Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Výluky a jiná omezení
Jestli se nepletu, tak zátahové kódy z konečnejch by měli bejt pro všechny stejný, liší se akorát prvním číslem (číslo vozovny). Tedy např z Petřin maj VO 7032, PA 4032, z Bílý Hory VO 7011, PA 4011 atd. Druhý číslo v pořadí jiné než 0 znamená obvykle výluku, standardně bývá 1, jiné číslo bývá když je "výluka ve výluce" (tedy základní z Petřin do VO 7032, výlukově přes Hrad bylo 7132).
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kolega MMM (nejen toto) to moc řeší. Prostě bych si dal síťovej režim a bylo by.
Jinak v mobilu mám soubor s kódama zátahů i cílů pro podobné případy.
No a Modřany by sis mohl pamatovat, je to 4037. Kubáň z 23 byla 4023, nezapomenu.
A možná mám v hlavě i jiné.
Jinak v mobilu mám soubor s kódama zátahů i cílů pro podobné případy.
No a Modřany by sis mohl pamatovat, je to 4037. Kubáň z 23 byla 4023, nezapomenu.
A možná mám v hlavě i jiné.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A proto jsem byl rozezlen na filmaře, protože tohle prostě podnik nemá dopustit. Pokud si vymohli výluku, kterou následně odvolali, tak nemají nárok na to, zase požadovat znovu obnovení co platilo a přitom v jiném rozsahu. Zase někdy jindy. A MMM nezná zatahovací kód z Modřan nazpaměť? Tak použij síťákgabuliatko píše:Čistě prozákaznický přístup aneb kaštane poraď si sám. No, hlavně aby tam seděl někdo, kdo může poradit panu MMM zátahový kód.willyjeff píše: To už asi v kanceláři nikdo nesedí, aby hodil celkovou informaci na web
-
gabuliatko
- Uživatel
Čistě prozákaznický přístup aneb kaštane poraď si sám. No, hlavně aby tam seděl někdo, kdo může poradit panu MMM zátahový kód.willyjeff píše: To už asi v kanceláři nikdo nesedí, aby hodil celkovou informaci na web
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
nick: Ono to bylo dosti složité:
1.) VJŘ byly zpracovány a do "desek" vloženy zpracované na výluku 20:00 - 4:00 hod a to včetně vlaků, jenž uzavřeným Nuselským údolím jen zatahují na PA (případně SA)
2.) jenže ještě před výjezdem bylo vyhlášeno, že výluka se ruší - byla zpracována a přiložena "vlepka" toto oznamující a vysvětlující, že jsou přiloženy VJŘ se zapracovanou výlukou + poznámkou, že v případě potřeby volat PDT (např. já z l.3 by jsem potřeboval v ten moment si takto zjistit zátahový kód Braník - Svatoplukova - PA, protože ve vozáku jsem měl jen výlukový přes IPP).
3.) odpoledne PDT opakovaně hlásilo, že výluka bude, ale až od 21:00 + zastávková služba se dosti činila a cca 1,5hodiny před 1. vyhlášením PDT do dotčených zastávek (všechny vynechané i jedinou linkou - např.7 a snad všech těsně před odklonovou trasou) dodala Informační A3 "plakátek"
Navíc cca ve 14hod bylo poprvé vyhlášeno, že na PA se zatahuje "postaru" = zpětným pohybem z kusé koleje "pod akáty" (před Vrchním soudem) pro obsazenost objízdné koleje + cca v 23:00 bylo vyhlášeno PDT, že vlaky mezi zastávkami Bohemians a Koh-i-noor jezdí odklonem přes Čechovo nám. (probíhá výměna rozjezdové ROV na křižovatce Koh-i-noor).
Výluka "nusle" by měla být ještě opakována 20:00 - 4:00 následující noc!
PS: WJ byl rychlejší - ovšem páč se v informacích trochu doplňujeme nechávám svůj příspěvek v původním obsahu i přes duplicitu několika informací.
1.) VJŘ byly zpracovány a do "desek" vloženy zpracované na výluku 20:00 - 4:00 hod a to včetně vlaků, jenž uzavřeným Nuselským údolím jen zatahují na PA (případně SA)
2.) jenže ještě před výjezdem bylo vyhlášeno, že výluka se ruší - byla zpracována a přiložena "vlepka" toto oznamující a vysvětlující, že jsou přiloženy VJŘ se zapracovanou výlukou + poznámkou, že v případě potřeby volat PDT (např. já z l.3 by jsem potřeboval v ten moment si takto zjistit zátahový kód Braník - Svatoplukova - PA, protože ve vozáku jsem měl jen výlukový přes IPP).
3.) odpoledne PDT opakovaně hlásilo, že výluka bude, ale až od 21:00 + zastávková služba se dosti činila a cca 1,5hodiny před 1. vyhlášením PDT do dotčených zastávek (všechny vynechané i jedinou linkou - např.7 a snad všech těsně před odklonovou trasou) dodala Informační A3 "plakátek"
Navíc cca ve 14hod bylo poprvé vyhlášeno, že na PA se zatahuje "postaru" = zpětným pohybem z kusé koleje "pod akáty" (před Vrchním soudem) pro obsazenost objízdné koleje + cca v 23:00 bylo vyhlášeno PDT, že vlaky mezi zastávkami Bohemians a Koh-i-noor jezdí odklonem přes Čechovo nám. (probíhá výměna rozjezdové ROV na křižovatce Koh-i-noor).
