Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Postřehy z terénu
Jakub: To by mne zajímalo, kde jsi vzal, že se v Hloubětíně kašle na starý KT. Co jsem tak slýchával instruktory v kurzech, dispečery a podobný lidi, tak si všichni hloubětínský depo pochvalujou. I já, co těch pár let sleduju tramvaje, tak jsem nezaznamenal u Hloubětínskejch tramvají nějaký dlouhodobější problémy.
A na metru je to podobný. Tam si nedovolej na to kašlat. Zvlášť, když staré 81-71 mají radši než jejich modernizace.
A na metru je to podobný. Tam si nedovolej na to kašlat. Zvlášť, když staré 81-71 mají radši než jejich modernizace.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Postřehy z terénu - Přesun
Tak to v HL, maličko předbíhají dobu. Zatimco 81-71 definitivně končí, klasické Káti tu s námi ještě pár let budou.Jakub píše:Může to být taky údržbou, v depu si řeknou: "Tyhle křápy stejně půjdou za chvíli pryč, tak co bysme se s tím dělali!" A dopadne to tak, jak to dopadne. Něco podobného je teď v HL s KT8D5.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
No, to se dalo celkem čekat....demon píše:Nevim jestli už to tady nezaznělo, ale přesunuté vozy 14T a KT8 mezi Hloubětínem a Motolem už se vrátily do svých mateřských vozoven.
I když u DPP člověk nikdy neví...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozovny - všeobecná diskuze
Nevim jestli už to tady nezaznělo, ale přesunuté vozy 14T a KT8 mezi Hloubětínem a Motolem už se vrátily do svých mateřských vozoven.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak se zapojím se já a přesunu diskuzi z postřehů z terénu jinamdemon píše:No radši se nezapojim.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A hele Hloubětín kontra Strašnice...
No radši se nezapojim.
No radši se nezapojim.
SprávněQuetzalcoatl píše:Štěpán: třeba to mysleli dobře - těžko na cvičišti, lehko v boji.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Štěpán: třeba to mysleli dobře - těžko na cvičišti, lehko v boji. 
9001: Tak to zase ne. Občas jsou teď problémy s horkem, ale třeba i ta 9038, když si s ní v Hloubětíně minulý týden pohráli, tak v pátek jezdila docela dobře.
To spíš známe horší depa. Třeba takový Strašnice, který nám dávají na cvičky to nejhorší, co jde. Včera jsme měli soupravu, která nešla pořádně rozpojit/spojit a dneska nám rovnou dali tramvaj, o které věděli, že se na ní dlouhodobě objevuje porucha brzdičů. A aby to bylo ještě víc vtipný, tak to nechali v sóle, takže v případě závady nebylo možný to normálně odtáhnout. Na Kubánském náměstí se nám to přestalo odbržďovat, tak jsme se rychle vrátili do vozovny a tam to po zastavení už vůbec nešlo rozjet. Stát se to na trati, tak mají dispečeři radost.
To spíš známe horší depa. Třeba takový Strašnice, který nám dávají na cvičky to nejhorší, co jde. Včera jsme měli soupravu, která nešla pořádně rozpojit/spojit a dneska nám rovnou dali tramvaj, o které věděli, že se na ní dlouhodobě objevuje porucha brzdičů. A aby to bylo ještě víc vtipný, tak to nechali v sóle, takže v případě závady nebylo možný to normálně odtáhnout. Na Kubánském náměstí se nám to přestalo odbržďovat, tak jsme se rychle vrátili do vozovny a tam to po zastavení už vůbec nešlo rozjet. Stát se to na trati, tak mají dispečeři radost.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě spíš přijde, že v poslední době není den, kdy by kačeny jezdily v pohodě. Není to spíš trochu tím, že se na údržbu tak trochu dlabe, když se všem počítá doba na reko?Štěpán píše:Koukám, že kačenky měli dneska nějakej špatnej den. Jedna ještě navíc zdechla před polednem na Strossmayerově náměstí a udělala frontu až za Vltavskou.
Já mám (na autě) dobré obutí a tak bylo cestování komfortníPetr píše:Já jsem dneska šel pěšky a řeknu vám, hrůza. Kvalita bot i chodníků je na mrzké úrovni
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dneska šel pěšky a řeknu vám, hrůza. Kvalita bot i chodníků je na mrzké úrovniJosef píše:připadá vám, že se kvalita cestování zlepšila či zhoršila ? Já jsem dnes jel tramvají a děšs běs...
Postřehy z terénu - Přesun
připadá vám, že se kvalita cestování zlepšila či zhoršila ? Já jsem dnes jel tramvají a děšs běs...
-
Filip