Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 17:36

kocour píše:Jinými slovy, děláte si, co chcete. Fajn, budu si tu taky dělat, co chci.
Ne, to neděláme. Všechno mazání je evidováno. Rozdělování a slučování témat souvisí s jejich přehledností. :wink:

kocour

Příspěvek od kocour » 27.1.2006 17:33

Fořtík píše:My netrestáme, pouze to, co lze označit za nevhodné mažeme, přesunujeme nebo archivujeme.
Jinými slovy, děláte si, co chcete. Fajn, budu si tu taky dělat, co chci.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 27.1.2006 17:31

Karotka píše:Je tu velice podstatný rozdíl: v tramvaji je vidět přímo řidič, který se něčeho dopouští, co by se potenciálně nemuselo líbit jeho nadřízenému (vzpomeňme na případ nezapnutých knoflíků uniformy, nebo jak to tenkrát bylo...), zatímco auto může majitel půjčit komukoli, kdo splňuje zákonem stanovené podmínky. A tenhle konkrétní hříšník na fotce není, takže se může (i v případě služebního auta) úspěšně vymluvit.
No to je pravda, ale tak proč upozorňovat na jedny a na druhé ne??? Jde mi o to, aby se zde již tyto fotky neobjevovaly. Protože to je přesně ten mýtus, jaký řidiči tramvají, jsou šílený chudáci.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 17:30

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ne hezké přirovnání ,ale reálnější je... Nemám auto tak a´t se s nim nevozí nikdo jinej. Taková Honzík's idea.
Teď jsem si pořídil nové auto, přesto tam, kam se mohu dostat MHD, tam MHD jedu.

syverin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syverin » 27.1.2006 17:30

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ne hezké přirovnání ,ale reálnější je... Nemám auto tak a´t se s nim nevozí nikdo jinej. Taková Honzík's idea.
Martine, tohle byla podpásovka. Fabulace, kterou ti nikdo nemůže vyvrátit.

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 27.1.2006 17:29

Martin-KT8D5.RN2P píše:...nechápu, proč se tady nesnese poukázání na nevhodné chování řidiče, když fotek nevhodného chování řidiče aut (přestupků) je zde celkem hafo. Proč jednim měřime jinak??
Je tu velice podstatný rozdíl: v tramvaji je vidět přímo řidič, který se něčeho dopouští, co by se potenciálně nemuselo líbit jeho nadřízenému (vzpomeňme na případ nezapnutých knoflíků uniformy, nebo jak to tenkrát bylo...), zatímco auto může majitel půjčit komukoli, kdo splňuje zákonem stanovené podmínky. A tenhle konkrétní hříšník na fotce není, takže se může (i v případě služebního auta) úspěšně vymluvit.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 17:28

kocour píše:SPRÁVNĚ! A proč to neplatí na tomto fóru, které nemá pravidla vůbec žádné a skoro nikdo o ně nestojí? Nemáte pravidla, tudíž si tu každý může v mezích zákona dělat, co chce.
My netrestáme, pouze to, co lze označit za nevhodné mažeme, přesunujeme nebo archivujeme.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 27.1.2006 17:21

kocour píše:
Co kdybyste tu IAD přestali brát jako Sparťani Slavii?
Ne hezké přirovnání ,ale reálnější je... Nemám auto tak a´t se s nim nevozí nikdo jinej. Taková Honzík's idea.

Yvona

Příspěvek od Yvona » 27.1.2006 17:20

Fořtík píše:Já nevím, jak takové gesto vypadá. Fantazii se meze nekladou. Pokud vím, fotka byla stažena, jelikož byla použita bez souhlasu autora.
Tady nešlo při zveřejnění fota o gesto, ale o toho "kdo to gesto provádí".
Mimochodem včerejší zveřejnění mé fotografie ze strany Martina hodnotím, jako úmysl "neoficiálního služebního hlášení" :shock: .
Bylo by příště Martině dobré si uvědomit, do kterých mezí můžeš zajít.
A teď se ptám, kam ta mládež spěje a jak to tady v tom našem státě jednou bude vypadat?
Také bych chtěla zdůraznit, že auta na kolejích byla vyfocena v souvislosti k tramvaji. Šlo o to, aby veřejnost pochopila, proč tramvaj tak dlouho stojí a nejede, když by defakto jet v daném úseku měla bez problémů.
Nešlo vůbec o SPZ, což bohužel Martin také neměl tu čest pochopit a chytl se v této věci druhého konce provazu.
Pokud se z DF bude dělat něco, jako "udavačské okénko" vůči zaměstnancům DP, bude toto DF brzy utnuto (je to jen otázka času), protože na udavače tady nidko zvědav není (to dá rozum).
Myslím, že jsem to vysvětlila dostatečně tak, že zde DF bude probíhat k tématu a ne jako StB.

