Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
MOp

Příspěvek od MOp » 15.1.2006 14:53

Do této sekce mají přístup uživatelé sdružení v uživatelské skupině Tram-forum. Pakliže si přístup neměl, je to otázka na admina zodpovědného za tramforum tj. Fořtíka.

Co se týče odebrání práv a stálém pozůstatku Moderátor místo bodového ohodnocení, tak to jsem měl určitý čas také a také mi to přinášelo neustálé problémy s tím, že si všichni mysleli, že mám stále výhody. Takže plně chápu vaše rozčarování. Ale to je opět úkol pro Fořtíka. V současné době je zřejmě někde na Piňal de Rios na Kubě, jinak by už snad něco provedl.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 15.1.2006 14:15

Ještě než to smažete a zametete pod koberec, bych rád zjistil poslední bod... proč jsem po celou dobu neměl přístup do moderátorský diskuze a kdo všechno do ní měl přístup? Fořtíkovi sem psal po icq, ale zatím neodepsal a asi neodepíše stejně jako nenapsal nic sem. Zbytek si už nějak zjistím.

pan M

Příspěvek od pan M » 15.1.2006 12:06

Pajda: ono je ale také pravdou, že se těch excesů v diskusi dopouští i mnozí registrovaní (dokonce mi přijde, že jsou trochu v převaze). Ale aspoň by se pak dalo registrované usměrňovat/vypínat...

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 15.1.2006 11:09

2 Pajda - něco podobného je v jednání
nechte se překvapit

Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 15.1.2006 10:47

Já bych navrhnul možná ještě jedno řešení, ale nevím zda je to technicky a lidsky schůdné.
Co kdyby do Provozu fóra a dalších netechnickýcha tedy netramvajových kategorií mohli přispívat pouze registrovaní. Nebo by tam dokonce měli přístup jen registrovaní. Tohle na některých DF určitě je.
A pak by moderátoři udržovali v tramvojových sekcích pořádek.

Pokud by to nepomohlo, tak bych navrhoval na 24 hodin i opakovaně zavřít Provoz fóra. A znovu k tomu moderátoři musí uhlídat čistotu v tramvajových sekcích.

K-M

Příspěvek od K-M » 15.1.2006 7:57

Asi jo, Yvono, výjimečně :wink: souhlas. Ona totiž sama existence vlákna "provoz fóra" jednak napovídá, jak důležité je pro některé být důležitý a být vidět a dávat sem oznámení "Z moci moderátora jsem udělal to a to" a jednak vysloveně svádí k osobním invektivám. Nikde jinde jsem něco takového neviděl, u konkurence mají "Sdělení redakce" a "Vzkazy redakci" Nic víc.

Yvona

Ukončení?

Příspěvek od Yvona » 15.1.2006 7:52

Je fakt, že zrušit fórum je jedna varianta řešení, ale já bych spíše navrhovala na tuto děsnou debatu zapomenout a prostě ji celou vymazat z TF a začít na jiném poli.
Myslím, že je to lepší.
Prostě je čas se začít bavit o tramvajích a dopravě a ne o tom, kdo je a není moderátor, kdo je jaký člověk a tak. Stejně se to nevyřeší a debaty pak jsou o ničem, točí se furt dokola a akorát tyto stránky hodně špiní.
Pokud někdo má proti někomu něco, tak ať si to vyřeší mezi sebou formou "soukromé zprávy". Skrývat nenávist vůči někomu do příspěvků v TF je fakt K NIČEMU.
Prostě tohle forum slouží k debatě na dané téma a ne k tomu, kdo je kdo a kdo je čím a kdo jaký je.
Snad jsme rozumní a myslím, že se to nějak dá vrátit zpět, aby fórum bylo fórum, to tramfórum, které bylo vyhlášené tím, že se zde jeho návštěvník dozvěděl spoustu zajímavostí z řady tramvajové dopravy. Politickou arénu z toho přece dělat nebudeme.To musíte uznat.
Takže já jsem pro, aby některý z moderátorů fyzicky vymázl debatu z komory "provoz fóra" a začalo se tak znovu, akorát z té pozitivnější strany. Je to fakt furt lepší zapomenout, vymáznout a mít TF, nežli nezapomenout, pitvat to tady dál a TF NEMÍT.

