Proč o víkendu přes den jsou na 22tce 4.garantované NP spoje, ale večer už jen tři a přitom nic nezatahuje?????
Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Provoz na linkách
Proč o víkendu přes den jsou na 22tce 4.garantované NP spoje, ale večer už jen tři a přitom nic nezatahuje?????
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dramatická vsuvka: od čtvrtka pojede linka 14 opět přes Náměstí Republiky, na 12 se vrací Škodovky.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle krásně ukazuje, jak si dá s vypravením vyhrát - já jsem si také zkoušel přeházet vypravení, aby nájezdy byly co nejmenší a vyšlo mi trochu něco jinéhodemon píše:Info z Ospey: ...situace kolem požadavků Ropidu – Ropid má konečně problémy se zbytečnými nájezdovými kilometry a proto tlačí na podnik, aby došlo k jejich snížení. Podle informace vedoucího JPT by okamžité minimalizování těchto kilometrů mělo za následek rapidní snížení vypravovaných vlaků (SO a NE) ve vozovně Kobylisy a naopak enormní navýšení vypravení ve vozovně Vokovice. Prozatím je dohodnut přesun výkonů, tak aby vypravení bylo rovnoměrnější. I v této souvislosti bylo provedeno rozhození linek i ve všední den.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Info z Ospey: ...situace kolem požadavků Ropidu – Ropid má konečně problémy se zbytečnými nájezdovými kilometry a proto tlačí na podnik, aby došlo k jejich snížení. Podle informace vedoucího JPT by okamžité minimalizování těchto kilometrů mělo za následek rapidní snížení vypravovaných vlaků (SO a NE) ve vozovně Kobylisy a naopak enormní navýšení vypravení ve vozovně Vokovice. Prozatím je dohodnut přesun výkonů, tak aby vypravení bylo rovnoměrnější. I v této souvislosti bylo provedeno rozhození linek i ve všední den.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Tak jste mi zkazili hádanku,co jsem měl připravenou pro ostatní.
Jo a já vám zapomněl poslat tu s panem MOpem..
Jo a já vám zapomněl poslat tu s panem MOpem..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V tom pripade na vas prasknu, ze tam jste take pane Járo na třetí pozici. 
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No vidíte jak jste slavnej kolego.Absolut píše:Jé, pane Tom11, Vy mě máte na ikonce
- Absolut
- Moderátor
Jé, pane Tom11, Vy mě máte na ikonce 
Tu 8255 jsem k večeru odfotil, ale hnusně, na Slintáku proti světlu....
Tu 8255 jsem k večeru odfotil, ale hnusně, na Slintáku proti světlu....
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No a dneska na 8/23 opět 8255+8168 i s upoutávkou(na prvním okně na straně dveří)na YMCA..
Ale myslím si,že je zbytečné psát o tom,co kde jezdilo,když to není poprvé,třeba wana na lince 21 jezdí už dost dlouho a na té 23 už byla také,ale pokud to někoho potěší..
Ale myslím si,že je zbytečné psát o tom,co kde jezdilo,když to není poprvé,třeba wana na lince 21 jezdí už dost dlouho a na té 23 už byla také,ale pokud to někoho potěší..
byla tam 8254.
Naposledy upravil(a) VareckaJ dne 05.8.2008 22:02, celkem upraveno 1 x.
Dneska na lince 17 přijela do smyšky Levského ve 21:20 KT8D5.RN2P ev.č. 9076 na 108. pořadí a naprosto jistě nejzdila jediná nízká kachna na 17 (negarantovaně)... neměl by někdo prosím další informace o vypravení vozů?... děkuji.. mimoto, dneska byla viděna T3R.PLF na lince 21, bohužel nevím v kolik přesně, ale bylo to řekl bych nějak těsně kolem tři čtvrtě na tři na Černym koni.. jaký je to teda pořadí, to fakt netuěim a ev.č. vozu taky na dálku skoro se dvěma dioptriema fakt nepřečtu ... 
9150 na lince 7
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
KGX Dušan: Vůz 9149 není na lince 14, ale na lince 5. Momentálně na Kotlářce.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, tedy až na ty podvozky, ty jsou celá 14T...MF píše:Nene! Původ v krasinu má KT-N - takovej zkloubovatělej krasin
Nene! Původ v krasinu má KT-N - takovej zkloubovatělej krasindemon píše:A 14T má původ v krasinu.