Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Buď jsem hloupej, nebo to někdo zase "nezvládl". V mapce linkového vedení 1.9. - 30.9. je v parametrech tramvajových linek uvedeno např. u linky č. 1 v rozmezí 7-9h interval 8 min., ale jízdní řád zůstává platný ten prázdninový s intervalem 10 min. Tak jak to teda je? Platí pro tu 1 prázdninový jízdní řád i nadále, nebo ten nový jen nikdo nevyvěsil?
Já si nemyslím, že by to byla taková chyba. Zásadní rozdíl je ten, že zatímco na koncové stanice Barrandov a Divokou Šárku jezdí 4 a 15 pouze v ranní špičce a do Vozovny Kobylisy zase pro změnu do cca 20 hod., tak do Ďáblic jezdí 17 normálně celý den. Tak je blbost dělat tečkované kolečko právě tam. Naopak na Výstaviště se nejezdí brzy ráno.MM-Mikulovsky píše: PS: Tečkované kolečko kolem čísla značící ukončení vybraných spojů také není zrovna OK – linky 4, 15 a 25 jej mají na vzdálenější konečné, ale linka 17 na té zkrácené! Sice chápu, že to je také rozdílně značené v ZJŘ – u 17 je poznámka o kratší konečné a u ostatních o prodloužené trase, ale je to správně? Dle mne to zase jen přispívá k nepřehlednosti JŘ a celé MHD!
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Jsem pro trvale zachovat trasu linky 8 přes Pražský hrad a Čechův most.
A co vy
Někde jsem četl, že i Městská část Praha 6 bude o tom vyjednávat.
A co vy
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se podíval do té mapky a i tam je chyba - v rámečku "Provozní parametry tramvají (rozsah provozu 5 - 24 h)" je napsáno "16 - v úseku Sídliště Řepy - Kotlářka jen v pracovní dny ráno"! Jinak že linka 10 má jezdit jen na Kotlářku je dle mne šílenost - alespoň ve špičce ji s tou devítkou měli dokázat Motolskou vozovnou protlačit.
PS: Tečkované kolečko kolem čísla značící ukončení vybraných spojů také není zrovna OK – linky 4, 15 a 25 jej mají na vzdálenější konečné, ale linka 17 na té zkrácené! Sice chápu, že to je také rozdílně značené v ZJŘ – u 17 je poznámka o kratší konečné a u ostatních o prodloužené trase, ale je to správně? Dle mne to zase jen přispívá k nepřehlednosti JŘ a celé MHD!
PS: Tečkované kolečko kolem čísla značící ukončení vybraných spojů také není zrovna OK – linky 4, 15 a 25 jej mají na vzdálenější konečné, ale linka 17 na té zkrácené! Sice chápu, že to je také rozdílně značené v ZJŘ – u 17 je poznámka o kratší konečné a u ostatních o prodloužené trase, ale je to správně? Dle mne to zase jen přispívá k nepřehlednosti JŘ a celé MHD!
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mapka je v tom odkazu níže také ...MOp píše:A neni lepsi si otevrit asi tyden stary ropidi zpravodaj a podivat se na mapicku?
Myslím ale, že ostatní spíš kritizovali chyby v textu, které Ropid již opravil
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A neni lepsi si otevrit asi tyden stary ropidi zpravodaj a podivat se na mapicku?
Vždyť řikám, že jsem z toho tumpachovej. Takovejchdle tipovacích linek je tam spousta...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
trasa od 1.9.2010: STARÝ HLOUBĚTÍN - ... - Lotyšská - Zelená - PODBABA
Tahle informace ja taky bombasticky přesná...kaštane vyber si
Já teda z dostupných informací tuším, že z Malostranské Bádenkou a na Vítězňák 
Tahle informace ja taky bombasticky přesná...kaštane vyber si
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zase krásná češtin:chemik87 píše:Já vím, že to tady už bylo: http://www.ropid.cz/mimoradnosti/tramva ... 7x963.html
Ale já jsem z toho uplně jalovej...
Kód: Vybrat vše
1:
•trasa od 1.9.2010: SPOJOVACÍ - ... - Sparta - Hradčanská (ul. Badeniho) - Královský letohrádek - Pražská hrad - Vozovna Střešovice - ... - PETŘINYRe: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Já vím, že to tady už bylo: http://www.ropid.cz/mimoradnosti/tramva ... 7x963.html
- Bobik
- Uživatel
Jednak nenechaj a jednak po uvedené trase není kudy - leda že by z tý Hradčanský odcouvala zpět do Bádenky, aby se na tu Bílku vůbec dostala. 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
francovka: A je to stoprocentně chyba? Nenechaj 20 na Bílou Horu trvale, když na Šárinu budou už zajíždět 15 a 26?
Zkuste zde najít chybu....
20:
* trasa od 1.9.2010: SÍDLIŠTĚ BARRANDOV - ... - Malostranská - Hradčanská (v ul. Badeniho) - Hradčanská - ... - BÍLÁ HORA
20:
* trasa od 1.9.2010: SÍDLIŠTĚ BARRANDOV - ... - Malostranská - Hradčanská (v ul. Badeniho) - Hradčanská - ... - BÍLÁ HORA
Byla to výluková trasa kvůli BlanceJaHu píše:V poslední době jezdila přes Těšnov. Jestli to ale bylo oficiálně jako trvalá trasa, nebo jako "dlouhodobě dočasná", to si nejsem jistý.krtinek píše:Prosím pěkně, kudy jezdila 5, když nejezdila přes Nám. Repu? Podle mě (a wikipedie) jezdí přes NR (Josefské náměstí), co je pětka pětkou...
V poslední době jezdila přes Těšnov. Jestli to ale bylo oficiálně jako trvalá trasa, nebo jako "dlouhodobě dočasná", to si nejsem jistý.krtinek píše:Prosím pěkně, kudy jezdila 5, když nejezdila přes Nám. Repu? Podle mě (a wikipedie) jezdí přes NR (Josefské náměstí), co je pětka pětkou...