K-M

Příspěvek od K-M » 15.1.2006 7:42

Hmmm. :( Vidím, že si stačíte i beze mě a mých ironizačních postřehů z praktického provozu. Takže je to v lidech. Přesně jak jsem to poznal hned poprvé, když jsem po čistě organizačně-technickém příspěvku byl dotázán: "Co proti mě máš?"
Moderátoři a admini by opravdu mohli reagovat s větším nadhledem a nenechat se unášet k výhrůžkám zavřeme to a pod. (nic proti tomu, že na to mají svaté právo). Nechtěli byste se přeci jen trošičku od té konkurence poučit? Jen se tam mrknout... Víte kam...

Marek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek » 15.1.2006 3:09

Moderátor MOp píše:(...) ČINNOST DISKUZNÍHO FÓRA BUDE V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ UKONČENA
To rozhodl Petr a Fořtík, nebo delegovali pravomoc učinit i tak definitivní rozhodnutí na moderátory?

Zprvu jsem nabyl dojmu, že cílem výměny moderátorů bylo očekávání adminů, že noví moderátoři tohle fórum pozvednou řekněme z bláta, teď se ale tak trošku zdá, že se chystají tohle fórum zahrabat rovnou pod zem.

Uvidíme, bohužel mi nezbývá, než se nechat překvapit. :?

213.220.200.183

Příspěvek od 213.220.200.183 » 15.1.2006 0:35

kurna a tedka jeste taky opisuji i tvy chyby :-) :-(

213.220.200.183

Příspěvek od 213.220.200.183 » 15.1.2006 0:32

Proxy: nezmilil, jen sem obecne reagoval na to co si rekl a na duvod proc treba ja se zde nehodlam registrovat. Proti tobe to opravdu nebylo. Kdo konkretne maze zminene prispevky asi tezko muzu vedet. Jen muzu rici, ze ten kdo je k tomu opraveny. Tot asi vse.

pawel
Uživatel

Příspěvek od pawel » 15.1.2006 0:21

souhlas s předchozím příspěvkem.

já také nejsem 100% příznivcem promazávání a přesunů, ale prostě jsem se smířil s tím, že provozovatelé fóra to tak chtějí, že to tak tady funguje. je to jejich vůle, kterou respektuji, rozhodnutí, které náleží právě jim. to mi ovšem nijak neznemožňuje sem přispívat, číst příspěvky ostatních, debatovat a dozvídat se informace, které jinde neseženu.

doufám tedy, že tyhle nesmyslné klukovské hádky a teatrální výstupy skončí a rozhodnutí ukončit činnost T-f bude přehodnocena. děkuji, dobrou noc.

itelv
Uživatel

Příspěvek od itelv » 15.1.2006 0:00

Vážení diskutující a handrkující se,
nejsem zde sice inventářem jako vy ostatní, a moýní právě proto mi připadají vyše spory poněkud žabomyší. Stránky PT a potažmo i fórum je podle mě obdivuhodný počin a většina návštěvníků mi jistě přisvědčí.
Nechcete zkusit vše zapomenout, zkusit se soustředit opět jen na to, co je tu tím nejdůležitějším? Všichni jste dospělí a svéprávní a v životě člověk musí překousnout i horčí věci, ne? Rozhodně by byla škoda umlčet výměny názorů, které jsou k tématu.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 14.1.2006 23:00

PvvS píše:proxy : nevim , me anonymove nevadej, nekteri maji duvod se neregistrovat . Nechce se jim , nechtej davat k dispozici meil , nebo par jinych duvodu. Tak co je na tom ?
Ehm, možná tady řádí nějaký šotek, ale kde jsem vyzíval lidi k registraci na tram-foru?

Pouze říkám, že kdyby se ti tři anonymní, který zde v této sekci aktuálně diskutují, nepodepsali - tak bude v diskuze zmatek, protože nikdo nebude vědět, kdo je kdo.

Mimochodem, ani já jsem nezveřejnil ty IP-adresy, neboť v současné době k tomu skutečně nemám žádná práva. Opakuji, že nejsem, a z důvodů, o kterých píši níže, ani moderátorem být nechci.

pan M

Příspěvek od pan M » 14.1.2006 22:53

Ne, není to vyhrožování, ale poslední dobrá rada do života, kterou ode mne uslyšíš. A buď si jist, že pokud se to tady zavře (a to se spolehni, pokud tady VŠICHNI nedáte své mozky nachvíli chladit), tak budeš jeden z těch, na kom se ostatní povezou, jak na hromosvodu...
Nic víc, nic méně...

Odpovědět