T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
... ma v posledni dobe dost vozu a prestalo to byt uz vysadou Pankrace, nedavno jsem videl jedny Kobylisy, fuj. Jakoby snad byla pruhledna drazsimalesak v tematu Ustredni dilny píše:Kryt přední zásuvky mnohočlenného řízení přilepenej hnědou izolepou
Pro ilustraci zástavba analogového regulátoru Progress, není to ale Praha.
http://www.uloz.to/8217922/montaz-kabin ... ogress-jpg
http://www.uloz.to/8217922/montaz-kabin ... ogress-jpg
Určitě. Digitální regulátor je přímo součástí kontejneru TV Progress, zatímco analogový regulátor byl schovaný v přepážce za kabinou (podobně jako „stolek“ u T3M).MF píše:Dále pak i kabeláž je u digi prý jednodušší.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však nikdo netvrdí, že striktně ne, ale velmi velmi velmi málo...gabuliatko píše:ale no tak ... dokonce i 2 wlci za sebou byly k vidění
Prsty jedné ruky by na ty případy stačily.
-
gabuliatko
- Uživatel
ale no tak ... dokonce i 2 wlci za sebou byly k viděníSyrda píše:wana + R.P(V) jo to se dá potkat, ale R.P + wlk - to bylo velmi málo kdy
Zejména v regulaci. Analogy dělají při rozjedu takové úúúúúíííííááááááííííáááá, kdežto digitál je jinačí. Tedy rozdíl je v regulaci... Dále pak i kabeláž je u digi prý jednodušší.Prukl píše:Omlouvám se za tak houpej dotaz.....Jakej je rozdí mezi R.P analogem a digitálem?
Já jen, že jsem to viděl v telebedně. Asi nějaký archivní záběr..
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuším že ne, Wlků je nyní málothriller2 píše:Vyskytuje se, prosím pěkně, aktuálně někde v provozu souprava R.P+wlk?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už dlouho ne, a ještě dlouho ne.thriller2 píše:Vyskytuje se, prosím pěkně, aktuálně někde v provozu souprava R.P+wlk?