kocour

Příspěvek od kocour » 27.1.2006 17:14

jara píše:Proč měříme jedněm jinak??? Asi proto že toto je tram-forum. A proto tu lidé nemají rádi IAD. A další věc at si myslíš co si myslíš o členech toto by jsi neměl psát přímo na "sklo". Já si to nemyslím. A pokud máš k někomu takto blízko tak mu to szděl pomocí SZ. Tyhle urážky jsou dost ošklivé.
A jinak zdráv?
Proč bych proboha neměl mít rád IAD?
Co kdybyste tu IAD přestali brát jako Sparťani Slavii?

kocour

Příspěvek od kocour » 27.1.2006 17:09

Fořtík píše:... A pokud někde není přesně dané, co se smí a co ne, pak to není možné trestat. ...
SPRÁVNĚ! A proč to neplatí na tomto fóru, které nemá pravidla vůbec žádné a skoro nikdo o ně nestojí? Nemáte pravidla, tudíž si tu každý může v mezích zákona dělat, co chce.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 27.1.2006 16:32

jara píše:Proč měříme jedněm jinak??? Asi proto že toto je tram-forum. A proto tu lidé nemají rádi IAD. A další věc at si myslíš co si myslíš o členech toto by jsi neměl psát přímo na "sklo". Já si to nemyslím. A pokud máš k někomu takto blízko tak mu to zděl pomocí SZ. Tyhle urážky jsou dost ošklivé.
To nebyla urážka nýbrž konstatování pravdy. Ano je to tram forum, proto tady nemaj co dělat nějaké přestupky aut. Mě jde o princip, proč jedno být může a druhé ne. A právě protože je to tram forum, tak sem také tím pádem patří, když už máte pocit, že je fér někomu "zavařit" (jelikož to skutečně může být důkazní materiál) i prohřešky zaměstnanců na kolejích. Toto je diskuzní forum, ne pochlebovací. Bohužel svatá pravda co píše KM, nikdo tady totiž není ani za mák objektivní. Já sem chodím, abych se dozvěděl něco nového, ale co se tady dozvim?
-fotky přestupků aut
-vychvalování antiry a pochlebování DP
-vychvalování nočního systému
-o tom, jak auta jsou hrozný šmejdi (tohle plakání už mi přijde k smíchu)
-a ještě, že řidič tramvaje je něco jako pilot stíhačky, protože od řady z Vás tady čtu pouze formulace typu: pojd si sednout za pult a podobně (sktuečně nejste nic víc) a finální tečka toho je, že yvona si myslí, že cestující je tu pro ni, ne že ona poskytuje mnou zaplacenou službu.
-...
Jako, abych se dozvěděl, co je momentálně v dílnách a podobné zajímavosti se tady neřeší.

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 27.1.2006 16:10

KM píše:Jo!!!! :P Wow!!! :D Checheche, a jak vypadá gesto, kterým se cestující vně tramvaje táže, kam jede? Jsem udolán. :wink:
(tedy ale pak nebyl důvod fotku stahovat, žejo :twisted: )
Já nevím, jak takové gesto vypadá. Fantazii se meze nekladou. Pokud vím, fotka byla stažena, jelikož byla použita bez souhlasu autora.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 27.1.2006 16:03

Martin-KT8D5.RN2P píše:Jeho fotky, to je pravda. Ale mě se právě ta fotka líbila, chtěl jsem se podělit s ostatními. Hele mě osobně to sktuečně je jedno. MOp je blbej, že to dá na net věc druhá. Ale nechápu, proč se tady nesnese poukázání na nevhodné chování řidiče, když fotek nevhodného chování řidiče aut (přestupků) je zde celkem hafo. Proč jednim měřime jinak??
Proč měříme jedněm jinak??? Asi proto že toto je tram-forum. A proto tu lidé nemají rádi IAD. A další věc at si myslíš co si myslíš o členech toto by jsi neměl psát přímo na "sklo". Já si to nemyslím. A pokud máš k někomu takto blízko tak mu to zděl pomocí SZ. Tyhle urážky jsou dost ošklivé.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 27.1.2006 15:56

jara píše:Vy se tady snad povraždíte. A to vše kvůli jedné fotce. To gesto nebylo na vás ale na pana fotografa. A pokud se vám nelibí fotky pana fotografa tak se na ně nekoukejte. Už to tu psal Radek31. Pokud se vám ty fotky nelibí tak tam nelezte. Jsou to jeho fotky a on bude fotit tak jak chce. Nevím o co vám furt jde.
Jeho fotky, to je pravda. Ale mě se právě ta fotka líbila, chtěl jsem se podělit s ostatními. Hele mě osobně to sktuečně je jedno. MOp je blbej, že to dá na net věc druhá. Ale nechápu, proč se tady nesnese poukázání na nevhodné chování řidiče, když fotek nevhodného chování řidiče aut (přestupků) je zde celkem hafo. Proč jednim měřime jinak??

Odpovědět