Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
radek31
- Moderátor
souhlasím, že 13 z KO je stejná blbost jako 21 z HL a VO
ale linka 20, která má nyní jednu konečnou na Palmovce může být imho bez problémů vypravovaná ze Strašnic - je to kousek
neví někdo kolik vozokm najezdily tramvaje za rok 2005? protože pak by se dalo relativně přesně odhadnout kolik stojí 1 vozokm v Kč a tato debata by se mohla posunout trochu do reality
všechny vozokm = cca 285 až 295 000 000Kč
ale linka 20, která má nyní jednu konečnou na Palmovce může být imho bez problémů vypravovaná ze Strašnic - je to kousek
neví někdo kolik vozokm najezdily tramvaje za rok 2005? protože pak by se dalo relativně přesně odhadnout kolik stojí 1 vozokm v Kč a tato debata by se mohla posunout trochu do reality
všechny vozokm = cca 285 až 295 000 000Kč
-
kocour
-
KM
Řeka úspor se slévá z praménků drobností. A když se nepoukáže na tohle, bude dál klidně jezdit i 13 z Kobylis.Martin píše:Opravdu ti přijde rozdíl dvou kilometrů tak zásadní?
Jestli jsou to jen ty dvě soupravy a jestli jen vyjíždějí a zatahují, je to 8 vozokm denně, tedy 80 vozokm za výluku. Jenže ony nejsou 2 , ale nejméně 20 co jich takto blbě vyjíždí (13,21,11,8), jen aby odbory měly naplněnu kvótu sól a tudíž to bude 800 vozokm za 10 dnů. Troufne si tu někdo napsat, jak daleko jsem od pravdy?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někteří lidé jsou zkrátka aktivní (na mysli mám ty, co se cedulkama zabývají):Pepa píše:Pro šotouše mohlo být zajímavé i to když nám do vozovny přivezli výlukový cedule a mezi nima byli i na 23 s trasou na Barrandovkde udělali soudruzi chybu?
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/t ... -20-01.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/t ... -20-02.jpg
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/v ... 086-07.jpg
-
K-M
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No je to docela zajimavé. Protože normálně bych řekl, že je to dál. Ale já jsem rád, že 20 mají strašnice. Je to zase takové obohacení pro šotouše klasické cedule na 20 v soupravě to už jsem dlouho neviděl. Solo to vidím dost často večer. Něco jako v létě linka 12 kde jezdila jedna souprava s klasickejmaMartin píše:Proč? Podle IDOSu je na Palmovku ze Strašnic blíž než z Hloubětína i Kobylis
-
KM
-
MOp
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V průběhu letošních prázdnin by pražské tramvajové síti měl být zkoušen systém střídaných přestávek s přechodem řidiče po skončení přestávky na jiný vůz nebo linku. Střídacími místy by měly být vozovny.
Prázninový termín byl zvolen z následujících důvodů:
1/ uzavření vozovny Žižkov - k vypravení bude k dispozici málo vozů.
2/ systém střídaných přestávek je citlivý na případná zpoždění v síti a o prázdninách se většinou jezdí s menšími nepravidelnostmi.
3/ odborům se to nelíbí, ale kdyby chtěli stávkovat, tak si budou muset odpustit dovolenou
Prázninový termín byl zvolen z následujících důvodů:
1/ uzavření vozovny Žižkov - k vypravení bude k dispozici málo vozů.
2/ systém střídaných přestávek je citlivý na případná zpoždění v síti a o prázdninách se většinou jezdí s menšími nepravidelnostmi.
3/ odborům se to nelíbí, ale kdyby chtěli stávkovat, tak si budou muset odpustit dovolenou
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog