A nikdy nezůstává jen u jednoho kousku...
Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
Ano, kočky patří k základnímu vybavení každé pořádné vozovny.
Zdravím, chtěl bych se zetat, dnes jsem viděl posedávat ve vozovně motol nějakou hnědo-černou kočku, zajímalo by mne, kočka patří ke standatrní výbavě této vozovny? 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak ještě tak asi 2x jí můžou někam poslat a šmitec.Fořtík píše:Odstavena určitě není, Strašnice jí dnes vypravily na 26. Viděl jsem jí odpoledne v Hostivaři.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odstavena určitě není, Strašnice jí dnes vypravily na 26. Viděl jsem jí odpoledne v Hostivaři. 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímalo k čemu. Vy na tom budete nacvičovat VKP, nebo je k vám jen odstavena ?Pepa píše:Dnes byla do SA zapůjčena souprava T3R.P 8484+8485
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, zda-li se pluh neodporoučel později do Vokovic, ale v době mé přítomnosti byl na horním dvoře a celkem se tam zabydlel společně s 2 historikami a 2 vlečňáky (co jsem viděl přes zeď). Historiky co jsou nahoře si myslím, že by mohly v rámce akce vyjet, neboť jsou jejich boční "trasparenty" opatřeny nápisem Mattoni Grand Drink 2010 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nektere vozy jsou ve Vokovicich (mely by tam byt: T4,pluh,zaloha) historicaky z komercnich jizd maji byt dilem na PA a SA/ZI.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Supr záležitost, rozizolovali a uzemnili kvůli tomu TV nad pódiem a kolem 10. hod. dopolední tam probíhaly príma přesuny vozů ze spodní části nahoru 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proběhlo to tiskem i ostatními medii - mistrovství světa v přípravě nealkoholických koktejlů MATTONI GRAND DRINK 2010.
Na dvoře střešovické vozovny se staví nějaké podium. O co jde, neví někdo?
Dnes byla do SA zapůjčena souprava T3R.P 8484+8485
to spíš ať obejde zastavárny a koupí si ho (znovu).Ives píše:Zdravím, rád bych se na vás obrátil s problémem. Kamarád včera nechal notebook v noční tramvaji. Ve 2:37 jel z Anděla 59 na Lazarskou, tam přestup na 55 na Biskupcovu. Mohli byste mi dohledat, jaké vozovny to jely a popřípadně kontakt na ně? Díky moc
Pokud ho někdo našel a odevzdal na nálezy, doporučoval bych web DP.Ives píše:Zdravím, rád bych se na vás obrátil s problémem. Kamarád včera nechal notebook v noční tramvaji. Ve 2:37 jel z Anděla 59 na Lazarskou, tam přestup na 55 na Biskupcovu. Mohli byste mi dohledat, jaké vozovny to jely a popřípadně kontakt na ně? Díky moc
http://www.dpp.cz/caste-dotazy/
Zdravím, rád bych se na vás obrátil s problémem. Kamarád včera nechal notebook v noční tramvaji. Ve 2:37 jel z Anděla 59 na Lazarskou, tam přestup na 55 na Biskupcovu. Mohli byste mi dohledat, jaké vozovny to jely a popřípadně kontakt na ně? Díky moc
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však to je správné - nač by se mělo ve Vokovicích zbytečně plýtvat vozy potřebnými (a nedostatkovými - zejména u typu "staré" KT8, které takřka pravidelně alespoň na jednom pořadí linky 3 nahrazuje T3M) jinde v síti TT! Při zavření Plzeňské na Lehovec jistě nepojede KT žádné - nahradí je asi RP a na garantech wany (linka 3 - HL) a poršata (linka 19 - Strašnice/ÚD).MOp píše:Vsechny zminene vozy bonusem nemaji symbol S49.