Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 22:05

Tom píše:problém byl hlavně v tom že nějaký "píp" rozdělil téma... proč? nevím...
když je tedy zřízeno téma na ostantní témata, tak proč se rozděluje... proč...? to mi prostě přijde minimálně *******...

Tahle diskuze prostě umí jestě stále negativně překvapovat a to se opravdu člověk nestačí divit... bohužel :x
Já už se kvůli tomu nerozčiluju, já už se tím jen bavím. Rozčílit mně může už jen ženská a jeden profesor : - )

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 10.8.2005 21:49

problém byl hlavně v tom že nějaký "píp" rozdělil téma... proč? nevím...
když je tedy zřízeno téma na ostantní témata, tak proč se rozděluje... proč...? to mi prostě přijde minimálně *******...

Tahle diskuze prostě umí jestě stále negativně překvapovat a to se opravdu člověk nestačí divit... bohužel :x

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 21:19

No vida, přeci jenom nějaký pokrok : - )

(Jen aby ten Fořtíkův podpis nebyl urážlivý! To nejni jen tak, říkat někomu volé!!)

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 10.8.2005 21:03

V souvislosti s tématem CzechTek měním systém diskuse v boardu Ostatní z moderovaného na nemoderovaný.

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 20:37

XSC píše:
kocour píše: A kdyby jen jedna. Přeložka "s" se pojí se 7. pádem, předložka "z" s druhým.

Takže "s češtinou".
Do češtiny radši nerejpat ...
To je jen klávesnice z dob krále Klacka, ne hrubka.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 10.8.2005 20:31

kocour píše: A kdyby jen jedna. Přeložka "s" se pojí se 7. pádem, předložka "z" s druhým.

Takže "s češtinou".
Do češtiny radši nerejpat ...

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 20:24

9001 píše: Souhlasím z češtinou. Prostě chybička se vloudila.
A kdyby jen jedna. Přeložka "s" se pojí se 7. pádem, předložka "z" s druhým.

Takže "s češtinou".

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 10.8.2005 20:15

kocour píše:P.S.: Když vy upozorňujete mne, upozorním na oplátku i já Vás:
9001 píše: Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.
Slovo "abyste" píšeme dohromady. Nikdy zvlášť. Psát "aby jste" je hrubka první třídy a látka tuším šesté třídy ZŠ.

Co kdybych začal požadovat, aby se zde psalo správně česky?
A vyžadoval perfektní znalost jazyka, a to ZEJMÉNA od moderátorů?
Jenže to bych pak mohl být moderátorem asi pouze já nebo KM ... trapné, což?

Souhlasím z češtinou. Prostě chybička se vloudila.

Jenže moderátorátorství není jenom o češtině :wink:

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 10.8.2005 19:57

To je problém tohohle fora. Každý tu nadává na to,že se tu nedrží tématu. Když jsem smazal Londýn,tak mi někteří říkali ,abych nejdříve upozorňoval, tak jsem tak učinil a evidentně to je k ničemu. A výsledek je naprosto stejný.

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 19:56

P.S.: Když vy upozorňujete mne, upozorním na oplátku i já Vás:
9001 píše: Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.
Slovo "abyste" píšeme dohromady. Nikdy zvlášť. Psát "aby jste" je hrubka první třídy a látka tuším šesté třídy ZŠ.

Co kdybych začal požadovat, aby se zde psalo správně česky?
A vyžadoval perfektní znalost jazyka, a to ZEJMÉNA od moderátorů?
Jenže to bych pak mohl být moderátorem asi pouze já nebo KM ... trapné, což?

Naposledy upravil(a) kocour dne 10.8.2005 20:00, celkem upraveno 1 x.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 10.8.2005 19:56

Jsem si myslel, že když už se tady téma ostatní zavedlo, tak právě proto, aby se v něm debata nijak neusměrňovala a mohly se v něm probírat věci s tramvajema nesouvisející, ale zajímavé pro uživatele fóra.
Naposledy upravil(a) XSC dne 10.8.2005 19:57, celkem upraveno 1 x.

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 19:50

9001 píše:
kocour píše:Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...
Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.

Jenom je docela zajímavé,že poslední dvě netramvajové diskuze skončily u osoby Adolfa Hitlera a fašismu.
Vy mne nemáte a nebudete co upozorňovat. Co si to vůbec dovolujete, kde se ve Vás bere ta nebetyčná drzost a zpupnost? Co Vám dává právo považovat Váš názor za lepší než můj? Dokážete vůbec s někým jednat jako rovný s rovným, dokážete být něčím jiným než pánem nebo sluhou?

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 10.8.2005 19:30

kocour píše:Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...
Já Vás upozorňoval jako moderátor,aby jste se držel tématu.

Jenom je docela zajímavé,že poslední dvě netramvajové diskuze skončily u osoby Adolfa Hitlera a fašismu.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 10.8.2005 19:29

A bylo nejlepší. :lol: :lol: :lol: :lol:

kocour

Příspěvek od kocour » 10.8.2005 19:25

Tome, to já. 9001 mne v rámci toho tématu začal okřikovat, co smím a co nesmím o Czechteku říkat a s čím CzechTek souvisí a s čím ne. Proti tomu jsem se ohradil a doporučil mu, ať to téma buď smaže, nebo do něj nezasahuje, ale nic mezi tím. Do deseti minut si vybral tu první možnost, což se dalo čekat ...

Odpovědět