Výluka "nusle" by měla být ještě opakována 20:00 - 4:00 následující noc!
PS: WJ byl rychlejší - ovšem páč se v informacích trochu doplňujeme nechávám svůj příspěvek v původním obsahu i přes duplicitu několika informací.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka byla naplánovaná, jízdní řády zpracované, ale pak se zrušila. Výlukové jízdní řády, ale zůstaly v deskách a vytvořila se narychlo vlepka, která tu předchozí zrušila, ale řád zůstal výlukový, protože se to asi rozhodlo v noci na dnešek...No jenže se pak asi filmaři rozhoupali, že teda budou natáčet, ale až od 21:00. Takže ty vlaky, které projely Svatoplukovou mezi 20 a 21. hodinou si normálně psaly blouděnky...Takže předpokládám, že chybějící informace na webu jdou na vrub právě času rozhodnutí, když se filmaři rozhoupali, že přecijenom budou natáčet. Dispečink dal generální volbu o platné výluce až po 19:10. To už asi v kanceláři nikdo nesedí, aby hodil celkovou informaci na web......Typická buzerace od filmařů, co si všechno podnik nechá líbit
Tak DPP opět spáchal "povedenou" výluku kvůli natáčení ve Svatoplukově ulici..
Informace o plánovaném omezení na stránkách DPP žádná, vyhledávač spojení bez informace o náhradní dopravě, takže podle vyhledávače od 20h do 4h se v úseku Moráň-Albertov-Otakarova cestující MHD nedopraví..
Informace o plánovaném omezení na stránkách DPP žádná, vyhledávač spojení bez informace o náhradní dopravě, takže podle vyhledávače od 20h do 4h se v úseku Moráň-Albertov-Otakarova cestující MHD nedopraví..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se divil... Hlavně nasranost cestujících bude dosti vysoká... Jo ROPID škudlí každou korunu aby bylo na šotoušoviny...Karosák píše:To jsou "prázdniny"Kolik lidí s dětmi asi tak z podzimu na těch pár dní odjede? Hromadného vyklízení města bych se neobával. Byl jsem dost překvapen, že se na to opět zpracovávají jř, protože tím se podle mě prošustruje víc, než kdyby to běželo beze změny... No možná to nebude stát tolik, protože se nebudou zelené plachty rozvěšovat, ale úměrně tomu se nas*ere množství cestujících, kterým to přijede jinak, než visí na označníku. Za mě zbytečnost.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsou "prázdniny"
Kolik lidí s dětmi asi tak z podzimu na těch pár dní odjede? Hromadného vyklízení města bych se neobával. Byl jsem dost překvapen, že se na to opět zpracovávají jř, protože tím se podle mě prošustruje víc, než kdyby to běželo beze změny... No možná to nebude stát tolik, protože se nebudou zelené plachty rozvěšovat, ale úměrně tomu se nas*ere množství cestujících, kterým to přijede jinak, než visí na označníku. Za mě zbytečnost.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aby byla práce pro brigádníky 
-
gabuliatko
- Uživatel
Máte někdo nápad proč o prázdninách bude jezdit 4 a 6 ?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, vypadá to, že se využije možnosti projetí dvou souprav na Prašňáku, už to jde konečně i od Svatovítské. To ale bylo už dřív, že 8 a 20 byla na Hračkárně ve stejný čas, protože obě půlily 26. Dneska se tam do toho akorát plete ta 5.Petrpes píše:Jo holt ropidové šotovedení. A zapomněli jste na linku 20, ta také prokládá 26. Tak že z kulaťáku na Hradčanskou jede často 5, 8 a 20 během 1 minuty...
Je to sice jedna zastávka, ale udělá to jistě svoje, poslední z vláčku bude z Hradčanské +3 a 26 to bude hrnout před sebou.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo holt ropidové šotovedení. A zapomněli jste na linku 20, ta také prokládá 26. Tak že z kulaťáku na Hradčanskou jede často 5, 8 a 20 během 1 minuty...
Je to sice jedna zastávka, ale udělá to jistě svoje, poslední z vláčku bude z Hradčanské +3 a 26 to bude hrnout před sebou.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si dovolim takové zamyšlení, jestli to náhodou není tím, že je nucený proklad 5+26 na Žižkově a 8+26 přes Letnou a proto se nedokáže docílit i lepšího prokladu 5+8 na Podbabu, někde to prostě vyjít nemůže. Je možné že se pletu, napadlo mě to takhle spatraMOp píše: A pri pohledu na JR linek 5 a 8 a jejich vzajemne proklady 2´-6´ ve spicce resp 1´-9´ mimo spicku, jako kdyby vubec nejezdila...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A pri pohledu na JR linek 5 a 8 a jejich vzajemne proklady 2´-6´ ve spicce resp 1´-9´ mimo spicku, jako kdyby vubec nejezdila...pawel píše:5 uz tam normalne figuruje. takze jezdit bude.