Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
1. dveře taky, ale tam byl jinej problem a při ztrátě 600V se neotevřeli vůbec.
Pozor od 9151 jsou displeje AMIT, tam je to OK.
Pozor od 9151 jsou displeje AMIT, tam je to OK.
To s tím ovládáním jasu, to jsi mne potěšil. Konečně se s SW3 dalo začít na ten displej koukat i za slunečného počasí a teď tohle.
To otevírání dveří bude platit i pro dveře do kabiny? Já občas zastavím u výhybky a musím několikrát zmáčknout čudl, než se mi dvéřka ráčej otevřít.
To otevírání dveří bude platit i pro dveře do kabiny? Já občas zastavím u výhybky a musím několikrát zmáčknout čudl, než se mi dvéřka ráčej otevřít.
Brejšín píše:O problému "budíku" se ví a plné síle se projevil na 9113 po znovu oživení se SW3. Již se testuje nová verze SW PIXY připravovaná k SW3.
Jinak, radostná zpráva je že se podařilo odstranit nefunkčnost centrálního otevření dveří okamžitě po zastavení, taktéž balíček SW3.
Horší varianta je že některé PIXY přestanou umět ovládat JAS.
co bychom taky chtěli za 60 mega žejo.
O problému "budíku" se ví a plné síle se projevil na 9113 po znovu oživení se SW3. Již se testuje nová verze SW PIXY připravovaná k SW3.
Jinak, radostná zpráva je že se podařilo odstranit nefunkčnost centrálního otevření dveří okamžitě po zastavení, taktéž balíček SW3.
Měli to vzít ve škodovce při tom brandingu pořádně, ne jen vyměnit bootovací logo, ale i všechny výskyty slova Windows nahradit slovy „řídicí systém tramvaje 14T“ a slovo počítač nahradit slovem „tramvaj“. Modrá smrt by pak vypadala v lepší verzi:
„Byly zjištěny potíže a řidicí systém tramvaje 14T byl vypnut, aby se zabránilo poškození tramvaje. Pokud je to poprvé, co vidíte tuto obrazovku, restartujte tramvaj. Pokud potíže přetrvávají, obraťte se na dodavatele tramvaje.“
9149 při zmáčknutí tlačítka pro nastavení budíku vždycky spadne systém: http://stepanomania.blog.cz/0905/a-ted-to-spravte
Vyzkoušeno nejprve nechtěně mnou ve vozovně a pak ještě schválně panem IGBT na trati.
Vyzkoušeno nejprve nechtěně mnou ve vozovně a pak ještě schválně panem IGBT na trati.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Téma kaštanek bývávalo kdysi i tady, jenomže pak zmizelo někde v propadlišti archívu. 
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady se sice objevují sice i kočky dvounohé, ale název diskuze na "konkurenčním" serveru mluví za vše 
http://www.k-report.net/discus/messages ... 1243101788
http://www.k-report.net/discus/messages ... 1243101788
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
http://icanhascheezburger.com/2008/12/1 ... e-him-war/2217 píše:Navíc kočky milují dopravní prostředky všeho druhu.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jakobyste nevědeli, že kočky jsou osobnosti a nám je pouze dovoleno je oblažovat naší přítomností, pokud mají chuť se s námi bavit. Není to tak, že lidé mají kočky, ale kočky mejí lidi.
Navíc kočky milují dopravní prostředky všeho druhu. Vím to, máme doma 2 mourovaté čičí.
Sorry za OT.
Sorry za OT.
- Bobik
- Uživatel
No, nespinkaj, bo po zatažení tam leze hromada lidí dělat různý věci. Třeba zkontrolovat označovače, vyluxovat, vysypat řidiči popelník
a tak. Krom toho kočka vozovenská je jednak neuvěřitelně rychlý tvor a navíc drzá tak, že nádražní vrabec je proti ní velký stydlín. Taky se mi stalo že v zimě po zatažení než jsem přešel z druhého vozu do kabiny už na mě koukala kočka. A koukala blbě, něco jako co tam ještě lezu a dovoluju si jí rušit
.
-
gabuliatko
- Uživatel
omlouvam se, já měl za to, že TRAMky spinkaj se zamčenejma kabinama, tedy pokud v nich nespinkaj zrvna pracovníci depa/úklidu/výpravny
Tedy nevím, ale kouřem načichlé sedačky se rovněž nevyvětrají... A některým lidem to možná vadí víc než ty prochcané...Damir Holas píše:Čtu správně, že se tu porovnává kouř, který je sice nepříjemný, leč vyvětratelný, a sedačka znečištěná trusem?Brejšín píše:Proč nemá co pohledávat? Vyuzené od kuřáku také?
To snad ne...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak proto ji taky řikáme Pajda, že? Má ujetou levou zadní nožku. A v kobylisích jsem si také všiml kočiček, které neměly plný počet končetin...Fořtík píše:Je to tak, kočka vozovenská se nachází všude. Toto plemeno se vyznačuje naprostým ignorováním tramvají - kolikrát se mi na koleji před myčákem u nás stalo, že tam ležela kočka a to, že proti ní jede tramvaj jí nechávalo v klidu. Uhnou, až když seš s tramvají skoro až nad ní...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tohle se mi stalo před časem s osobákem na venkově, při návštěvě babičky. Uprostřed uzoučké vesnické silničky se jak dlouhá, tak široká natáhla kočka domácí a ležela tam, dokud jsem těsně před ní nezastavil. Evidentně do poslední chvíle čekala, že se jí vyhnu...Fořtík píše:Je to tak, kočka vozovenská se nachází všude. Toto plemeno se vyznačuje naprostým ignorováním tramvají - kolikrát se mi na koleji před myčákem u nás stalo, že tam ležela kočka a to, že proti ní jede tramvaj jí nechávalo v klidu. Uhnou, až když seš s tramvají skoro až nad ní...