Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od Karosák » 18.8.2008 19:18

No jo, vidíš čéče :-k Případně by se dala ta 4 protáhnout na Kubáň místo 6, když by bylo třeba...

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 18.8.2008 18:53

Fořtík píše:Co takhle zkusit Dášu? :lol: Ne, vážně. Nic špatného na tom nevidím - z IPP místo čtyřky pojede 11 a vlastně i 6. Nechávat tam ještě jednu linku navíc (tedy navíc už je tam šestka) v momentě, kdy hloupá křižovatka Koh-I-noor neumí pustit víc než jednu tramvaj v každém směru je téměř nemožné. Už jsem měl tu čest mít nějakou čtyřku či co, když tam poslali další linky odklonem - kolona od Vršovického náměstí a přískoky vždy pravidelně o jednu soupravu... :roll:
Dášu? Tý šáhnu ve sprše na švába... :devilsmokin :lol:
Mě na tom vadí, že ač inkriminovaným úsekem jezdí jen dvě denní linky, změnou trasy jsou postiženy tři. Odklon jedenáctky je OK, ale mít tu moc do toho kecat, čtyřku nechám v pravidelné trase a na Zvonařku pošlu 6. Od čeho máme střídané přestávky, či jak se tomu nadává? Na Zvonařce tramvaj moc dlouho stát nemůže, na Knížecím asi taky ne, když se tam motá ještě X-6, tak by holt vozy jezdily do roztrhání plechů :lol: a řidiči by si přestávky vybírali na IPP (vždyť to koneckonců takhle má třeba šestnáctka, ne?). Je fakt, že mezi Koh-i-noorem a Kubání by tím ta šestka chyběla, ale že by to byl až takový problém? Tak dlouhá ta výluka zase nebude...

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 18.8.2008 14:50

Jó, ta 4 na Zvonařku myslím ujde. Škoda, že na Čecháči, odshora, je ta uzamykatelná výhybka a v Minské směrem dolů není občasná zastávka. To by pak i odklony kvůli zaseklým kamionům v Nuslích mohly být plynulejší.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 17.8.2008 23:46

Damir Holas píše:Když tak vidím trasu linky 4 během výluky mezi IPP a Synkáčem, napadá mě jediné: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?
Co takhle zkusit Dášu? :lol: Ne, vážně. Nic špatného na tom nevidím - z IPP místo čtyřky pojede 11 a vlastně i 6. Nechávat tam ještě jednu linku navíc (tedy navíc už je tam šestka) v momentě, kdy hloupá křižovatka Koh-I-noor neumí pustit víc než jednu tramvaj v každém směru je téměř nemožné. Už jsem měl tu čest mít nějakou čtyřku či co, když tam poslali další linky odklonem - kolona od Vršovického náměstí a přískoky vždy pravidelně o jednu soupravu... :roll:

Damir Holas
Uživatel

Příspěvek od Damir Holas » 17.8.2008 23:42

Vašek píše:Údajně to má být v roce 2010.
Neee... :cry: Já myslel, že už 2009 :(

Mišelin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišelin » 17.8.2008 21:41

Absolut píše:Ad Mišelin: V Braníku se nejedná o panely BKV, ale o pražce TB93. Jdi se podívat zblízka :)
Mám skoro dvě dioptrie, omlouvá mě to?...

aspirine
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aspirine » 17.8.2008 21:39

Vašek píše:
Filip píše:A kdy se chystá větší oprava úseku Anděl - Řepy ?
Údajně to má být v roce 2010.
Na aktuální havarijní stav,to je dost pozdě.Už takhle tam visí moc pomalejch jízd,otázka času než se něco stane.

Filip

Příspěvek od Filip » 17.8.2008 21:26

Vašek píše:
Není to trošku pozdě ? :( :shock:

Vašek
Uživatel

Příspěvek od Vašek » 17.8.2008 21:20

Filip

Příspěvek od Filip » 17.8.2008 21:06

A kdy se chystá větší oprava úseku Anděl - Řepy ?

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 17.8.2008 20:57

Ad Mišelin: V Braníku se nejedná o panely BKV, ale o pražce TB93. Jdi se podívat zblízka :)

Damir Holas
Uživatel

Příspěvek od Damir Holas » 17.8.2008 20:55

Když tak vidím trasu linky 4 během výluky mezi IPP a Synkáčem, napadá mě jediné: Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?

Viděls tu pí****nu s tou čtyřkou?
Ty vole...
Tý vole, Milane, já když to viděl, já myslel, že mě jebne...
:devilsmokin

Damir Holas
Uživatel

Příspěvek od Damir Holas » 17.8.2008 19:08

MF píše:Tak na Klamovce se včerejší pomalu zkrátí ve večerních hodinách na cca 30m, prostě se to nestihlo dodělat.
Všiml jsem si :) Jel jsem tam dneska zase...

MF
Uživatel

Výluky a jiná omezení

Příspěvek od MF » 17.8.2008 18:45

Tak na Klamovce se včerejší pomalu zkrátí ve večerních hodinách na cca 30m, prostě se to nestihlo dodělat.

Mišelin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mišelin » 17.8.2008 2:23

Fořtík píše:Ty seš dobrák, čoveče. :lol: Ale jo, pobavil jsem se. 17 Na Knížecí - blbost na entou. Přes křižovatku v Radlické bych osobně nehnal ani kolo navíc, nerad tam jezdím, divné zvuky se tam ozývají. A vůbec - celý systém tamního řízení provozu je naprosto dementní - na křižovatkách Za Ženskými domovy x Radlická, Radlická x Ostrovského i Radlická x Plzeňská je tak de-bilní systém řízení provozu, že nejprve auta blokují tramvaj a potom tramvaj blokuje auta, případně obráceně. Nenávidím to tam, nerad tam jezdím - se sólem, natož s dvojcí. Když někde něco ukončovat, tak na Smíchově, nebo v Hlubočepích.

A čerpat BP na Výtoni ani nemá smysl komentovat... :roll:

A odklon linky 7 by určitě neprošel kvůli vexlím pod Karlákem - jsou růčo a provoz by to tam nejspíš hodně zdržovalo. :wink:
tak 17 na smícháč, bp na výtoni nemusí bejt.. 7 nwm kudy jinudy.... ale převlíkat 3/17 mi nepřipadá jako nejšťastnější řešení...

Odpovědět