Na zadní vozy se zásadně nedávaj, byl požadavek na všechny přední vozy a pak na všechny s kabinou...
Ale to už by bylo spíš víc na soukromou diskuzi, koho tu zajímá proč má roletu 6890 a 6821 ne atd.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Těch roletek jsem si už taky všiml mnohem dříve,ale jsou dobré,řekl bych že vinikající.demon píše:Do T3R.P se roletky dávají víc než 2 roky, ale asi máš na mysli, že se od konce minulého roku dávají do všeho jen trochu perspektivního i při PÚ...DavidD píše:Tak do T3R.Péček se začaly instalovat roletky proti sluníčku. Je to trochu jiný typ než se dává do nových. Viděl jsem to na vozech 8213 a 8215, ale určitě to už mají i jiné.
Vůz 8560 je stále na lávkách v Ústředních dílnách !Jirka B. v Návštěvní knize píše:Nevíte, kde je 8560 ? Už v Hloubětíně ? Nějak mi to ušlo...
Název je správně (pokud nebude zvolen třeba Ebercool...fricoolinek2 píše:Takže nejdříve budou mít wany ochlazovač vzduchu (je to tak správně?) nejdříve od 9. wany ev.č. 8259?
Takže nejdříve budou mít wany ochlazovač vzduchu (je to tak správně?) nejdříve od 9. wany ev.č. 8259?demon píše:Tak to špatně "posloucháš" - viz info zdefricoolinek2 píše:Tohle snad slyšim poprvně, co je na tom pravdy?
Jak jsem psal i na KR, vůz 8258 jsem viděl v minulém týdnu asi 20 x a ničeho jsem si nevšiml, takže buď Trav-l-cool nemá, nebo trpím totální provozní slepotou...
Tak to špatně "posloucháš" - viz info zdefricoolinek2 píše:Tohle snad slyšim poprvně, co je na tom pravdy?
Tohle snad slyšim poprvně, co je na tom pravdy?Zahadam na K-Reportu píše:Ahoj se chci zeptat...slyšel jsem,že na pražských T3R.PLF mají být od ev.č.8258 klimatizace pro řidiče
může mi tuto zprávu někdo potvrdit???Děkuju...
Tady se neví dne ani hodiny, ale nasmlouváno je dvacet a u toho by mělo zůstat.aspirine píše:Uvažuje se,nebo se už ví či spekuluje o tom,kolik bude wan v Praze?
Uvažuje se,nebo se už ví či spekuluje o tom,kolik bude wan v Praze?demon píše:8258 je v laku na lávkách, probíhá finální montáž výzbroje a interiéru, podvozky hotovy,
8259 má napasované plenty, dveře, kryty výzbroje a podlahu, je vykytovaná a nastříkaná základem, staví se podvozky,
8260 má napasované plenty, dveře, kryty výzbroje a je v karosářském boxu na kytování, připravují se komponenty podvozků,
8261 má prořezané otvory pro transparenty, pasují se plenty, kryty výzbroje a další,
8262 zatím čeká...