V kuloárech se povídá, že pankrácká lobby to měla do zastávky Na Knížecí o zastávku dálProxy píše:(...)V čem spočívá výhoda tohoto přesunu, nebo mi něco uniklo
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Střídací místo Na Knížecí
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ono to má logiku od více řidičů jsem slyšel, že přeci jen na andělu si něco můžeš koupit a pak si to v klidu sníst v místnosti. Jenom cestou k tomu semaforu je jeden obchod s pizzou/gyrosem, masna (+jídelna), pekárna, jídlo pro BIO blázny a pak i trafika. A v podstatě tohle máš za 10 minut vyřízené a sedíš na zadečku v místnosti za 20 minut to sníš a můžeš jít vystřídat.Fořtík píše:V novém pondělním vypravení jsem se dočetl, že pro linky 12 a 14 se přesunuje střídací bod z Na Knížecí na Anděl.
Předpokládám, že střídací místnost však zůstává v AO Na Knížecí... takže to znamená, že se zvýší docházková vzdálenost o 150 metrů plus přechod se semafory![]()
V čem spočívá výhoda tohoto přesunu, nebo mi něco uniklo
Re: Vypravení vozů
damir: zrovna jsem to chtel napsat 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Proč by se zvýšila docházková vzdálenost? Kdo bude toužit po odpočinkové místnosti, tak si stejnou tramkou, na které ho vystřídá kolega, popojede jednu zastávku jako kaštan a hotovo...Proxy píše:V novém pondělním vypravení jsem se dočetl, že pro linky 12 a 14 se přesunuje střídací bod z Na Knížecí na Anděl. Předpokládám, že střídací místnost však zůstává v AO Na Knížecí... takže to znamená, že se zvýší docházková vzdálenost o 150 metrů plus přechod se semafory![]()
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, i to je jeden z důvodů.gabuliatko píše:není to spíš kvůli té vyhýbce magnetování nad ní a proto že na Andělu tramka pobývá větší dobu (je tam větší výměna cestujících) ?
-
gabuliatko
- Uživatel
není to spíš kvůli té vyhýbce magnetování nad ní a proto že na Andělu tramka pobývá větší dobu (je tam větší výměna cestujících) ?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono je toho víc - třeba i to, že zastávka Na Knížecí je pro předávání/přebírání vlaku absolutně nevhodná - to je jako kdyby se střídalo v zastávce Vosmíkových d.c. Ten vzdálenostní rozdíl není tak markantní, spíš ten přechod je na obtíž.willyjeff píše:Lidi chtěj utrácet své výplaty v přilehlých obchodech.Proxy píše:V novém pondělním vypravení jsem se dočetl, že pro linky 12 a 14 se přesunuje střídací bod z Na Knížecí na Anděl.
Předpokládám, že střídací místnost však zůstává v AO Na Knížecí... takže to znamená, že se zvýší docházková vzdálenost o 150 metrů plus přechod se semafory![]()
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Lidi chtěj utrácet své výplaty v přilehlých obchodech.Proxy píše:V novém pondělním vypravení jsem se dočetl, že pro linky 12 a 14 se přesunuje střídací bod z Na Knížecí na Anděl.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Střídací místo Na Knížecí
V novém pondělním vypravení jsem se dočetl, že pro linky 12 a 14 se přesunuje střídací bod z Na Knížecí na Anděl.
Předpokládám, že střídací místnost však zůstává v AO Na Knížecí... takže to znamená, že se zvýší docházková vzdálenost o 150 metrů plus přechod se semafory
Předpokládám, že střídací místnost však zůstává v AO Na Knížecí... takže to znamená, že se zvýší docházková vzdálenost o 150 metrů plus přechod se semafory
- Absolut
- Moderátor
Jj pane MB. Pochopeno. Jsem natvrdlý.
martyn píše:PRTkářská lobby zřejmě zapůsobila a od 6. března se opět Ďáblice dočkají nízkopodlažních vozů. Dvě pořadí vypraví Hloubětín na sedmnáctku, s ohledem na Národní divadlo tedy nízké kachny.
Pane A. čtěte. Ještě jsou práve po jedné n2 na 8 a 24.
- Absolut
- Moderátor
Ale 14T přeci nesmí na ND na nábřeží... nebo už divado nemá své dny?
Ne ne, je to předem naplánované a souvisí to s postupným přidáváním výkonů pro vozy 14T ve vozovně Hloubětín, kdy nahradí ty poslední garantované KT8N2 na jednosměrných linkách. Jedinou vadou na kráse je, že to té doby přibude pro cestující jen 9119, 9121 a 9123.
teď ještě zbývá vypravit jednu kachnu celotýdenně na 4 a posílat jí pokaždé až do řep.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
PRTkářská lobby zřejmě zapůsobila a od 6. března se opět Ďáblice dočkají nízkopodlažních vozů. Dvě pořadí vypraví Hloubětín na sedmnáctku, s ohledem na Národní divadlo tedy nízké kachny.