Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Krome asfaltu se musi odfrezovat i vrchni slupka betonu.
- Bobik
- Uživatel
Měnit se hned tak nebude nic, nějakou dobu to vystačí s navařováním. A výměna potom taky nebude nic složitýho - prostě se strhne vrstva mezi kolejema na základní desku, vyšroubují se šrouby a vymění glajzy za nové. Šrouby se zase zašroubují a zaleje se to. Toť vše.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takhle jsem to nemyslel. Spíš mě zajímá jak dopadne případná výměna kolejnic.von Špilberk píše:W-tram tam, pokud si vzpomínám, je. Ale to je přece jedno. Koleje se v obloucích rychleji opotřebovávají bez ohledu na to, na čem leží.
-
von Špilberk
- Uživatel
W-tram tam, pokud si vzpomínám, je. Ale to je přece jedno. Koleje se v obloucích rychleji opotřebovávají bez ohledu na to, na čem leží.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to je s konstrukcí WTRAM?Karosák píše:Hlavně v esíčkách tunelu samotného by mohli navařit, tam už je ta příruba dobrej salámek
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně v esíčkách tunelu samotného by mohli navařit, tam už je ta příruba dobrej salámek 
-
von Špilberk
- Uživatel
http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/vyton ... -tramvaji/
Důvod: navařování kolejnic NT1 mezi tunelem a vodárnou, údržba vrchního vedení a výměna srdcovky na vjezdu do obratiště Braník
Důvod: navařování kolejnic NT1 mezi tunelem a vodárnou, údržba vrchního vedení a výměna srdcovky na vjezdu do obratiště Braník
Dopravní omezení a dočasná poloha zastávek je dobře vidět na tomto výkresu.
http://praha10.cz/Portals/0/EasyDNNNews ... %A1m_2.pdf
http://praha10.cz/Portals/0/EasyDNNNews ... %A1m_2.pdf
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To byl takový kreslící oříšekmanta píše:Když jsem se podíval na nové plánky vedení od 19.7., zarazila mě jedna věc. Jak chtějí otáčet linku 26 přes Minskou, když bude vyloučený provoz na Čechově náměstí?
Já bych řekl, že vysvětlení je prosté: trať bude normálně funkční (přinejmenším v jednom směru), nicméně vzhledem k rozhrabání okolí nebude kam vystoupit, proto přesun za roh. Bohužel zatím k nadcházející etapě není na webu MČ dopravní opatření zveřejněno.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výstupní bude Minská a nástupní Koh-i-noor. Aspon takhle to tady bylo psáno.Petrpes píše:26 bude stále točit kolem Čecháče, jen tam podle JŘ nebude mít ani nástupní, tak že asi opačně? Žádné KT8, v mapě by měla končit na Kohinoru
Naopak 22 staví na Čechově nám. obousměrně.
22 bude mít zastávku v Minské i ZC, což jsem docela zvědavý jak to bude v reálu vypadat...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
26 bude stále točit kolem Čecháče, jen tam podle JŘ nebude mít ani nástupní, tak že asi opačně? Žádné KT8, v mapě by měla končit na Kohinoru 
KT8 + přejezd? (Asi poslední trvalý přejezd co nám na širé trati zbyl...)manta píše:Když jsem se podíval na nové plánky vedení od 19.7., zarazila mě jedna věc. Jak chtějí otáčet linku 26 přes Minskou, když bude vyloučený provoz na Čechově náměstí?
Když jsem se podíval na nové plánky vedení od 19.7., zarazila mě jedna věc. Jak chtějí otáčet linku 26 přes Minskou, když bude vyloučený provoz na Čechově náměstí?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle fotky Káem oblečená na linku 4.