Aha, já si dělám kempy jen na vlakyAbsolut píše:Varecka: No to si takhle najdeš nasvícenej flek a kempuješ tam.
Ale vemu teda stan
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Aha, já si dělám kempy jen na vlakyAbsolut píše:Varecka: No to si takhle najdeš nasvícenej flek a kempuješ tam.
12, 20 ne-eJosef píše:N to by mohli kacenky jezdit na 12,14,20 (to samozrejme nikdy nebude..)
Myslím, že tu samou jsem tam dnes potkal na zkušební jízdě v 11 ráno. Že by se něco chystalo?fricoolinek2 píše:Dnes v 19:10 nízká kachna 9074 v zastávce Chaplinovo náměstí směrem do centra. Za tři roky, co jezdí nízké kachny v Práglu je to poprvé, co jsem nějakou nízkou kachnu viděl u nás na Barrandově.
Absolut píše:Ad Vařečka - tak to jsme se asi zase viděli. Fotka je z cca 14:45.
Tak to běž vysvětlitněkterýjm svým kolegům, kteří i když mávám, zazvoní, našlápnou (hoděj řadič dopředu(, tramvaj udělá vrrr a hůl mi hnedle ujede!radek31 píše:to je trochu nesmysl, ne? pokud chodíš s bílou holí, tak má řidič povinnost zastavit u sloupku, pokud stanicoval jako druhý - tak proč někam běhat?
Sakra, předběh jsi měVarecka píše:9079 na "Zvláštní jízda" (nebo zkušební) v 14:40 přístaviště směr ZC