Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

Bobik
Uživatel

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od Bobik » 16.10.2014 9:37

9001 píše: ale dopravní kontroly DP bych se bál víc...
Dopravní kontrola má buď rozum, nebo pud sebezáchovy. 8-)

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 16.10.2014 9:18

Kdo se bojí, nesmí do lesa :)

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 16.10.2014 8:49

Bobik píše:Na tom PA je problém, že zrovna čočky. Ale chápu, když se to dělalo, žádný pražce tehdy ještě nebyly. Navíc je to v objektu, ne na PK, takže na policajta čekat netřeba. 8-) Nicméně vyplašenkám po kurzu rozumím, že se bojej, kdo jsme byli jiný, že? Ovšem řešit se to neřeší, ono když ti kolikrát stojí tramvaj na dvoře (a čočky máš na vratech haly) tak dost dobře řešit není co.
Policajta asi ne, ale dopravní kontroly DP bych se bál víc...

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 16.10.2014 8:47

Na tom PA je problém, že zrovna čočky. Ale chápu, když se to dělalo, žádný pražce tehdy ještě nebyly. Navíc je to v objektu, ne na PK, takže na policajta čekat netřeba. 8-) Nicméně vyplašenkám po kurzu rozumím, že se bojej, kdo jsme byli jiný, že? Ovšem řešit se to neřeší, ono když ti kolikrát stojí tramvaj na dvoře (a čočky máš na vratech haly) tak dost dobře řešit není co.

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 16.10.2014 8:25

Já nejezdím na stůj, já jezdím na elektriku :D

von Špilberk
Uživatel

Příspěvek od von Špilberk » 16.10.2014 7:19

Na dvoře PA se jezdí na stůj každou chvíli, protože záseky čoček. Neřeší se to, jen občas je problém, když se najde iniciativní, nový nebo cizí řidič, který trvá na tom, že na stůj nepojede, i když je celý dvůr prázdný. To je pak kolona na objízdné, nikdo neví, co se děje, a nakonec se jde dopředu a tam sedí řidič v kabině a čučí na čočky. Ani nikam nezavolá, aby vylezl a podíval se, jestli je volná trať, ho ani nenapadne... #-o :roll:

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 16.10.2014 0:05

Petrpes píše:Výjezdový čudl nemačkám vůbec, prostě vidím... Z OK když je na stůj popojdu trochu podle haly, nic tam není jedu.
Čočky z 24-26 to samé, prostě jedu, kdyžtak je tam zrcadlo :D Nesmí se to tak prožívat.
A nemůže nějaká dobrá duše prásknout, že tam jezdíš na stůj? A nebo se to na dvoře neřeší?

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 15.10.2014 23:00

Výjezdový čudl nemačkám vůbec, prostě vidím... Z OK když je na stůj popojdu trochu podle haly, nic tam není jedu.
Čočky z 24-26 to samé, prostě jedu, kdyžtak je tam zrcadlo :D Nesmí se to tak prožívat.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 15.10.2014 22:35

A tůhle na PA mi vyjíždějící nočky hodily stůj z objízdky a tvrdnul jsem tam dóóóst dlouho (za mnou nikdo). Když to dělalo skoro 7 minut po posledním vyjetém nočňáku, brnknul jsem i-fonem mistrovi, ten mi řekl, že to holt vyjíždějící vlaky občas zablokujou, že v kameře nic nevidí a ať zatáhnu. Ještě jsem se optal jednoho připraveného, ale ten měl čas a tak teda šup do chlívku, ale ta automatika je, co jsem měl možnost okusit, spíš pro zlost :? Tyhle světýlka každého jenom otravují...

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 15.10.2014 19:36

Ohlídej si abys nepředjel jinou nočku, jinak lze najet ke vrátnici třeba 5 min před časem vrat a v klidu načas vyjet.
Toto je na jinak lepší automatické Pankráci horší u nás, neb mezi zatahující vlaky se vyloženě pleteš.

Filip

Příspěvek od Filip » 15.10.2014 19:08

Bobik píše:Filip Z:arrow: Co si vzpomínám, tak pasti tam nejsou. Výjezd v pohodě, najedeš si chvíli před odjezdem (aby ses nemotal zatahujícím) k vratům a tradá. Zatažení - Ráno ti na DO řeknou kde to necháš , v lepším případě v myčáku rovnou, v "horším" zatáhneš do depa. Ale co vím, tak se to dává buď na objízdku vedle myčáku, nebo hned 1.-2. kol, takže stačí sjet přes pár prvních vexlí do toho místa mezi vexlema, kam se akorát vejde solo a nemusíš až k vratům a motat se po dvoře. Ale raději se ještě pro jistotu zeptej ve výpravně nebo místních nočňáků, přecijenom to není moje vozovna.
Děkuju, snad to bude bez problémů. Těším se na T6, ale zátah máme lepší na Pankráci.

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 15.10.2014 18:49

Filip Z:arrow: Co si vzpomínám, tak pasti tam nejsou. Výjezd v pohodě, najedeš si chvíli před odjezdem (aby ses nemotal zatahujícím) k vratům a tradá. Zatažení - Ráno ti na DO řeknou kde to necháš , v lepším případě v myčáku rovnou, v "horším" zatáhneš do depa. Ale co vím, tak se to dává buď na objízdku vedle myčáku, nebo hned 1.-2. kol, takže stačí sjet přes pár prvních vexlí do toho místa mezi vexlema, kam se akorát vejde solo a nemusíš až k vratům a motat se po dvoře. Ale raději se ještě pro jistotu zeptej ve výpravně nebo místních nočňáků, přecijenom to není moje vozovna.

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrpes » 15.10.2014 16:33

Snad jen aby tě nepokousal Válek :D

Filip

Příspěvek od Filip » 15.10.2014 15:23

O víkendu nám zavřeli vozovnu, tak jdu v pátek na noční do Motola. Je tu nějaký hodný kolega, který mi poradí jak je to s výjezdem a zátahem noční linky v Motole ? Stejné jako u denních linek nebo jsou tam nějaké jiné pasti ? Děkuji moc

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 01.10.2014 15:55

gabuliatko: On bude velký průser až se ROPIDí revizoři na tohle zaměří a bude tam číhat a pokutovat jak dopravce (nemá označovač) tak i cestujícího neznalého situace...

Odpovědět