dali na opravu tramvajových tratí tak si myslim že za těch x desítek miliard by se opravila celá síť takovym způsobem (žádný panely, pěkně opravený zastávky), že by vydržela dalších 20 let..
Tratě se opraví až se začne ve měste systematicky plánovat. Kdyby se radši peníze který pudou na dostavbu linky A (pač vlak na letiště bohatě stačí) dali na opravu tramvajových tratí tak si myslim že za těch x desítek miliard by se opravila celá síť takovym způsobem (žádný panely, pěkně opravený zastávky), že by vydržela dalších 20 let.
.
S tím plně souhlasím...pawel píše:přesně. aneb problém není v 14T - problém je v tom, že tyto vozy odhalily systematické zanedbávání stavu kolejové sítě za posledních cca 30 let...
Gratuluji...Matošo píše: PS: Dejve, MÁM TO !
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli se bude rozhodovat o rekonstrukcích tak jako teď o Vyšehradskym tunelu, tak zřejmě nikdy... Zas nějakej chytrák z magistrátu zapne počítač a řekne, že to silnice nezvládnou a opravovat se nebude...DavidD píše:Spíš bych se zaptal, kdy hodlá někdo tydle tratě opravit? Ať už Plzeňskou, Modřany, Újezd, Libeňský most a podobně. Je to hrozný.
PS: Dejve, MÁM TO !
pawel: To určitě taky, ale ničí i koleje, které jsou v dobrém stavu a po rekonstrukci.
přesně. aneb problém není v 14T - problém je v tom, že tyto vozy odhalily systematické zanedbávání stavu kolejové sítě za posledních cca 30 let...
Spíš bych se zaptal, kdy hodlá někdo tydle tratě opravit? Ať už Plzeňskou, Modřany, Újezd, Libeňský most a podobně. Je to hrozný.Fořtík píše:A víš, že už jsem o tom taky přemejšlel?Damir Holas píše:Velká legrace by byla, kdyby někdo zakázal jejich provoz na Plzeňský...![]()
Očekávám, kdy nastane zákaz provozu vozů 14T v úseku Anděl - Újezd, protože lom obou kolejí na Švandovým divadlem je opravdu luxusní...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A víš, že už jsem o tom taky přemejšlel?Damir Holas píše:Velká legrace by byla, kdyby někdo zakázal jejich provoz na Plzeňský...![]()
EDIT: Jak to tak po sobě čtu, je to napsané blbě - správně je lom obou kolejnic v jedné koleji (v té v uvedeném směru).
Naposledy upravil(a) Fořtík dne 14.6.2008 14:09, celkem upraveno 1 x.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Velká legrace by byla, kdyby někdo zakázal jejich provoz na Plzeňský...

- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Jo,vrátit by se měly,jenže to se zase zakáže provoz do té doby někde jinde na trati l.9.