Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Nemá každá z nich jiné parametry?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi ano, když si to navrhnul. Já na tu tvou výhodu čekám. Kde bys je prohodil, už na Palačáku/ N.divadle nebo už na Lazarské?
Byla by v něčem výhoda prohodit linky 3 a 9 že by 9 jezdila do Modřan a 3 do Řep?
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Viz plánek trvalého stavu na stránkách Ropidu...MM-Mikulovsky píše:Dnes - vlastně již včera jsem absolvoval dobrovolné fyzické seznámení s TT Hradčanská a zaznělo tam, že TT mezi křižovatkami Prašný most a s ul. U Brusnice by měla být cca 1.10. a od 10.10. se na ní mají vrátit pravidelné linky 1, 18 a 2 - poslední jmenovaná v trase Petřiny - Podbaba (vnější kolej)!
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes - vlastně již včera jsem absolvoval dobrovolné fyzické seznámení s TT Hradčanská a zaznělo tam, že TT mezi křižovatkami Prašný most a s ul. U Brusnice by měla být cca 1.10. a od 10.10. se na ní mají vrátit pravidelné linky 1, 18 a 2 - poslední jmenovaná v trase Petřiny - Podbaba (vnější kolej)!
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Určitě to není trvalá změna. Myslím, že bude jezdit na Divokou Šárku maximálně do téM.Passi píše:Linka 15 má od 1.září trvalou trasu Vysočanská - Špejchar - (Divoká Šárka), přitom cedule ve vozech mají tuto trasu na výlukovém podkladu. Znamená to tedy že trasa není trvalá, nebo jde jen o nějakou chybu?
doby než otevřou trať Prašný most-Vozovna Střešovice. Pak se vrátí linka 2 a bude všechno jinak.
Dnes jsem si poprvé všiml jedné zajímavosti... Linka 15 má od 1.září trvalou trasu Vysočanská - Špejchar - (Divoká Šárka), přitom cedule ve vozech mají tuto trasu na výlukovém podkladu. Znamená to tedy že trasa není trvalá, nebo jde jen o nějakou chybu? 
Jak jsem již psal, napsal jsem sem jenom návrhy, které se dotýkají především Prahy 4 a 5. Celý návrh linkového vedení můžu poslat přes SZ, protože nechci zbytečně "tapetovat".
nebo by z Letné mohla jet 25 na Vypich.
já bych linku 8 nechal tak jak je, že by jela od hotelu Interenational, Sokolovskou ulicí ale vedl bych jí přes Malostranskou. Přes Letnou bych vedl směrem k Podbabě linku 25 a jinak po své trase.
-
9006
- Uživatel
Tak nevím, co jsem to tak zběžně zkouknul tu tvojí myšlenku, přijde mi zbytečené tak významně posilovat Modřany (3linky z nichž dokonce jedna metro) a naopak omezovat Barrandov (jedna linka pryč), když zrovna relativně nedávno se to tam posilovalo (12,14,20 celodenně, 4 špička, oproti 12,14 celodenně, 13 ranní, 20 ranní, odpolední - tvůj návrh 12, 16 celodenní, 13 ranní) a na Podbabu náhradou za 8 pofrčí co (a další náhrady - posílení v její trase? (např. NR, Letná))..zkus ještě dopilovat.
Nedávno jsem se podobnou myšlenkou také zabýval. Napíši jen své návrhy především v oblasti P4 a P5, které se dotýkají tvých.Kubix píše:Předpokládám,že 14 přes Myslíkovou bude zralá minimálně večery a víkendy na sólo. To že ted jezdí Myslíkovou relativně plná, je dáno posilováním 9,to mi nikdo nevymluví.A proto házim do pléna malou úpravu: ....
M3 - Levského - Karlín - (Palmovka /Nádraží Libeň)- Lehovec (o víkendech sóla,)
4 - Levského - Výtoň - Palackého náměstí - Karlovo náměstí - I.P. Pavlova - Náměstí Míru/Bruselská - Kubánské náměstí (CD, CT, sóla)
5 - Olšanské hřbitovy - Masarykovo nádraží - Bílá labuť - Vltavská - Dělnická - Výstaviště - Veletržní - Strossmayerovo náměstí - Sparta - Hradčanská - Podbaba (náhrada za linku 15)
6 - zrušena
7 - Kotlářka - Anděl - Výtoň - ÚD DP
8 - zrušena
13 - Sídliště Barrandov - Sídliště Řepy (jen v ranní špičce, 2xT)
14 - Radlická - Anděl - Myslíkova - Lazarská - Strossmayerovo náměstí - Výstaviště - Kobylisy - Vozovna Kobylisy (o víkendech sóla)
15 - zrušena
16 - Sídliště Barrandov - Anděl - I. P. Pavlova - Šumavská - Želivského - Biskupcova - Palmovka - Kolbenova - Lehovec
17 - Levského - (Nádraží Braník) - (Výstaviště/Kobylisy) - Sídliště Ďáblice (v ranní špičce 2xT, jinak sóla, o víkendech sóla celý den)
20 - Kotlářka - Anděl - Malostranská - Hradčanská - Divoká Šárka
21 - zrušena
24 - Kubánské náměstí - Bruselská - I. P. Pavlova - Lazarská - Bílá labuť - Vltavská - Dělnická - Libeňský most - Palmovka - Kobylisy - Vozovna Kobylisy
Předpokládám,že 14 přes Myslíkovou bude zralá minimálně večery a víkendy na sólo. To že ted jezdí Myslíkovou relativně plná, je dáno posilováním 9,to mi nikdo nevymluví.A proto házim do pléna malou úpravu:
7 - ÚD-Anděl-KOTLÁŘKA (ŘEPY)
14 - Voz.Kobylisy-Myslíkova-Anděl-RADLICKÁ
16 - Spojovací-Anděl-S.BARRANDOV
Čili žádné navýšení, naopak lehké omezení,které by nemuselo bolet. Druhá věc je, že sola minimálně ve vš.den jsou zvěrstvo a toleroval bych je max. na 2 a 6.
Nerazil bych jednotný interval. Naopak bych navrhoval např. pro linky 3 a 17 int. 5 nebo 6 minut ve špičce, z toho 3 Karlínem a pak bych nepotřeboval připrcávku 21, připáteřovací solo 17, 14 v Trojský, jestli vůbec kde, 8 v Poděbradský atd..uvažuju 8 k.o. (alespon ve stávájící podobě), 24 přes Vltavskou.Ono by se do toho dalo hrábnout dost..
7 - ÚD-Anděl-KOTLÁŘKA (ŘEPY)
14 - Voz.Kobylisy-Myslíkova-Anděl-RADLICKÁ
16 - Spojovací-Anděl-S.BARRANDOV
Čili žádné navýšení, naopak lehké omezení,které by nemuselo bolet. Druhá věc je, že sola minimálně ve vš.den jsou zvěrstvo a toleroval bych je max. na 2 a 6.
Nerazil bych jednotný interval. Naopak bych navrhoval např. pro linky 3 a 17 int. 5 nebo 6 minut ve špičce, z toho 3 Karlínem a pak bych nepotřeboval připrcávku 21, připáteřovací solo 17, 14 v Trojský, jestli vůbec kde, 8 v Poděbradský atd..uvažuju 8 k.o. (alespon ve stávájící podobě), 24 přes Vltavskou.Ono by se do toho dalo hrábnout dost..
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všechny jízdní řády platné od 1.9. jsou již dnes na webu DPP přístupné.
-
gabuliatko
- Uživatel