Šmarja k čemu by ti to bylo? Mě jako řidiči pravidelnost/nepravidelnost dopravy může bejt celkem ukradená a ani mi nepřísluší se o to starat. To je věc PDT, jak si to zorganizuje...MM-Mikulovsky píše: Osobně by se mi líbilo (a nový APEX v 15T by to snad dokázal, díky násobně většímu displey, zobrazit - jen mu dodat data) vědět odchylku od JŘ spoje před a za mnou, díky čemuž bych dokázal snadno udržovat co nejpravidelnější dopravu = nejrovnoměrnější interval mezi spoji. Jenže jinak než automaticky (např. po PD) chtít zjistit ona data je nesmyslné a neproveditelné.
Pokud jde o to hlášení závad na tramvajové dráze. Přijel jsem na Lehovec s linkou 3. Na lehovci zablokovaný výhybky. Chtěl jsem to nahlásit, leč než jsem se k tomu dostal, přišel kolega a díky zakecání se jsem na to zapomněl. Za další kolo jsem přijel na Lehovec - výhybky stále zablokované. Ohlásil jsem to proto na modrého dispečera, relace z mé strany probíhala asi takto: "hlásim trvale zablokované výhybky číslo XXX ve smyčce lehovec. Předpokládám, že už to někdo oznamoval, ale pro jistroru volám taky". Dispečer: "rozumim, výhybky ve smyčce lehovec jsou trvale zablokovaný, nevíme o tom, zjednáme nápravu, konec"...
tolik k tomu volání na PDT