Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 10.8.2005 18:23

Tom píše:Může mi někdo objasnit kam zmizelo téma czechtek 2005? To se zase někomu nehodilo a smazal to... :!:
Jestli to nebude tím, že tohle je diskuze o dopravě a hlavně o tramvajích :wink:
To téma bylo vcelku rozumně smazáno.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 10.8.2005 14:32

Může mi někdo objasnit kam zmizelo téma czechtek 2005? To se zase někomu nehodilo a smazal to... :!:

Béďa Trávníček

Příspěvek od Béďa Trávníček » 16.7.2005 20:55

Tom píše:
kocour píše:Tome, Metroweb je skvělej, mám jen jeden malý námět (pokud by to bylo technicky moc náročný, tak na to kašli): Jde o to, že když otevřu Tramfórum, tak hned na první stránce v podobě rubriky "posledních 10 příspěvků" vidím, kde to právě žije. Na metrowebu se musím vším proklikat. Nešlo by to i u tebe?
já už o tom uvažoval dávno, dokonce sem to i zkoušel... jen nyní už nevím jak se ten vylepšovák jmenuje... zkusím to někde najít :)

[pamatuju si že na vs. 204 mi to tuším nefungovalo, respektive bylo to pohyblivý... a někdy se to vůbec nerozběhlo... ]
Já bych byl proti, protože na Metrofóru si najde každý co chce vědět a nevadí mu kdy to bylo napsáno, zda je to staré měsíc nebo tři minuty. Tady na TRAM-FÓRU je, myslím si, takový zvyk, jako "prohlédnu deset posledních, napíšu do nich něco, i když je to ablohutní blbost a odejdu", to si myslím, že celkem kazí diskuzi, protože jsou tu lidé (bohužel), kteří chtějí vítězit v počtu příspěvků a proto píšou jen do deseti posledních a ostatní byť zajímavé diskuze "zanikají".
I když bych to nechal tak jak to je, prostě TF nechat tak jak je (myslím jen úvodní stranou) a MF nechat celé tak jak je...
(Toť jen můj názor, názor člověka, který tu týden nebyl a zhrozil se toho co se tu dělo. Nikdo to prosím neberte jako útok na sebe, je to psáno obecně...) :?

Fořtík
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fořtík » 15.7.2005 22:21

KM píše:Btw. Docela by mě zajímalo, kdo vybíral ta slova, co se tu automaticky vytečkovávají ? :D To musí být móóóóc slušný člověk s vybraným slovníkem :P :P :P
Ta slova jsou daná internetem. Jednou jsem na internetu narazil na seznam sprostých slov v různých pádech a tvarech. Ten stačilo pouze překopírovat. Je to něco jako slovník sposté češtiny... :lol:

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 15.7.2005 19:01

Hmm a jak by ste teda ohodnotili http://mestskadoprava.sk/diskusia/index.php

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: taky

Příspěvek od Tom » 15.7.2005 15:43

Honzík píše:se mi děsně líbí metroweb. je moderní a hustej. člověk si vybavuje super a rychlé věci, když to vidí. moderno moderno moderno. Ale to je tím metrem, prostě něco jiného. tramvaje to je usedlé.
brzy snad i tramvaje budou moderní... :) dokonce to vypadá že v některých směrech i překonají metro (interkom, kamery ve voze*)

* Na trase B se zkoušel taky kamerový systém před asi dvěma lety ale jednoho krásného dne zmizel a už se neobjevil.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 15.7.2005 15:41

Gagarin píše:A například současné vedení TF je v kvalitním složení, jen je snad málo aktivní, či co...
Chybí tu takový nějaký vůdce, co by alespoň nasměroval někam fórum... zatí je to taková poloviční práce... například onen restart fóra... všechny témata sice zmizely ale jinak základní kategorizace fóra zůstala stejná, přitom i v té by se dalo něco zpřehlednit...

Co mi tak trochu vadí je taky to, že mnoho zajímavých informací se píše do návštěvní knihy prazske tramvaje... z návštěvní knihy se tedy stává hlavní informační kniha... a tady na fóru je to potom znát že tu ty informace nejsou... tudíž o nějaké centralizaci informací nemůže být řeč...

kocour

Re: Metroweb

Příspěvek od kocour » 15.7.2005 12:25

KM píše:
kocour píše: Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?
Abych tě proroštoval, znáš mě :P :D
Nemáš šanci. Já mám od včerejška VELMI DOBROU náladu M8)

KM

Příspěvek od KM » 15.7.2005 12:03

kocour píše:
KM píše: Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel??? :P :D :twisted:
Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?
Abych tě proroštoval, znáš mě :P :D

kocour

Příspěvek od kocour » 15.7.2005 11:59

KM píše:
kocour píše: PROČ?
To možná děláš chybu.
Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel??? :P :D :twisted:
Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?

KM

Příspěvek od KM » 15.7.2005 11:53

Btw. Docela by mě zajímalo, kdo vybíral ta slova, co se tu automaticky vytečkovávají ? :D To musí být móóóóc slušný člověk s vybraným slovníkem :P :P :P

KM

Příspěvek od KM » 15.7.2005 11:47

kocour píše:
Pajda píše:na metroweb nechodím, to úvodem.
PROČ?
To možná děláš chybu.
Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel??? :P :D :twisted:

kocour

Příspěvek od kocour » 15.7.2005 11:17

Hlavně se nezačněte přít, čí fórum je lepší.

A než začnete dělat nějakou reformu, velmi pečlivě si nejdřív ujasněte odpověď na otázku "proč vlastně". Aneb SI NON CONFECTUS NON REFICIAT.

Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 15.7.2005 11:07

Proxy píše:
Štěpán píše:Já osobně navrhuju tohle řešení: http://www.forum.tramfoto.com/ Nekamenujte mě, prosím. Je to jen návrh.
Podle mne je to zbytečné tříštění sil. Ikdyž Petr s Fořtíkem by si možná oddychli.
Jak už napsal Pajda - všechno se stíhat nedá. Podle mne bychom měli jít cestou spíš spojování webu, aby byly všechny informace na jednom místě. Jen absolutní šotouši mají čas celý cen smejčit po všech koutech iNternetu.
S tímto názorem zcela souhlasím. Myslím si, že je v této fázi internetu už velice těžké budovat od nuly nové fórum, na kterém by se sešli potřební odborníci i skuteční fandové. A například současné vedení TF je v kvalitním složení, jen je snad málo aktivní, či co...

Ale je také pravda, že TF potřebuje jako sůl nějakou reformu. A k tomu zase není nálada. Čili ŠTěpánův nápad nezavrhuju.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 15.7.2005 10:15

Štěpán píše:Já osobně navrhuju tohle řešení: http://www.forum.tramfoto.com/ Nekamenujte mě, prosím. Je to jen návrh.
Podle mne je to zbytečné tříštění sil. Ikdyž Petr s Fořtíkem by si možná oddychli.
Jak už napsal Pajda - všechno se stíhat nedá. Podle mne bychom měli jít cestou spíš spojování webu, aby byly všechny informace na jednom místě. Jen absolutní šotouši mají čas celý cen smejčit po všech koutech iNternetu.

Odpovědět