Jestli to nebude tím, že tohle je diskuze o dopravě a hlavně o tramvajíchTom píše:Může mi někdo objasnit kam zmizelo téma czechtek 2005? To se zase někomu nehodilo a smazal to...
To téma bylo vcelku rozumně smazáno.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já bych byl proti, protože na Metrofóru si najde každý co chce vědět a nevadí mu kdy to bylo napsáno, zda je to staré měsíc nebo tři minuty. Tady na TRAM-FÓRU je, myslím si, takový zvyk, jako "prohlédnu deset posledních, napíšu do nich něco, i když je to ablohutní blbost a odejdu", to si myslím, že celkem kazí diskuzi, protože jsou tu lidé (bohužel), kteří chtějí vítězit v počtu příspěvků a proto píšou jen do deseti posledních a ostatní byť zajímavé diskuze "zanikají".Tom píše:já už o tom uvažoval dávno, dokonce sem to i zkoušel... jen nyní už nevím jak se ten vylepšovák jmenuje... zkusím to někde najítkocour píše:Tome, Metroweb je skvělej, mám jen jeden malý námět (pokud by to bylo technicky moc náročný, tak na to kašli): Jde o to, že když otevřu Tramfórum, tak hned na první stránce v podobě rubriky "posledních 10 příspěvků" vidím, kde to právě žije. Na metrowebu se musím vším proklikat. Nešlo by to i u tebe?![]()
[pamatuju si že na vs. 204 mi to tuším nefungovalo, respektive bylo to pohyblivý... a někdy se to vůbec nerozběhlo... ]
Ta slova jsou daná internetem. Jednou jsem na internetu narazil na seznam sprostých slov v různých pádech a tvarech. Ten stačilo pouze překopírovat. Je to něco jako slovník sposté češtiny...KM píše:Btw. Docela by mě zajímalo, kdo vybíral ta slova, co se tu automaticky vytečkovávají ?To musí být móóóóc slušný člověk s vybraným slovníkem
![]()
![]()
brzy snad i tramvaje budou moderní...Honzík píše:se mi děsně líbí metroweb. je moderní a hustej. člověk si vybavuje super a rychlé věci, když to vidí. moderno moderno moderno. Ale to je tím metrem, prostě něco jiného. tramvaje to je usedlé.
Chybí tu takový nějaký vůdce, co by alespoň nasměroval někam fórum... zatí je to taková poloviční práce... například onen restart fóra... všechny témata sice zmizely ale jinak základní kategorizace fóra zůstala stejná, přitom i v té by se dalo něco zpřehlednit...Gagarin píše:A například současné vedení TF je v kvalitním složení, jen je snad málo aktivní, či co...
Nemáš šanci. Já mám od včerejška VELMI DOBROU náladu M8)KM píše:Abych tě proroštoval, znáš měkocour píše: Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?![]()
Abych tě proroštoval, znáš měkocour píše:Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?KM píše: Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel???![]()
![]()
Odtamtud ani jednou. Proč se ptáš?KM píše:Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel???kocour píše: PROČ?
To možná děláš chybu.![]()
![]()
Kolikrát jsi odtamtud už definitivně odešel???kocour píše:PROČ?Pajda píše:na metroweb nechodím, to úvodem.
To možná děláš chybu.
S tímto názorem zcela souhlasím. Myslím si, že je v této fázi internetu už velice těžké budovat od nuly nové fórum, na kterém by se sešli potřební odborníci i skuteční fandové. A například současné vedení TF je v kvalitním složení, jen je snad málo aktivní, či co...Proxy píše:Podle mne je to zbytečné tříštění sil. Ikdyž Petr s Fořtíkem by si možná oddychli.Štěpán píše:Já osobně navrhuju tohle řešení: http://www.forum.tramfoto.com/ Nekamenujte mě, prosím. Je to jen návrh.
Jak už napsal Pajda - všechno se stíhat nedá. Podle mne bychom měli jít cestou spíš spojování webu, aby byly všechny informace na jednom místě. Jen absolutní šotouši mají čas celý cen smejčit po všech koutech iNternetu.
Podle mne je to zbytečné tříštění sil. Ikdyž Petr s Fořtíkem by si možná oddychli.Štěpán píše:Já osobně navrhuju tohle řešení: http://www.forum.tramfoto.com/ Nekamenujte mě, prosím. Je to jen návrh.