Jojo, u nás na radnici je to bohužel samá zastupi*a, už od dob páně Richtera, neblahé paměti :-(Absolut píše:Zdravím po dovolené do kotle. Ano, Praha 10 tramvajím vůbec nerozumí a nedochází jí, jaká je výhoda mít na svém území TT, kde jede každou chvilku něco do centra. Škoda, že se nemůžou na pár týdnů prohodit zastupiči P10 a P11.
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
- Absolut
- Moderátor
Zdravím po dovolené do kotle. Ano, Praha 10 tramvajím vůbec nerozumí a nedochází jí, jaká je výhoda mít na svém území TT, kde jede každou chvilku něco do centra. Škoda, že se nemůžou na pár týdnů prohodit zastupiči P10 a P11.
-
Vendelínek
No pokud Praha 10 prosadí svůj záměr klidové zony na Čechově náměstí, tak tam odstavíš prd, protože Minská bude projížděna pravidelnými linkami. Ona vůbec Praha 10 má dost nepěkný postoj vůči tramvajím. Když vidím někde slovní spojení Praha10-klidová zona, tak z toho mám vyrážku, páč to pro tram nikdy nevěstí nic dobrého...MF píše:No jsem zvědav. Strategické ze všech stran výhodně použitelné obratiště Zámecká bude zablokováno ukončenou linkou... No aspoň že ta Minská se bude dát používat k odstavování hromady 22 na přestávky když 4ka nebude překážet...
Když si ROPID myslí, že to ty dvě zastávky vytrhnou, a nevadí jim na....í lidí. Takže přesunou zpožďování linky 183 z Průmyslové o ulic k Žižkovu a Pod Táborem.slimman píše:To je snad špatný vtip. Myslel jsem, že odklon 183 je díky špatné průjezdnosti ucpané Průmyslové.martyn píše: A jak že se to dělají přepravní průzkumy? Příkladem budiž odklon linky 183 z Kolbenovy a Kbelské. Přepravní průzkum se uskutečnil POUZE na zastávkách V Chaloupkách a Českobrodská (obě na znamení).
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
No tak oficiálně ano...slimman píše:To je snad špatný vtip. Myslel jsem, že odklon 183 je díky špatné průjezdnosti ucpané Průmyslové.
To je snad špatný vtip. Myslel jsem, že odklon 183 je díky špatné průjezdnosti ucpané Průmyslové.martyn píše: A jak že se to dělají přepravní průzkumy? Příkladem budiž odklon linky 183 z Kolbenovy a Kbelské. Přepravní průzkum se uskutečnil POUZE na zastávkách V Chaloupkách a Českobrodská (obě na znamení).
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
No to mne tedy nestraš. Doufám, že budu první, až budeš něco vědet, komu to řekneš. Předem děkujimartyn píše:Něco z ROPIDí kuchyně...
-ke stejnému datu nějaká velkolepá změna vedení busů v oblastí Jižního Města (podrobnosti nevím)
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Něco z ROPIDí kuchyně...
-prodloužení 4 na Kubáň a zkrácení 6 na NBS se chystá zřejmě k prosincovým celostátním změnám (omluva za předchozí dezinformaci)
-ke stejnému datu nějaká velkolepá změna vedení busů v oblastí Jižního Města (podrobnosti nevím)
A jak že se to dělají přepravní průzkumy? Příkladem budiž odklon linky 183 z Kolbenovy a Kbelské. Přepravní průzkum se uskutečnil POUZE na zastávkách V Chaloupkách a Českobrodská (obě na znamení). Frekvence samozřejmě mizivá. Ovšem na zastávkách na Kolbence se tohle nikdo udělat neodvážil. Heslo zní: průzkumy šijeme na míru tomu, co jsme si vymysleli od stolu.
PS: Dnešní linka 6 lehce po osmnácté hodině v úseku Oblouková-Pavlák na stupni 3+
-prodloužení 4 na Kubáň a zkrácení 6 na NBS se chystá zřejmě k prosincovým celostátním změnám (omluva za předchozí dezinformaci)
A jak že se to dělají přepravní průzkumy? Příkladem budiž odklon linky 183 z Kolbenovy a Kbelské. Přepravní průzkum se uskutečnil POUZE na zastávkách V Chaloupkách a Českobrodská (obě na znamení). Frekvence samozřejmě mizivá. Ovšem na zastávkách na Kolbence se tohle nikdo udělat neodvážil. Heslo zní: průzkumy šijeme na míru tomu, co jsme si vymysleli od stolu.
PS: Dnešní linka 6 lehce po osmnácté hodině v úseku Oblouková-Pavlák na stupni 3+
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Demon: A tak to jo. Jízdní řády se pak rozepisují na základě pohledu do dlaně 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Komplikací při zastavení ?MF píše:Jestli se bojej nějakých komplikací při zastavení busu v tunelu...
Už dlouho nám nic neshořelo, tak to ještě přivolávej...
Podle čeho ?Jabberwocky píše:No, nic lepšího Ti asi nezbudeZajímalo by mne, jak Ropid ty trasy linek vlastně určuje. Podle přepravních průzkumů? Kdo a proč nakonec řekne, že 6 na Synkáč a 4 na Kubáň?
Soudě podle nejnovějších změn to určují buď losem nebo podle kávové sedliny...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Když jinak nedáš...
http://muzika.sahula.cz/Blues%20pro%20H ... kameni.mp3
http://muzika.sahula.cz/Blues%20pro%20H ... kameni.mp3
a proto hrajte, já rád tancujuJabberwocky píše:Jojo, jak zpíval blahé paměti nebožtík Sahula: "Hraju totiž špatně, když se nemotám..."
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jojo, jak zpíval blahé paměti nebožtík Sahula: "Hraju totiž špatně, když se nemotám..."DavidD píše:Těch 6 piv je pěkně vidětMF píše:Jenom takové zamyšlení po šesti pivech - myslíte že až bude ten tunel blanky povede tamtudy njaký autobes třeba ae?
Jestli se bojej nějakých komplikací při zastavení busu v tunelu... Strahovským se jezdí či jezdilo aspoň manipulačně..DavidD píše:Taky jsem si to řikal, když se otevřel strahovský tunel a nic...MF píše:
Jen jestli mi je nezávidíš! No ne, ale nějaký rychlíkový bus by mohl tamtudy snad jet ne?
Taky jsem si to řikal, když se otevřel strahovský tunel a nic...MF píše:
Jen jestli mi je nezávidíš! No ne, ale nějaký rychlíkový bus by mohl tamtudy snad jet ne?